Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
I když já nechápu věcí.
Moje holka má krásně přírodní vlnitý vlasy. Všichni jí závidí. Ona to nenávidí a žehlí si je.
![]()
@Anna766 píše:
I když já nechápu věcí.Moje holka má krásně přírodní vlnitý vlasy. Všichni jí závidí. Ona to nenávidí a žehlí si je.
![]()
To je normální.. ![]()
Jinak jsem ji očuměla FB, vím nemá se to, ale neřikejte mi že ona není romka, ta je podle mého typická ![]()
@Sněhurka a nelinka píše:
Mám dvě děti a taky peru denně a žehlím dvakrát třikrát do týdne
Chodí ti děkovat? Já už jsem dneska naklidila, vyprala pračku prádla, navařila kachno knedlo, zelí dvou barev, Muž si ještě vymyslel celestýn. nudle
do polívky. A sakra díky žádný!!!Asi zahájím stávku.
![]()
@Anna766 píše:
Chodí ti děkovat? Já už jsem dneska naklidila, vyprala pračku prádla, navařila kachno knedlo, zelí dvou barev, Muž si ještě vymyslel celestýn. nudledo polívky. A sakra díky žádný!!!Asi zahájím stávku.
![]()
Ts, máte ty muže špatně vychované. Já jsem minulý týden dala nový ubrus (úmorná práce na tři minuty), ten můj na něj druhý den kydl takovou mikroskopickou kapku kečupu a OMLUVIL SE MI
Až mi to přišlo roztomilé!
Ale jinak také neděkuje, ale chválí… Děkuje jen za jídlo, což má za co, protože já vařím tak jednou do měsíce ![]()
Kdyz se podivam na obrazky Moniky a Martiny vedele sebe, mam cim dal tim vetsi pocit, ze ta s obocim je taky cikanka jsou uplne stejne hnede. Rikam si, ze proto tak vysilovala, ze je u ROmu, aby nekdo nepoznal, ze ona je taky.
@Fjodorka píše:
@Hořčiceplnotučná Já v první řadě nechápu, co koho vede k tomu odstranit si obočí a pak si ho malovat… Podle mě to jaksi postrádá smysl
Hlavně to aby se celý den „krasavice“ kontrovaly, jestli se jim náhodou kus obočí nesmazal
jako u rtěnky, ale ta když se mi rozmaže, nemizí mi celá pusa
jéé mě by švihlo ![]()
@Hořčiceplnotučná Mně rtěnka mizí, nevím, jak to dělá, ale prostě zmizí ![]()
Já bych se u bezobočnatých bála rána, protože když někdo nemá obočí, tak nemá vůbec výraz, je to hrozně divné… Nechtěla bych být chlapem, který se ráno probouzí vedle takového mimozemšťana ![]()
@alexxa píše:
Kdyz se podivam na obrazky Moniky a Martiny vedele sebe, mam cim dal tim vetsi pocit, ze ta s obocim je taky cikanka jsou uplne stejne hnede. Rikam si, ze proto tak vysilovala, ze je u ROmu, aby nekdo nepoznal, ze ona je taky.
Viď? I jak tam byla s nimi v té hospodě, tak splývala barvou pleti s davem
buď je tak divně vysolárkovaná nebo šmrncnutá
ale zas ti Romáci jí nazývali gádžovkou, oni by to snad poznali
![]()
@Sněhurka a nelinka píše:
Jinak jsem ji očuměla FB, vím nemá se to, ale neřikejte mi že ona není romka, ta je podle mého typická
a jaký má FB?
@Fjodorka píše:
@Hořčiceplnotučná Mně rtěnka mizí, nevím, jak to dělá, ale prostě zmizíJá bych se u bezobočnatých bála rána, protože když někdo nemá obočí, tak nemá vůbec výraz, je to hrozně divné… Nechtěla bych být chlapem, který se ráno probouzí vedle takového mimozemšťana
Mě právě taky, eště sem nenarazila na žádnou nesmazatelnou ![]()
Haháá, to máš taky recht, ti chlapi bezobočnatek tráví noci s mimozemštankami
a namalovat si ho na noc taky nepomůže rozmažou si ho do polštáře
I když Mickey Mousová vypadala že ho má vytetovaný, ta ho měla furt bez změny podivnosti i když jí vzbudily na smažit řízky ![]()
@Hořčiceplnotučná Tak jestli někdo vytetoval tuhle hrůzu, tak by měl vrátit živnosťák
I když - umění je neomezené a často nepochopené, že ![]()
@Fjodorka píše:
@Hořčiceplnotučná Tak jestli někdo vytetoval tuhle hrůzu, tak by měl vrátit živnosťák![]()
I když - umění je neomezené a často nepochopené, že
No právě, my to tu nechápeme a ono je to vlastně umění
![]()
@honzátko.x píše:
a jaký má FB?
https://www.facebook.com/…va/media_set?…
podle mého romka je, možná jen poloviční, ale je ![]()