Výměna manželek 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Bunny puella
26.10.13 17:50
@Anael píše:
Ahoj, tak vás dočítám a plno příspěvků od Tomikate je upravených tak, aby v nich nic nebylo…to je ale v rozporu s pravidly mazat příspěvky, ne? Když něco nechci psát, tak to nepíšu vůbec a ne že to pak promažu :zed:

taky se mi to nelíbí. Holt zametá stopy, no…čekala, že bude poplácávaná po ramenou a ono, ejhle, opak. :?

• Citovat
  • Upravit
sophinka1
26.10.13 17:50

@Anael taky jsem koukal a, že mazala a mazala

• Citovat
  • Upravit
36504
26.10.13 17:52
@Timinka píše:
@Anael taky jsem koukal a, že mazala a mazala

Jen srab maže stopy. Nějak jí ta sebeprezentace nevyšla. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
barcas 111
26.10.13 17:55
@Anael píše:
Ahoj, tak vás dočítám a plno příspěvků od Tomikate je upravených tak, aby v nich nic nebylo…to je ale v rozporu s pravidly mazat příspěvky, ne? Když něco nechci psát, tak to nepíšu vůbec a ne že to pak promažu :zed:

No jo, vždyt ona po sobě uklízí všude, takže začala i tady :roll:

Většinu příspěvků psala ještě před pátečním večerem. Než všichni mohli vidět jak se věci mají, když tu špinila tu druhou maminu a ze sebe dělala hvězdu.

• Citovat
  • Upravit
30408

No jo - příspěvky jsou pryč. Tak to je mazec…a trapas.Moc by mě překvapilo, kdyby se to Martina pokusila nějak vysvětlit. Pro mě důkaz toho, že má sama máslo na hlavě dobře to ví. Tohle holka opravdu nezvládla.

Příspěvek upraven 26.10.13 v 17:56

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7797

Chtěla bych poprosit @admin ,jestli by se vyjádřil k mazání příspěvků Tomikate. Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7797
26.10.13 17:56

@hanka.br.

Co tady vůbec psala?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
26.10.13 17:57

Jo, je to proti pravidlům, ne? Jinak je to příklad neskutečného srabáctví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30408
26.10.13 17:57

@Anael Zaregistrovala jsem, že zveřejňovala nějaké informace ze soukromí té druhé rodiny, které ve vysílání vůbec nebyly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3234
26.10.13 17:58
@Burj Chalifa píše:
Jen srab maže stopy. Nějak jí ta sebeprezentace nevyšla. :lol:

asi tak :palec: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Mi vadilo, jak tady druhou rodinu pomlouvala, urážela, ale sami teda nic moc… první by si měli zamést před vlastním prahem a pak někoho kritizovat ;) Mi to přišlo, že tak šla s tím, ukázat, že jen oni umí doma uklízet a u druhé rodiny ukazovat jaký mají bordel… I kdyby tam hned měli naklizeno, tak by tam něco vyšťourala :nevim: Já doma taky uklízím, mám ráda čisto, ale byty kamarádek kam chodím nehodnotím, je to jejich byt a jejich věc jak bydlí :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7797
26.10.13 18:01

@hanka.br.
Tak to je pěkně hnusný…mně teda Martina sympatická nebyla, přišla mi falešná a ty její pohledy při osmi očích… :think: takové zákeřné :nevim:.

V části, kde se řešila nevěra mi volala tchýně, takže jsem neviděla co komu posílala, nebo co tam bylo, osvěžíte mi to někdo, prosím?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silwinka87
26.10.13 18:18

Holky, taky se přidávám k tomu, že mi vadí, jak Martina promazala svoje komentáře..
Vypadá to fakt divně..

• Citovat
  • Upravit
Silwinka87
26.10.13 18:21
@Anael píše:
@hanka.br.
Tak to je pěkně hnusný…mně teda Martina sympatická nebyla, přišla mi falešná a ty její pohledy při osmi očích… :think: takové zákeřné :nevim:.V části, kde se řešila nevěra mi volala tchýně, takže jsem neviděla co komu posílala, nebo co tam bylo, osvěžíte mi to někdo, prosím?

No, ona poslala tomu nevěrnému manželovi sms, že je jí jedno, kde si píchá, že je to jejich problém, ale že by měl být doma s dětma a ne se někde. urvit!!Že ai tam připadá, jak chůva..
Nepamatuju si to přesně, jenom aby mě tu nikdo nepsal, že to tak nebylo.. :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
7797
26.10.13 18:22

@Silwinka87
A jak věděla, že je někde se ženskou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lindsay15
26.10.13 18:23

@Silwinka87 Já myslím že je to tím, že podepsala smlouvu a nesmí nic zveřejňovat a to že nám psala něco mimo natáčení, tak to prostě promazala :nevim:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Hra JAUVAJS!