Výměna manželek 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
36504
26.10.13 12:32
@momi33 píše:
asi to tu bylo už zmíněno, ale dle odkazu jsem si přečetla, jak hvězda Martina ještě tu Petru pomlouvala na FB.
Ubohost :poblion: :poblion:

Hvězda od kolotoče. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
26.10.13 12:36

Jinak, ta včerejší výměna, chápu, že úmyslně proti sobě postaví protiklady, aby to bylo zajímavé…
Ta Martiny rodina, hm, kdyby makali v běžné práci, dojížděli denně hodinu tam a zpátky, vstávali ve 4,asi by je nebavilo píglovat jako blázen. A ani by na to neměli dostatek chuti a energie.

Ke konci mi to od té Kristýny už přišlo jako šikana, nedivím se, že ta Petra byla na zhroucení, myslím, že se snažila.
A jak se jí ta Martina s Tomášem pošklebovali při 8 očích :? asi mají pocit, že jsou něco navíc.
Jinak Petra můj obdiv, že dokáže žít s nevěrným chlapem, ty cigára-plnej popelník u dětí, no, to bych jim vytkla, a asi ty matrace.
Myslím ale, že se dětem věnuje, ne jak ti píglovací rodiče :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
26.10.13 12:36
@Burj Chalifa píše:
Hvězda od kolotoče. :mrgreen:

jj, i tak vypadala :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7631
26.10.13 12:50

Miluju svůj nepořádek :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
26.10.13 12:51
@Kaczenka píše:

Miluji své upravené vlasy, své nepotetované tělo, svůj vkusný byt, své normální bližní :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
26.10.13 12:52
@Kaczenka píše:

já se tedy snažím uklízet, ale jak je venku hezky, tak jdu ven, a může třeba čert na koze jet 8)
toto už úplně hraničilo s psychopatií :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LuMiTa
26.10.13 12:53
@Burj Chalifa píše:
Miluji své upravené vlasy, své nepotetované tělo, svůj vkusný byt, své normální bližní :srdce:

tak bych to zase nebrala, byla to normální ženská (co se vzhledu týče) :pankac: ;)

• Citovat
  • Upravit
36504
26.10.13 12:55
@LuMiTa píše:
tak bych to zase nebrala, byla to normální ženská (co se vzhledu týče) :pankac: ;)

Normálně nevkusná :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
26.10.13 12:56
@Burj Chalifa píše:
Miluji své upravené vlasy, své nepotetované tělo, svůj vkusný byt, své normální bližní :srdce:

asi tak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2237
26.10.13 13:08
@ellen.mody píše:
Do Výměny jde jen blázen a normální chlap by nikdy ženě nedovolil, aby do Výměny rodinu přihlásila. A za 50 000 8o? Normální chlap tohle vydělá za chvíli a nemusí se cpát do stupidní Výměny.
A když teda už do té reality show jdou, tak ať si alespoň upraví bydlení, na takové cetky se nedá dívat.

50.tis. vydělat za chvíli? někdo jo, někdo to má třeba za 5.měsíců a lidi udělají pro prachy cokoliv, stačilo mi vidět vidět RYCHLÉ PRACHY, kde soutěžili za 10.tis., kdo vypije nejvíc mléka tuším za 3.minuty, ta šavle, co pak letěla, jen tak tak minula Petra Rychlého :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
becky87
26.10.13 13:14

A tak to se zase musim Martiny zastat, nemyslim si, ze by se mel tady probirat jeji vzhled. A uz vubec ne komentovat ji jako vesnicka nana, kolotocarka apod :roll: Je normalni zenska, dle me cista a upravena.To ze ma tetovani, no a co? 8o Ja mam taky tetovani a mit vic penez, potetuju se jeste vic ;) Tady uz holky opravdu nevite kde urazit.

• Citovat
  • Upravit
Lindsay15
26.10.13 13:17

@blorchi Souhlasím…Taky mám dvě tetování, plánuju třetí… A piercing jsem nedávno vyndala, byl pod rtem a mám ještě v pupíku. Co je na tom? :nevim:

• Citovat
  • Upravit
7631
26.10.13 13:26

Martina není ošklivá ženská, a má hezký bílý úsměv… Puberťačku bych taky nekomentovala, tam bylo vidět, jak s ní cloumají hormony… Děcka měla šikulky. Jen se nemůžu zbavit pocitu, že šli do výměny už předem s tím, že z někoho udělají špíndíru…
U Petry mi vadil „jen“ popeník a matrace…

Příspěvek upraven 26.10.13 v 13:27

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847

Prosím, vím že jsem trapná, ale nemáte někdo odkaz na ten díl? Na uložto ani na edisku to není :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lindsay15

@Gina108 Dneska opakují ;)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat