Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@nemolka Tak já myslím, že tu psala, že chtěli do Zoo, ale protože ta druhá rodina tam šla taky, tak jim to Nova nepovolila.
Na opakování jsem se nedívala, poněvač jsem gruntovala celý byt. Ovšem hračky jsem naházela do krabice jak mi přišly pod ruku.
![]()
@honzátko.x píše:
@Kamča.dalmatinka Moc hezký názor, ráda jsme tě četla, a obě rodiny měli děti moc krásné!!Malý Martiny byl taky k sežrání mrnousek.
to sem zapoměla poznamenat, že u druhé rodinky byli taky děti samozřejmě krásné
.
Myslím si že kdyby tam nebylo to uklízení a ta nevěra, tak je to nuda -normální rodiny ![]()
@CokeLady píše:
Ježiš doufám, že toto není norma![]()
Obezita, odbarvené vlasy divného střihu, nepřítomnost vkusu v oblékání, masivní všudypřítomné šperky, masivní viditelná tetování.Ty teplákové vesty několika barev a z toho deroucí se ty PAŽE, to nevymyslí jen tak někdo, jak takhle šalamounsky upozornit na to nehorší.
to je trochu přehnané. sice muj vkus to taky není, ale každej má jinej vkus. upozornovat na to mi přijde už moc krutý a zbytečný ![]()
@CokeLady píše:
Ježiš doufám, že toto není norma![]()
Obezita, odbarvené vlasy divného střihu, nepřítomnost vkusu v oblékání, masivní všudypřítomné šperky, masivní viditelná tetování.Ty teplákové vesty několika barev a z toho deroucí se ty PAŽE, to nevymyslí jen tak někdo, jak takhle šalamounsky upozornit na to nehorší.
Bereš mi to z pusy. Koncentrát maloměstského nevkusu.
![]()
@CokeLady píše:
Já spíš nechápu, proč na to upozorňovala ta MartinaDobře, mám tlustý ruce a na nich povadlou kůži, takže první co mě napadne je vzít si tričko bez rukávů a na to teplákovou vestu? Já neříkám, že byla ošklivá nebo nesympatická, jen se zarážím nad tím, že někdo tohle vidí jako normu vzhledu třicátnice
![]()
A jinak vše, co jsem napsala - vlasy, šperky, tetování - to je PODLE MÉHO nevkus, podle jejího asi hezké, každý má ty hranice jinde, ale je pravda, že to takhle měla.
A obezita? Říkala, že i když nesplňovala podmínky, tak si vyřvala operaci - podvázání žaludku.
Vyřvala…
Vlastně mě to nepřekvapuje.
@CokeLady ty musíš být vážně krásná až to bere dech ![]()
Martina je Martina, ale na vzhled se vys..Já tě vážně nemusím
![]()
Rodina paní Martiny mi byla děsně nesympatická
1.nejstarší dcerunka byla pěkný spratek, divím se, že se s ní ta maminka vůbec dohadovala
2.pan manžel byl taky pěkný trouba, ta autíčka bych mu asi omlátila o hlavu
3.sorry, ale i má 10měsíční dcera chodí na nočník a vzhledem k tomu, že bydlíme v bytě, tak se to fakt neučila na kytičkách…nevím, prostě mi neseděli
@CokeLady píše:zrovna ten vzhled, jak její, tak jejího domova je hodnotit naprosto normální. To tak prostě je a to není o tom, jak to kdo sestříhal a co všechno tam nedal. Neřekla bych zase o jejím dítěti, že je to rozmazlená čůza, jak jsem někde četla o tý její puberťačce. Ale že Martina je v xichtě ocvočkovaná jak kožená bunda, to je prostě fakt. A jestli mě musíš nebo ne, je mi totálně šumafuk
Patrně si mylně myslí, že ji to omladí
Nebo že by chtěla být rebelkou? S vázičkami, háčkovanými dečkami a dalšími suvenýry ze střelnice je to velmi uvěřitelné. ![]()
@Burj Chalifa píše:
Patrně si mylně myslí, že ji to omladíNebo že by chtěla být rebelkou? S vázičkami, háčkovanými dečkami a dalšími suvenýry ze střelnice je to velmi uvěřitelné.
taky mi vadilo, jak nadávala, že ti druzí to nemají doma hezké, přitom na mě její byt působil jako jedno velké skladiště ![]()
@CokeLady @CokeLady a tys jsi mi totálně u
Jak píši asi si krasavice..co svět neviděl. Je mi úplně fuk jak kdo vypadá, je mi fuk jak vypadá Peta a jejich chlapi. Většina normálních lidí tohle vynechá, a kdyby to byla pravda a tak opravdu vypadá-vapadala..tohle se nepřísluší hodnotit.No..tobě to vysvětlovat ![]()
Holky, nemám už co napsat..Všechno už tu bylo zmíněno
![]()
Ale uklízecí manžel paní Martiny, byl fakt brutální..Toho bych doma nechtěla.. ![]()
Jako denně uklízím, zametám, vytírám jednou, dvakrát za týden, podle potřeby..Prostě normál..Nedovedu si představit, že bych měla uklízet barák plný serepetiček na výstavce..
Já jsem na ty lapače prachu alergická, ale proti gustu… ![]()
U mladé rodiny mi vadil falešný a nevěrný manžel, ta matrace
A to, že kouří v bytě..To nepochopím.. ![]()
@dendule4 píše:
taky mi vadilo, jak nadávala, že ti druzí to nemají doma hezké, přitom na mě její byt působil jako jedno velké skladiště
To mě taky vadilo..Mě taky nebyl sympatický její komediantský styl, ale je to každého věc..Mladá rodina si teprve domov buduje..
@CokeLady jasný
si zabuduj paní dokonalá. Jsem fakt koča!!!