Výměna manželek 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
65277
26.10.13 15:42

@nemolka Tak já myslím, že tu psala, že chtěli do Zoo, ale protože ta druhá rodina tam šla taky, tak jim to Nova nepovolila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148977
26.10.13 15:46

Na opakování jsem se nedívala, poněvač jsem gruntovala celý byt. Ovšem hračky jsem naházela do krabice jak mi přišly pod ruku. :jazyk: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1633
26.10.13 16:06

Ahoj holky. nevíte kde bych sehnala včerejší díl. dík

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
26.10.13 16:08
@honzátko.x píše:
@Kamča.dalmatinka Moc hezký názor, ráda jsme tě četla, a obě rodiny měli děti moc krásné!!Malý Martiny byl taky k sežrání mrnousek. :potlesk:

to sem zapoměla poznamenat, že u druhé rodinky byli taky děti samozřejmě krásné :palec:.
Myslím si že kdyby tam nebylo to uklízení a ta nevěra, tak je to nuda -normální rodiny :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
26.10.13 16:11
@CokeLady píše:
Ježiš doufám, že toto není norma 8o :roll: Obezita, odbarvené vlasy divného střihu, nepřítomnost vkusu v oblékání, masivní všudypřítomné šperky, masivní viditelná tetování.Ty teplákové vesty několika barev a z toho deroucí se ty PAŽE, to nevymyslí jen tak někdo, jak takhle šalamounsky upozornit na to nehorší. :palec:

to je trochu přehnané. sice muj vkus to taky není, ale každej má jinej vkus. upozornovat na to mi přijde už moc krutý a zbytečný :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
26.10.13 16:13
@CokeLady píše:
Ježiš doufám, že toto není norma 8o :roll: Obezita, odbarvené vlasy divného střihu, nepřítomnost vkusu v oblékání, masivní všudypřítomné šperky, masivní viditelná tetování.Ty teplákové vesty několika barev a z toho deroucí se ty PAŽE, to nevymyslí jen tak někdo, jak takhle šalamounsky upozornit na to nehorší. :palec:

Bereš mi to z pusy. Koncentrát maloměstského nevkusu. :poblion: :poblion: :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
26.10.13 16:28
@CokeLady píše:
Já spíš nechápu, proč na to upozorňovala ta Martina 8o Dobře, mám tlustý ruce a na nich povadlou kůži, takže první co mě napadne je vzít si tričko bez rukávů a na to teplákovou vestu? Já neříkám, že byla ošklivá nebo nesympatická, jen se zarážím nad tím, že někdo tohle vidí jako normu vzhledu třicátnice 8o

A jinak vše, co jsem napsala - vlasy, šperky, tetování - to je PODLE MÉHO nevkus, podle jejího asi hezké, každý má ty hranice jinde, ale je pravda, že to takhle měla.

A obezita? Říkala, že i když nesplňovala podmínky, tak si vyřvala operaci - podvázání žaludku.

Vyřvala… :poblion: Vlastně mě to nepřekvapuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3392
26.10.13 16:40

@CokeLady ty musíš být vážně krásná až to bere dech :pocitac:
Martina je Martina, ale na vzhled se vys..Já tě vážně nemusím :zed: :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4658
26.10.13 16:44

Rodina paní Martiny mi byla děsně nesympatická
1.nejstarší dcerunka byla pěkný spratek, divím se, že se s ní ta maminka vůbec dohadovala
2.pan manžel byl taky pěkný trouba, ta autíčka bych mu asi omlátila o hlavu
3.sorry, ale i má 10měsíční dcera chodí na nočník a vzhledem k tomu, že bydlíme v bytě, tak se to fakt neučila na kytičkách…nevím, prostě mi neseděli

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
26.10.13 16:48
@CokeLady píše: :mrgreen:zrovna ten vzhled, jak její, tak jejího domova je hodnotit naprosto normální. To tak prostě je a to není o tom, jak to kdo sestříhal a co všechno tam nedal. Neřekla bych zase o jejím dítěti, že je to rozmazlená čůza, jak jsem někde četla o tý její puberťačce. Ale že Martina je v xichtě ocvočkovaná jak kožená bunda, to je prostě fakt. A jestli mě musíš nebo ne, je mi totálně šumafuk :palec:

Patrně si mylně myslí, že ji to omladí :mrgreen: Nebo že by chtěla být rebelkou? S vázičkami, háčkovanými dečkami a dalšími suvenýry ze střelnice je to velmi uvěřitelné. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4658
26.10.13 16:50
@Burj Chalifa píše:
Patrně si mylně myslí, že ji to omladí :mrgreen: Nebo že by chtěla být rebelkou? S vázičkami, háčkovanými dečkami a dalšími suvenýry ze střelnice je to velmi uvěřitelné. :lol:

taky mi vadilo, jak nadávala, že ti druzí to nemají doma hezké, přitom na mě její byt působil jako jedno velké skladiště :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3392
26.10.13 16:50

@CokeLady @CokeLady a tys jsi mi totálně u :pankac: Jak píši asi si krasavice..co svět neviděl. Je mi úplně fuk jak kdo vypadá, je mi fuk jak vypadá Peta a jejich chlapi. Většina normálních lidí tohle vynechá, a kdyby to byla pravda a tak opravdu vypadá-vapadala..tohle se nepřísluší hodnotit.No..tobě to vysvětlovat :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silwinka87
26.10.13 16:53

Holky, nemám už co napsat..Všechno už tu bylo zmíněno :lol: :lol:
Ale uklízecí manžel paní Martiny, byl fakt brutální..Toho bych doma nechtěla.. :lol:
Jako denně uklízím, zametám, vytírám jednou, dvakrát za týden, podle potřeby..Prostě normál..Nedovedu si představit, že bych měla uklízet barák plný serepetiček na výstavce.. :roll: Já jsem na ty lapače prachu alergická, ale proti gustu… :nevim:
U mladé rodiny mi vadil falešný a nevěrný manžel, ta matrace :poblion: A to, že kouří v bytě..To nepochopím.. :cert:

• Citovat
  • Upravit
Silwinka87
26.10.13 16:57
@dendule4 píše:
taky mi vadilo, jak nadávala, že ti druzí to nemají doma hezké, přitom na mě její byt působil jako jedno velké skladiště :nevim:

To mě taky vadilo..Mě taky nebyl sympatický její komediantský styl, ale je to každého věc..Mladá rodina si teprve domov buduje..

• Citovat
  • Upravit
3392
26.10.13 16:57

@CokeLady jasný :mrgreen: si zabuduj paní dokonalá. Jsem fakt koča!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí