Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@LuMiTa kdo ví, zda jí nevadí..Láska má k nenávisti někdy a v některých případech hodně blízko. S dětmi si Martiny muž hrál, mě je rád..to bylo znát.
@Burj Chalifa ty už mě taky štveš, vždycky to stihneš napsat o pár sekund dřív než já ![]()
@honzátko.x píše:
@LuMiTa kdo ví, zda jí nevadí..Láska má k nenávisti někdy a v některých případech hodně blízko. S dětmi si Martiny muž hrál, mě je rád..to bylo znát.
je možné že se jen „dokonalou“ dělá, ale uvnitř je to jinak
jen nemám ráda mazání kolem huby, kdyby to řekla bylo by to lepší, ale do ní nevidím, gřeba si drbe hlavu že tam šla ale navenek řekne- nelituji ![]()
@honzátko.x Ty děláš, jako by ta televize k nim vlezla násilím. Samozřejmě, že má každý svou bolest, úchylku nebo nedokonalost, ale odpověz mi, kdo ji nutil všechno tohle ukazovat veřejnosti? Výměna tady běží roky, pořád je to stejné a pořád se najde dost takových, kteří tam jdou. A pak se hrozně diví, že si o nich lidi povídají a nelíbí se jim to. Je to chyba televize? Lidí, kteří se na to dívají a komentují? Nebo těch, kteří dobrovolně své soukromí předhodí veřejnosti? Dostali zaplaceno - přesně za tohle.
Nedočítám, dočtu až napíšu svůj názor.
Martiny chlap se na začátku uplně trapně přetvařoval, to mi přišlo uplně trapný! Takovýho magora bych domu nechtěla ani náhodou.
Co se týče tý 17ky, tak ty bych jednu bouchla! Drzá, že to nemá obdoby! Kdyt je to ještě dítě a bude si otevírat pusu na dospělého člověka? Nemožný!!!
Martina mi na začátku přišla v pohodě až mi ji bylo pomalu líto co to doma má, ale postupem času mě lítost opustila..Ona je paní dokonala, která má skvělé děti a skvělého chlapa. Ostatní co neuklízí, jako oni, tak jsou špíný, tím jsem také zjistila, že jsem opravdu prase zřejmě ![]()
Petra je sympatická malinko naivní ženská.
Mstrace, jasný to byl fakt hnus. Ale jsou daleko horší rodiny. Hold nemají tolik penez, aby mohli mít všechno super! Co nechápu, tak kde Martina viděla bordel? Protože tim pádem žiju v bordelu asi pořád!
Kluci Petry byli naprosto normální živější děti, žádný že nevychovaný!!
Na druhé straně Martiny nejmladší
nad tím sem jen kroutila hlavou! Nevím proč by nemohl jíst sám, bylo to tak roztomilé, jak byl upatlaný
S plínou měli, ale pravdu, také bych počkala na léto ![]()
@hanka.br. píše:
@honzátko.x Ty děláš, jako by ta televize k nim vlezla násilím. Samozřejmě, že má každý svou bolest, úchylku nebo nedokonalost, ale odpověz mi, kdo ji nutil všechno tohle ukazovat veřejnosti? Výměna tady běží roky, pořád je to stejné a pořád se najde dost takových, kteří tam jdou. A pak se hrozně diví, že si o nich lidi povídají a nelíbí se jim to. Je to chyba televize? Lidí, kteří se na to dívají a komentují? Nebo těch, kteří dobrovolně své soukromí předhodí veřejnosti? Dostali zaplaceno - přesně za tohle.
@Burj Chalifa píše:@hanka.br. píše:Že se lidé na jejich účet baví.Třeba i škodolibě.
@CokeLady píše:
To, jak to funguje u kohokoliv doma se můžeš jen domnívat, či se snažit „originálně“ vrátit, jak to Tebe holky šijou. Jenže oni na rozdíl od Tebe vědí, jak to máš doma „zařízené“, s kým žiješ, jaký máš děti, jak vypadáš… to musí bejt hnusnej pocit bezradnosti, když Ty sice víš své a přesvědčuješ o tom sebe i své okolí, ale drtivá většina si o Tobě myslí to hrozný co zde padlo. No ještě, že Ty si z toho nic neděláš a nemáš neustále potřebu se zde obhajovat
My na rozdíl od Martiny si ceníme soukromí.
@CokeLady píše:
Já jsem z toho pochopila, že Tys něco měla pustit dítěti na mobilu, s kterým tedy samozřejmě neumíš a čirou náhodou na Tebe blikla sms, kterou si prostě MUSELA přečíst. Mně to připadá jako vrchol drzosti, když to na Tebe vykoukne, tak to celé číst a vyměněnému manželovi o tom pak říkat. No jsi kabrňák
@hanka.br. j to chyba TV, že vydalávají na výměně manželek..samozřejmě nebudeš souhlasit, je mi to v podstatě jedno…chtělas můj názor
@CokeLady píše:
O Výměně manželek i teď ve Volejte novu.
Aha, tam také nemám potřebu být. ![]()
Martina si myslí, že její rodina je nejlepší, ale pritom je mi z nich víc a víc na ![]()
Ještě dodám, že není nic horšího, než ženská po třicítce, bez vkusu a soudnosti ![]()
A kdyby chtěl někdo brblat, tak vkus není o penězích.
@Mellinka píše:
Martina si myslí, že její rodina je nejlepší, ale pritom je mi z nich víc a víc na
Je to obyčejná nevkusná vesnická nána. No, užila si těch pár minut v televizi, kdo to má, že ![]()
každý který do výměny jde, přesně ví co ho čeká. Ví že jak TV tak lidé čekají na chyby. Takže jim musí být jasné, že žádné poplácávání nebude. Že právě o ty jejich chyby jde.