Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@K-Black píše:
nj, ona jde s modou a my jsme uplně outzítra se upravím
Jako namalovat si na ksicht jinej obličej?
Tak to mě by pomohlo už jen vytapetování.
![]()
@Alice_band píše:
Tady je ten článek: http://www.protivna-blondyna.cz/…e-oboci.html
a ted premyslim nad svym obocim…
@parketka píše:
Taky nechápu, že to prostě nevidí v zrcadle, ale já měla na střední učitelku a ta si nechávala svoje obočí, který teda bylo hodně světlý, ale vidět bylo a asi se jí nelíbilo tak si černou tužkou nad to svoje nakreslila ještě jedno. Nikdy jsem se nemohla soustředit, protože jsem pořád koukala na ty čtyři obočí
@Fjodorka a to si představ, že tenhle tydýt byl v Prostřenu
a pak měl kecy s jednou bramborou.
Jinak, ta s tím obočím byla fakt k smíchu. Hele, copak ona se v zrcadle nevidí? Vždyť to bylo přííííšerný
![]()
Já na to koukám až teď, ale dočetla jsem vás a byly jste nějaké mírné
![]()
Mně to přijde hrozné
Ale to bude tím, že vy jste to už viděly, já ne, jsem to nikdy nesledovala, až tu novou sérii ![]()
Ta paní s tím divným obočím furt jen fňuká, už při balení říká, že to je za trest (omyl holčičko, to je za peníze a přihlásila ses tam sama, huso), nejčastější slova jsou „romský“ a „cikánský“, nepochopila jsem to s tím špinavým prádlem - ona by si nedovolila nechat v prádle ponožku? A co se svými špinavými ponožkami sakra dělá, to má nějaké jednorázové? A jak z toho byla vyšokovaná… To prádlo bylo normálně v koši na prádlo, kdyby ten koš měl umístění v koupelně, bylo by to méně eklhaft? A stará měla pravdu, když je někde 5 lidí, tak přeci nemůže čekat, že 10 dní nebude prát.
Vaření… Po prvním debaklu se holt měla zeptat, co tedy cigán chce a nemusela mu servírovat křídla, která nejí. Já když si nejsem jistá, tak se chlapa zeptám, jestli to bude jíst, jestli se s tím mám dělat.
A myjí auto před barákem, no hrůůůůza… Kde ho mají mýt?
Ale pobavilo mě, jak byla u sebe v koupelně rozdrolená ![]()
A to její děcko je divný. Kadí si do plen a neumí jíst, tohle má jít za půl roku do školky? ![]()
Potěšila mě. Sebe jsem do teď považovala za línou. Ten bordel a hlavně špína, co tam po ní po pár dnech je! (ono stačilo, jak se dušovala, že vytírat chtěla v den návštěvy staré cigánky, nebo den poté a nakonec si na to vzpomněla nějaký 5. den a ještě se na to vyprdla
)
Starý cigán prudí, ale já se mu moc nedivím
Ale mohl by občas hnout prstem, neubylo by ho. Ale když si ho tak manželka naučila, tak je jasné, že to dělat nebude. Já si také sehnala chlapa, který vaří, luxuje, vytírá, myje nádobí a žehlí a teď už jen vaří a žehlí si kalhoty do práce, protože já neumím nažehlit ty správné puky
Je fakt, že tihle dva cigáni jsou jak Pat a Mat, možná je lepší, že toho moc nedělají ![]()
„Manželka co řekne, to je pravda,“ hodný, hodný chlap! ![]()
Ten druhý chlap je trochu mimo… S tou útěrkou, cha! Proboha, pošlete jim někdo napařovák, my máme tři, ráda jeden věnuji
A scéna s bramborou…
Má nastrouhat jednu blbou bramboru a hned že si musí dělat bramboráky sám, to je tydýt, opravdu že jo, toho bych chtěla doma ![]()
No jsem se rozepsala, mně to nedalo ![]()
@K-Black typ ženské ![]()
@Bunny puella Promiň za zmatečnost s příspěvkem, nějak mi nešla editace ![]()
V Prostřenu? A to dělal polívku z pytlíku? ![]()
@Fjodorka koukám, že je to přehozený a mám v tom guláš
Už netuším, co vařil, ale tvářil se jak mistr světa…
@Bunny puella
Ale obočnatku někam schoval, jestli to dobře chápu
I když tam asi vystupují jen po jednom, ne po rodinách (nevím, nesleduji), ale já bych pro jistotu schovala i fotky ![]()
Tak jsem se zamyslela, jestli si Tomikate uvědomuje že za rok jí budou pomlouvat znovu a pak zas a zas pokud TV bude chtít ![]()
Načítám citovaný příspěvek, čekejte prosím…Mě přišlo, že ten romík.. Martinu nechal to auto umýt schválně, taková malinká odplata za ty narážky na romy a dobře se tím pobavil.. ![]()
@Timinka píše:
Tak jsem se zamyslela, jestli si Tomikate uvědomuje že za rok jí budou pomlouvat znovu a pak zas a zas pokud TV bude chtít
@Timinka O tý mi ani nepovídej (ona se vždycky začne projevovat, když tu celý den nejsem, sakra
), zastánkyně práv vyměněných manželek… Od té doby, co tu dostala sodu, se najednou zastává všech. Do té doby samozřejmě nic
Pokrytecké.
Ale je taková mile naivní, když si myslí, že tu ještě někoho tankuje… Prostě po týdnu šlus a nezájem, stěžuje si, že jsme ji pomluvily a jak jsme zlé a hnusné, ale jakmile se mluví o někom jiném, hned přiběhne a připomene se
![]()
@Fjodorka já si ji vybavila právě u tý obočnatky
před rokem ostuda, letos ostuda a za rok možná zas
no a nebo jí vymění za ostudu Tomikate ![]()