Výměna manželek 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
148979
10.11.13 11:11

I když já nechápu věcí. :nevim: Moje holka má krásně přírodní vlnitý vlasy. Všichni jí závidí. Ona to nenávidí a žehlí si je. :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silwinka87
10.11.13 11:12
@Anna766 píše:
I když já nechápu věcí. :nevim: Moje holka má krásně přírodní vlnitý vlasy. Všichni jí závidí. Ona to nenávidí a žehlí si je. :zed: :zed:

To je normální.. :lol:

• Citovat
  • Upravit
10.11.13 11:15

Jinak jsem ji očuměla FB, vím nemá se to, ale neřikejte mi že ona není romka, ta je podle mého typická :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148979
10.11.13 11:15
@Sněhurka a nelinka píše:
Mám dvě děti a taky peru denně a žehlím dvakrát třikrát do týdne :nevim:

Chodí ti děkovat? Já už jsem dneska naklidila, vyprala pračku prádla, navařila kachno knedlo, zelí dvou barev, Muž si ještě vymyslel celestýn. nudle :pocitac:do polívky. A sakra díky žádný!!!Asi zahájím stávku. :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.11.13 11:17
@Anna766 píše:
Chodí ti děkovat? Já už jsem dneska naklidila, vyprala pračku prádla, navařila kachno knedlo, zelí dvou barev, Muž si ještě vymyslel celestýn. nudle :pocitac:do polívky. A sakra díky žádný!!!Asi zahájím stávku. :cert: :cert:
:mrgreen: ani omylem, ale tak já to tak nějak beru jako samozřejmnost, kdo by mi děkoval, já taky neděkuju manželovi každej den že nás živí :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11439
10.11.13 11:21

Ts, máte ty muže špatně vychované. Já jsem minulý týden dala nový ubrus (úmorná práce na tři minuty), ten můj na něj druhý den kydl takovou mikroskopickou kapku kečupu a OMLUVIL SE MI :mrgreen: Až mi to přišlo roztomilé!

Ale jinak také neděkuje, ale chválí… Děkuje jen za jídlo, což má za co, protože já vařím tak jednou do měsíce :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1907
10.11.13 11:45

Kdyz se podivam na obrazky Moniky a Martiny vedele sebe, mam cim dal tim vetsi pocit, ze ta s obocim je taky cikanka jsou uplne stejne hnede. Rikam si, ze proto tak vysilovala, ze je u ROmu, aby nekdo nepoznal, ze ona je taky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.11.13 12:18
@Fjodorka píše:
@Hořčiceplnotučná Já v první řadě nechápu, co koho vede k tomu odstranit si obočí a pak si ho malovat… Podle mě to jaksi postrádá smysl :mrgreen:

Hlavně to aby se celý den „krasavice“ kontrovaly, jestli se jim náhodou kus obočí nesmazal :mrgreen: jako u rtěnky, ale ta když se mi rozmaže, nemizí mi celá pusa :mrgreen: jéé mě by švihlo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11439
10.11.13 12:22

@Hořčiceplnotučná Mně rtěnka mizí, nevím, jak to dělá, ale prostě zmizí :lol:

Já bych se u bezobočnatých bála rána, protože když někdo nemá obočí, tak nemá vůbec výraz, je to hrozně divné… Nechtěla bych být chlapem, který se ráno probouzí vedle takového mimozemšťana :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.11.13 12:23
@alexxa píše:
Kdyz se podivam na obrazky Moniky a Martiny vedele sebe, mam cim dal tim vetsi pocit, ze ta s obocim je taky cikanka jsou uplne stejne hnede. Rikam si, ze proto tak vysilovala, ze je u ROmu, aby nekdo nepoznal, ze ona je taky.

Viď? I jak tam byla s nimi v té hospodě, tak splývala barvou pleti s davem :mrgreen: buď je tak divně vysolárkovaná nebo šmrncnutá :mrgreen: ale zas ti Romáci jí nazývali gádžovkou, oni by to snad poznali :lol: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3392
10.11.13 12:23
@Sněhurka a nelinka píše:
Jinak jsem ji očuměla FB, vím nemá se to, ale neřikejte mi že ona není romka, ta je podle mého typická :nevim:

a jaký má FB?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.11.13 12:34
@Fjodorka píše:
@Hořčiceplnotučná Mně rtěnka mizí, nevím, jak to dělá, ale prostě zmizí :lol:Já bych se u bezobočnatých bála rána, protože když někdo nemá obočí, tak nemá vůbec výraz, je to hrozně divné… Nechtěla bych být chlapem, který se ráno probouzí vedle takového mimozemšťana :lol:

Mě právě taky, eště sem nenarazila na žádnou nesmazatelnou :mrgreen:
Haháá, to máš taky recht, ti chlapi bezobočnatek tráví noci s mimozemštankami :mrgreen: a namalovat si ho na noc taky nepomůže rozmažou si ho do polštáře :mrgreen: I když Mickey Mousová vypadala že ho má vytetovaný, ta ho měla furt bez změny podivnosti i když jí vzbudily na smažit řízky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11439
10.11.13 12:41

@Hořčiceplnotučná Tak jestli někdo vytetoval tuhle hrůzu, tak by měl vrátit živnosťák :lol: :lol: I když - umění je neomezené a často nepochopené, že :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.11.13 12:50
@Fjodorka píše:
@Hořčiceplnotučná Tak jestli někdo vytetoval tuhle hrůzu, tak by měl vrátit živnosťák :lol: :lol: I když - umění je neomezené a často nepochopené, že :mrgreen:

No právě, my to tu nechápeme a ono je to vlastně umění :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.11.13 12:50
@honzátko.x píše:
a jaký má FB?

https://www.facebook.com/…va/media_set?…
podle mého romka je, možná jen poloviční, ale je :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky