Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Také si nemyslím, že by to zasloužilo kritiku, absolutně nevíme, co tomu předcházelo… Rozumných důvodů můžou být stovky.
Někdy se muž postará lépe než žena…pravda. Martina mi nepřijde..jako jedna z žen, co by se z toho hroutila, ale těžko říct, do duše jí na dálku ani já nevidím..působí na mě, že překypuje sebevědomím.
@K-Black píše:
@honzátko.x no nevím, soudit něco podle jedné věty v TVnevíme co se ji dělo/stalo, proč syn zůstal u otce.Já své děti miluju nade vše, a kdyby došlo k tomu že se o ně nedokážu postarat a muž ano, tak půjdou k němu.
Pokud by to byly důvody zdravotní a něbo bych finančně byla tak na dně, že bych mu neměla co dát do úst..asi by mi nic nezbývalo…
@honzátko.x ALE z toho se přece nemusí hroutit. To dítě není u cizích je u táty
nikdo z nás neví co je k tomu vedlo tak na co to soudit.
popravdě jsem dost překvapená -když jsme si tady dělali legraci z výměny -bytů, oblečení, vizáže, to jsi nás kárala, že to není hezké a pak vlastně někoho sejmeš v něčem o čem víme daleko méně, než třeba to zmiňované oblečení, tetování atd
@honzátko.x píše:
Pokud by to byly důvody zdravotní a něbo bych finančně byla tak na dně, že bych mu neměla co dát do úst..asi by mi nic nezbývalo…
Stačí, že třeba muž by měl lepšího právníka u rozvodu. Co bys dělala? Únos?
@honzátko.x píše:
no a kdo je lepší než vlastní otec? nikdy dítě nebude milovat někdo víc než táta a máma. Opravdu si to dovedu představit, i když by mě asi hodně bolelo, že je nemám doma pořád, ale v takových případech musí jít sobeckost stranou a udělat pro děti to nejlepší.
@Timinka píše:
@honzátko.x ALE z toho se přece nemusí hroutit. To dítě není u cizích je u tátynikdo z nás neví co je k tomu vedlo tak na co to soudit.
to ano, ale podle mě je hrozně daleko.jak píšeš dá se vidět i přes skypa…
No..myslím si, že bych se zbláznila žalem, každý z nich je pro mě jedinečný…
Můj mateřský pud mě to říká, ale pravda může být někde uprostřed..
@K-Black píše:
no a kdo je lepší než vlastní otec? nikdy dítě nebude milovat někdo víc než táta a máma. Opravdu si to dovedu představit, i když by mě asi hodně bolelo, že je nemám doma pořád, ale v takových případech musí jít sobeckost stranou a udělat pro děti to nejlepší.
Ano s tou sobeckostí máš velkou pravdu..pokud je to tak a jsou k tomu i důvody, které nasvědčují, že je dítěti lépe u táty..
@Timinka píše:
Stačí, že třeba muž by měl lepšího právníka u rozvodu. Co bys dělala? Únos?
to jistě ne, ale jsou ženy které se z toho hroutí i roky…
Jedna známá byla špatná celý život, když se syn k ním v dospělosti nastěhoval, začla konečně normálně žít..
Ale to je případ od případu..
@honzátko.x píše:
to jistě ne, ale jsou ženy které se z toho hroutí i roky…
Jedna známá byla špatná celý život, když se syn k ním v dospělosti nastěhoval, začla konečně normálně žít..
Ale to je případ od případu..
al ona nám v této výměně nedala šanci poznat jak na tom je
Třeba bere AD
těžko se bude hroutit po několika letech zrovna v TV
@Timinka píše:
@honzátko.x ALE z toho se přece nemusí hroutit. To dítě není u cizích je u tátynikdo z nás neví co je k tomu vedlo tak na co to soudit.
popravdě jsem dost překvapená -když jsme si tady dělali legraci z výměny -bytů, oblečení, vizáže, to jsi nás kárala, že to není hezké a pak vlastně někoho sejmeš v něčem o čem víme daleko méně, než třeba to zmiňované oblečení, tetování atd
Máš pravdu, asi co se tohodle týče.. nejsem v tomhle až tak normální..Můžeš si mě tak klidně soudit.. :
.
@Timinka píše:
al ona nám v této výměně nedala šanci poznat jak na tom jeTřeba bere AD
těžko se bude hroutit po několika letech zrovna v TV
psala jsem, že jí do nitra až tak nevidím..a můj názor je výše napsaný..nesouhlas s ním..
@honzátko.x píše:
Máš pravdu, asi co se tohodle týče.. nejsem v tomhle až tak normální..Můžeš si mě tak klidně soudit.. :.
nesoudím, jen mě to překvapuje. Osobně zůstanu u toho, že se budu bavit špínou v bytě, tetováním, hnusným účesem, ale nebudu posuzovat to, co tam nebylo nijak ani naznačeno
![]()
@Timinka píše:
nesoudím, jen mě to překvapuje. Osobně zůstanu u toho, že se budu bavit špínou v bytě, tetováním, hnusným účesem, ale nebudu posuzovat to, co tam nebylo nijak ani naznačeno![]()
Hm,.já sem psala, že mě to udivuje…přijde zvláští a možná sem ta stará škola. Tak jak to bylo blbě řečeno za komančů, že dítě matce..samozřejmě ne..pokud by mělo být dítě týrané, zneužívané a nebo nějak ohrožované..Normálnější mi přijde ta střídavé péče..ale to je jen můj názor--
No já osobně bych to bez dětí nevydržela, kor ještě tak daleko pokud by byli, tohle nechápu
nesoudím jí, nemyslím že by byla špatná ženská, ale nechápu to ![]()