Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@anickadomnik píše:
@Timinka na to by nestačili ani letní prázdniny, dospělý dělají z domu těm to bude ukradené ale ty děcka přeci ven chodí ne? kurňa ty peníze mohli za měsíc nebo dva vydělat a nemuseli mít takovou ostudu na to se za měsíc nezapomene a navíc budou to dávat třeba ještě 5 let pořád dokola, jak to má nova v oblibě
Třeba to nedělali jen kvůli penězům.
@Timinka píše:
psla to po natáčení a, le před vysíláním, před pár týdny
Aha, díky.
@blorchi píše:
@Tomikate Marti, to s tou krvi, jak muzes neco takoveho verejne napsat?![]()
Jak jsem videla tvou dcera, nedivila bych se, kdyby si ten tampon nedala ona..naschval. ach jo, radeji uz nic nepis, nebo se to otoci jeste vic proti tobe..
tak to jsi mě docela překvapila, ale je to tvůj názor. Kdyby to tak nebylo, nepíšu to sem.
@Elilen a z jakého jiného důvodu? Já opravdu nechápu proč to lidé dělají
jediný důvod mě napadají peníze ale ani těch neni tolik abych o tom byť jen uvažovala
@Tomikate Mě teda Petra ok, vůbec nepřipadala. Věřila bych tomu, že by klidně na matraci protekla. Petra mi přišla hodně jednoduchá, ale tvůj muž s tím úklidem by mohl brzdit..u chlapa je to snad vyjmečné, ale jinak zlý chlap to není. Myslím, že si ten přehnaný úklid přinesl z dětství, zřejmě byl jako dítě doma tak přepečlivě učený. Můj muž, když jednou za čas vybalí myčku, mám v kuchynské lince zmazek a nevím kde co mám, hrozně mě tím rozčiluje a to je tak se vším. Něco někam dá a já to mám po domě hledati např. v 6.00h ráno. Tak bych si tvého muže na chvíli vypůjčila
Reakce jsou tady zajímavé, ale lidi hodně podle mě ovlivnily Petřiny slzy..
@anickadomnik píše:
@Elilen a z jakého jiného důvodu? Já opravdu nechápu proč to lidé dělají![]()
![]()
jediný důvod mě napadají peníze ale ani těch neni tolik abych o tom byť jen uvažovala
Já nechci, aby to vyznělo, že bych do výměny taky šla. To určitě ne! Ale před touto výměnou tam přeci byla maminka, která si chtěla vyzkoušet žít v jiné rodině. A ta nevypadala na nedostatek peněz. Takže třeba je opravdu někdo jen zvědavý, nebo má potřebu se ukázat celému národu.
@Tomikate píše:
tak to jsi mě docela překvapila, ale je to tvůj názor. Kdyby to tak nebylo, nepíšu to sem.
Cim prekvapila
Hele tohle tu fakt nepis, opravdu se to muze otocit proti tobe, trestni oznameni apod.. ![]()
@Elilen jo to máš pravdu ale to je tak jedna z dvaceti a to možná ještě přeháním, tam mi spíš přišlo že měla potřebu všem ukázat jak je ona její rodina akční. Mě prostě přijde divné takhle prodat své soukromí a soukromí svých blízkých.
Tak jsem zkoukla, tu avizovanou výměnu a docela mazec obě rodiny @Tomikate docela v pohodě, no až na tu vyřídilku, ale u ženské se to dá pochopit
,její přítel (nebo manžel, ted nevím ) teda fakt dílo
většího maniaka do uklízení jsem neviděla (bud to hrál a předváděl se) nebo je takový doopravdy a to je tedy akorát na mašli
. No a ta druhá rodina se zdála takový průměr, no až na toho chlapa co neví kde by to svoje nádobíčko strčil
,nechápu proč s ním ta ženská zůstává, měla bych strach, že domů něco zavleče, jestli ne pohlavní nemoc, tak v lepším případě filcky
. A co jsem nepochopila učení toho prcka na nočník, když na to evidentně nebyl zvyklý a hned mu vzít plínku mi nepřišlo zrovna jako dobrý nápad. Vypadalo to, že si chce něco dokázat a moc ji to nevyšlo ![]()
Je mně to už jedno, co kdo tady napíše. Nebudu se tady v ničem už obhajovat. Moje dcera není prase a Blorchi, ty jsi mě zklamala
Mé dceři, kdyby se to stalo, tak jde a řekne mně to a vyčistí se to. Ale udělala sis svůj úsudek, nechám tě při něm.
Mějte se.
@anickadomnik píše:
@Elilen jo to máš pravdu ale to je tak jedna z dvaceti a to možná ještě přeháním, tam mi spíš přišlo že měla potřebu všem ukázat jak je ona její rodina akční. Mě prostě přijde divné takhle prodat své soukromí a soukromí svých blízkých.
Já jsem ráda, že je na co koukat při pátečním večeru.
Mně by asi nejvíc vadilo, že nevím, s kým tráví 10 dnů má dcera. Že jí tím stresuju a že s ní nejsem. ![]()
@Elilen píše:
Já ráda používám, (když pominu zrcadlo a okna, na které mám švédské utěrky), ty nejmenší ručníky z IKEA. Jsou asi 20×35cm velké, levné a mám jich velkou zásobu. Záchod otírám každý den vlhčenýma ubrouskama (nevíte, zda se mohou splachovat?) a dvakrát týdně dávám domestos. Vanu a umyvadlo realem a houbičkou, linku vlhčákama nebo těma utěrkama z Ikea a houbičky na nádobí měním někdy i 3× do týdně.![]()
Jak já miluju úklid.
Škoda, že nemám co uklízet, hned bych se na něco vrhla.
nemůžou se pslachovat, ucpávaj odpad ![]()
@Nikaa88 píše:
nemůžou se pslachovat, ucpávaj odpad
Díky, myslela jsem si to. Ale splachovala, takže přestanu.
@Elilen píše:
Já jsem ráda, že je na co koukat při pátečním večeru.Mně by asi nejvíc vadilo, že nevím, s kým tráví 10 dnů má dcera. Že jí tím stresuju a že s ní nejsem.
Viď? ![]()
@Tomikate píše:
Je mně to už jedno, co kdo tady napíše. Nebudu se tady v ničem už obhajovat. Moje dcera není prase a Blorchi, ty jsi mě zklamalaMé dceři, kdyby se to stalo, tak jde a řekne mně to a vyčistí se to. Ale udělala sis svůj úsudek, nechám tě při něm.
Mějte se.
Ale ja nenapsala ze je prase, proboha to bych si nedovolila(to ty to pises o te z vymeny). Ja jen napsala ze bych se nedivila, kdyby to svedla na tu druhou. Protoze dle vymeny, je tva dcera pubertacka
Jinak samozrejme, pokud vam tak zit vyhovuje je to kazdeho vec, jen me vadi, ze spinis druhou maminku, to dava na tebe spatne svetlo.