Výměna manželek 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9954
26.10.13 13:26

Mně to nevadí, že mě tady takhle pomlouvají. Vypadám jak vypadám a ten kdo se tady k tomu takhle snižuje a vysmívá se, tak se jen ukazuje, jaký taky doopravdy je. Hlavně že mě tady soudí a přitom ony jsou ještě horší. Jen tak dál. A díky vám jsem si přestala už dělat hlavu s těch zlých komentářů. Tohle už není komentování celého dílu, tohle se snažíte jen urazit a nevíte jak ještě víc. A přitom se sami tady schazujete. Díky, díky, díky :mavam: :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3392
26.10.13 13:28

@blorchi Všimla jsme si, že má tetováví a tuším, že tam měla narození svých dětí a to se mi líbí. Jinak tetování nemusím, ale ty děti jo..
Tady jsou asi samé krasavice, že soudí vzhled..
A opět připomínám, Martinu si nezastávám a je mi volná jako kalhoty do kterých jsem zhubla.Ten vzhled se tady soudil i u Lenky, jsme si všimla..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
@Lindsay15 píše:
@Gina108 Dneska opakují ;)

Já nemám TV :( a zas jenom kvůli výměně si to pořizovat nechci :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
@Tomikate píše:
Mně to nevadí, že mě tady takhle pomlouvají. Vypadám jak vypadám a ten kdo se tady k tomu takhle snižuje a vysmívá se, tak se jen ukazuje, jaký taky doopravdy je. Hlavně že mě tady soudí a přitom ony jsou ještě horší. Jen tak dál. A díky vám jsem si přestala už dělat hlavu s těch zlých komentářů. Tohle už není komentování celého dílu, tohle se snažíte jen urazit a nevíte jak ještě víc. A přitom se sami tady schazujete. Díky, díky, díky :mavam: :mavam: :mavam:

No tak hlavně že jsi v pohodě :mrgreen: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7631
26.10.13 13:29

@Tomikate, za týden tu proberem další rodinu. Co popřát, snad jen hodně sil… :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sophinka1
26.10.13 13:30
@Tomikate píše:
Mně to nevadí, že mě tady takhle pomlouvají. Vypadám jak vypadám a ten kdo se tady k tomu takhle snižuje a vysmívá se, tak se jen ukazuje, jaký taky doopravdy je. Hlavně že mě tady soudí a přitom ony jsou ještě horší. Jen tak dál. A díky vám jsem si přestala už dělat hlavu s těch zlých komentářů. Tohle už není komentování celého dílu, tohle se snažíte jen urazit a nevíte jak ještě víc. A přitom se sami tady schazujete. Díky, díky, díky :mavam: :mavam: :mavam:

Ano to je to co mi na tobě vadí. Myslíš si, že jsi někdo a ostatní jsou méně.

• Citovat
  • Upravit
Lindsay15
26.10.13 13:31

@Gina108 Aha,to jsem nevěděla :hug: Já bych Ti půjčila, ale než by došla, tak je konec :lol: :lol:

• Citovat
  • Upravit
25324
26.10.13 13:34

@Tomikate mě spíš znechucuje to tvoje post chování na FB, jak píšou jak na onadnes.cz.
A to neustálé schazování a titulování špindíry :?
Až na ten popelník a matrace normální lidi, já taky nemám napíglováno, tzn.,že jsem taky špindíra ;) bohužel jsem pracující člověk, co se mimo jíné ještě courá s dítětem venku, a má pár drobnějších koníčků.
Tetování se mi nelíbí, piercing taky ne, to klidně přiznám, ale spíš než to mi vadí to tvoje chování.
Mch, a to, že tě lidi rozeberou do mrtě, s tím si musela počítat :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
26.10.13 13:35
@Timinka píše:
Ano to je to co mi na tobě vadí. Myslíš si, že jsi někdo a ostatní jsou méně.
:palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3392
26.10.13 13:36

@Gina108 Super,že namáš TV..my máme tolik PC, že je nám v podstatě taky na nic. Byli jsme na nový rok na oslavě u rodiny, která nemá doma TV, užili jsme si to provotřídně a báječně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
26.10.13 13:37
@Lindsay15 píše:
@Gina108 Aha,to jsem nevěděla :hug: Já bych Ti půjčila, ale než by došla, tak je konec :lol: :lol:

Díky :hug: :lol: Ale tak což, dyť já už vlastně stejně vím o čem to bude :mrgreen: Díky, holky, pobavila jsem se těmi komentáři :palec: :mrgreen:
O Martině jsem si udělala obrázek už podle stylu psaní tady, jak pomlouvala tu druhou ženskou a každýho, kdo si dovolil pochybovat o její dokonalosti :mrgreen: Tak jsem chtěla vědět, jestli třeba něčím tahle výměna překvapí :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3392
26.10.13 13:37

@Timinka Tak tak to na mě zase nepůsobilo, myslím, že v tomto přeháníš..zdála ses mi jako žanská hodně v poho, ale dnešním tvým komentářům se divím.

Příspěvek upraven 26.10.13 v 13:39

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
26.10.13 13:38

Mch, někdo tu myslím psal, že jsou to snadno vydělané peníze, tak za to to snad trochu stojí, ne? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sophinka1
26.10.13 13:41
@honzátko.x píše:
@Timinka Tak tak to ně ma zase nepůsobilo, myslím, že v tomto přeháníš..

Nemyslím, že přeháním. Dělala tu agitaci již několik týdnů před vysíláním a pokud totéž dělala i na FB tak co dodat. Navíc ta druhá mamina sem nechodí, nemá možnost se bránit. Prostě jednostranné házení špíny na v tuto chvíli slabšího (nomožnost obrany).

Příspěvek upraven 26.10.13 v 13:43

• Citovat
  • Upravit
23847
26.10.13 13:42
@honzátko.x píše:
@Gina108 Super,že namáš TV..my máme tolik PC, že je nám v podstatě taky na nic. Byli jsme na nový rok na oslavě u rodiny, která nemá doma TV, užili jsme si to provotřídně a báječně

To je z nouze ctnost - rozbila se anténa na střeše, byli jsme líní tam vylézt nebo furt pršelo a najednou se zjistilo, že nám nechybí. Děti na té velké TV koukaly leda na pohádky z PC, ale taky ji odvařily - šmejda :cert: - teď je na reklamaci, se uvidí. Heh přítel je zas úchyl do elektroniky, PC taky v každém pokoji pomalu :roll: všude do zdí natahal optický kabely, neb nesnáší wifi, se divím, že nemá PC i na haj.zlu :mrgreen: - jó na něm by si v případné Výměně taky smlsli :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí