Výměna manželek 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
720
26.10.13 01:19

Měla jsem napsaný dlouhý příspěvek, ale bohužel kvůli připojení, to bude krátké.
Mám devítiletou dceru a ta zvládá 80procent domácích prací (pokud musí). Nejsem uklízecí maniak, ale chci mít doma čisto. Máme dům o rozloze asi 350 m2. Je těžké to uklízet, když k tomu máte zahradu a suterén s obchodem.
Prostě dcera v 9 letech musí zvládnout úklid koupelny a záchodu, úklid pokoje, odpolední krmení slepic a sbírání vajec, uklízení svého oblečení (nikdo jí ho do skříně nedá), pomoc bratrovi s úklidem věcí, mytí nádobí (jenom občas), Navíc mi pomáhá vařit a to dobrovolně!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
720
26.10.13 01:29

Omlouvám se, ta rozloha je špatně. Je to 244m2.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2237
26.10.13 07:20
@anickadomnik píše:
@claire91 mě by spíš zajímalo jak by to u nich doma vypadalo kdyby odjel tatínek, jestli by i po 10 dnech měli stále tak naklizeno

jako v Pelíškách-vzali by si do postele jídlo a drobili by tam :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.10.13 07:33
@nemolka píše:
já psala že jsem znala byt za bývalích majitelu a to byl krásný moderní byteček čisty těžko ti ho popíšu bydlela tam kamarádka :mavam: a hele než to co bylo tady tak to raději to vypíglované hnízdečko :mrgreen:

lidi jsou rádi, že bydlí a každý nemá hned na nové zařízení celého bytu. Jinak vypadá byt od lidí, co se nastěhují a zgruntu zařídí od píky všechno novým bez ohledu na finance a rozdílně bude vypadat byt od lidí, co se zařizují postupně. Nikoho bych kvůli zařízení bytu nekritizovala. Ti tví známí určitě to zařízení v tom bytě nenechávali.
Tím se ostravské rodiny nezastávám, když jsem měla děti malé nepromokavé podložky nebyly, tak bylo běžné, že se dával na matraci igelit, na něj prostěradlo (kdysi i v nemocnici to tak bylo).

• Citovat
  • Upravit
36504
26.10.13 08:23
@CokeLady píše:
@TomikateCože, oni si lezli všichni na nervy? 8o 8o Já myslela, že to bylo sluníčkový a prímový a děti byly celou dobu úplně v klidu a výměnu si suprácky užily… :palec: :palec: :roll:

No prostě to všichni dávali. :mrgreen: :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
26.10.13 08:31
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1857
26.10.13 08:31
@Anulka píše:
jako v Pelíškách-vzali by si do postele jídlo a drobili by tam :-)
:palec: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10959
26.10.13 08:42

Včera jsem se zapoměla dívat :mrgreen: zkouknu dnes

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1907
26.10.13 08:51

@nemolka ale psala jsi zdevastovali, pod tim si teda predstavuju neco naprosto zniceneho ale nic takoveho jsem tam nevidela

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
26.10.13 08:56
@alexxa píše:
@nemolka ale psala jsi zdevastovali, pod tim si teda predstavuju neco naprosto zniceneho ale nic takoveho jsem tam nevidela

Byt zdevastovaný rozhodně nebyl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Courtney
26.10.13 08:59

Dobre rano, cele to bylo podle me sestrihane tak aby vyniklo to uklizeni. Ale pro me daleko horší nez ten uklizeci maniak a procurany cely byt, bylo kouření rodičů v bytě (jeste ke všemu u nedonoseneho nemocného chlapečka) a to jak je s klidem odkládají do nějakého dětského koutku a pak sedí v baru a chlemtaji pivo!!! To me fakt dostalo, opravdu krásná rodinná neděle :-(

• Citovat
  • Upravit
becky87
26.10.13 09:06
@Courtney píše:
Dobre rano, cele to bylo podle me sestrihane tak aby vyniklo to uklizeni. Ale pro me daleko horší nez ten uklizeci maniak a procurany cely byt, bylo kouření rodičů v bytě (jeste ke všemu u nedonoseneho nemocného chlapečka) a to jak je s klidem odkládají do nějakého dětského koutku a pak sedí v baru a chlemtaji pivo!!! To me fakt dostalo, opravdu krásná rodinná neděle :-(

Kluci nejspis nechodi do skolky, tak proc ne na hodinku detsky koutek? Je tam vic deti, kluci si pohraji. No yt u nas, tak ho vyuziju hned, ikdybych si mela jen dat kafe :mrgreen: Ty nechoodis nikdy nekam s detma na zahradku? :think:

• Citovat
  • Upravit
36504
26.10.13 09:10
@blorchi píše:
Kluci nejspis nechodi do skolky, tak proc ne na hodinku detsky koutek? Je tam vic deti, kluci si pohraji. No yt u nas, tak ho vyuziju hned, ikdybych si mela jen dat kafe :mrgreen: Ty nechoodis nikdy nekam s detma na zahradku? :think:

Dětský koutek je přece úplně v pořádku, pokud tam nejsou celý den.No a že si rodiče dají jedno dvě piva? Úplně normální věc. Spokojené dítě, spokojený rodič.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1857
@Courtney píše:
Dobre rano, cele to bylo podle me sestrihane tak aby vyniklo to uklizeni. Ale pro me daleko horší nez ten uklizeci maniak a procurany cely byt, bylo kouření rodičů v bytě (jeste ke všemu u nedonoseneho nemocného chlapečka) a to jak je s klidem odkládají do nějakého dětského koutku a pak sedí v baru a chlemtaji pivo!!! To me fakt dostalo, opravdu krásná rodinná neděle :-(

Dali si dvě piva, no a co? Děti si chvíli pohrají v koutku a pak jdou pryč. Píšeš jako by tam byli snad za trest. A co ty plné koutky v nákupních centrech?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6653

@blorchi souhlas, dětský koutek mi přijde uplně v pohodě teda 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie