Výměna manželek 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11439
10.11.13 19:48

Také si nemyslím, že by to zasloužilo kritiku, absolutně nevíme, co tomu předcházelo… Rozumných důvodů můžou být stovky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3392
10.11.13 20:10

Někdy se muž postará lépe než žena…pravda. Martina mi nepřijde..jako jedna z žen, co by se z toho hroutila, ale těžko říct, do duše jí na dálku ani já nevidím..působí na mě, že překypuje sebevědomím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3392
10.11.13 20:12
@K-Black píše:
@honzátko.x no nevím, soudit něco podle jedné věty v TV :nevim: nevíme co se ji dělo/stalo, proč syn zůstal u otce.Já své děti miluju nade vše, a kdyby došlo k tomu že se o ně nedokážu postarat a muž ano, tak půjdou k němu.

Pokud by to byly důvody zdravotní a něbo bych finančně byla tak na dně, že bych mu neměla co dát do úst..asi by mi nic nezbývalo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sophinka1
10.11.13 20:14

@honzátko.x ALE z toho se přece nemusí hroutit. To dítě není u cizích je u táty :nevim: nikdo z nás neví co je k tomu vedlo tak na co to soudit.
popravdě jsem dost překvapená -když jsme si tady dělali legraci z výměny -bytů, oblečení, vizáže, to jsi nás kárala, že to není hezké a pak vlastně někoho sejmeš v něčem o čem víme daleko méně, než třeba to zmiňované oblečení, tetování atd

• Citovat
  • Upravit
sophinka1
10.11.13 20:17
@honzátko.x píše:
Pokud by to byly důvody zdravotní a něbo bych finančně byla tak na dně, že bych mu neměla co dát do úst..asi by mi nic nezbývalo…

Stačí, že třeba muž by měl lepšího právníka u rozvodu. Co bys dělala? Únos?

• Citovat
  • Upravit
K-Black
10.11.13 20:17
@honzátko.x píše:

no a kdo je lepší než vlastní otec? nikdy dítě nebude milovat někdo víc než táta a máma. Opravdu si to dovedu představit, i když by mě asi hodně bolelo, že je nemám doma pořád, ale v takových případech musí jít sobeckost stranou a udělat pro děti to nejlepší.

• Citovat
  • Upravit
3392
10.11.13 20:18
@Timinka píše:
@honzátko.x ALE z toho se přece nemusí hroutit. To dítě není u cizích je u táty :nevim: nikdo z nás neví co je k tomu vedlo tak na co to soudit.

to ano, ale podle mě je hrozně daleko.jak píšeš dá se vidět i přes skypa…
No..myslím si, že bych se zbláznila žalem, každý z nich je pro mě jedinečný…
Můj mateřský pud mě to říká, ale pravda může být někde uprostřed..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3392
10.11.13 20:20
@K-Black píše:
no a kdo je lepší než vlastní otec? nikdy dítě nebude milovat někdo víc než táta a máma. Opravdu si to dovedu představit, i když by mě asi hodně bolelo, že je nemám doma pořád, ale v takových případech musí jít sobeckost stranou a udělat pro děti to nejlepší.

Ano s tou sobeckostí máš velkou pravdu..pokud je to tak a jsou k tomu i důvody, které nasvědčují, že je dítěti lépe u táty..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3392
10.11.13 20:22
@Timinka píše:
Stačí, že třeba muž by měl lepšího právníka u rozvodu. Co bys dělala? Únos?

to jistě ne, ale jsou ženy které se z toho hroutí i roky…
Jedna známá byla špatná celý život, když se syn k ním v dospělosti nastěhoval, začla konečně normálně žít..
Ale to je případ od případu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sophinka1
10.11.13 20:25
@honzátko.x píše:
to jistě ne, ale jsou ženy které se z toho hroutí i roky…
Jedna známá byla špatná celý život, když se syn k ním v dospělosti nastěhoval, začla konečně normálně žít..
Ale to je případ od případu..

al ona nám v této výměně nedala šanci poznat jak na tom je :nevim: Třeba bere AD :nevim: těžko se bude hroutit po několika letech zrovna v TV

• Citovat
  • Upravit
3392
10.11.13 20:26
@Timinka píše:
popravdě jsem dost překvapená -když jsme si tady dělali legraci z výměny -bytů, oblečení, vizáže, to jsi nás kárala, že to není hezké a pak vlastně někoho sejmeš v něčem o čem víme daleko méně, než třeba to zmiňované oblečení, tetování atd

Máš pravdu, asi co se tohodle týče.. nejsem v tomhle až tak normální..Můžeš si mě tak klidně soudit.. : :?.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3392
10.11.13 20:28
@Timinka píše:
al ona nám v této výměně nedala šanci poznat jak na tom je :nevim: Třeba bere AD :nevim: těžko se bude hroutit po několika letech zrovna v TV

psala jsem, že jí do nitra až tak nevidím..a můj názor je výše napsaný..nesouhlas s ním..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sophinka1
10.11.13 20:30
@honzátko.x píše:
Máš pravdu, asi co se tohodle týče.. nejsem v tomhle až tak normální..Můžeš si mě tak klidně soudit.. : :?.

nesoudím, jen mě to překvapuje. Osobně zůstanu u toho, že se budu bavit špínou v bytě, tetováním, hnusným účesem, ale nebudu posuzovat to, co tam nebylo nijak ani naznačeno :nevim: :kytka:

• Citovat
  • Upravit
3392
10.11.13 20:35
@Timinka píše:
nesoudím, jen mě to překvapuje. Osobně zůstanu u toho, že se budu bavit špínou v bytě, tetováním, hnusným účesem, ale nebudu posuzovat to, co tam nebylo nijak ani naznačeno :nevim: :kytka:

Hm,.já sem psala, že mě to udivuje…přijde zvláští a možná sem ta stará škola. Tak jak to bylo blbě řečeno za komančů, že dítě matce..samozřejmě ne..pokud by mělo být dítě týrané, zneužívané a nebo nějak ohrožované..Normálnější mi přijde ta střídavé péče..ale to je jen můj názor--

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.11.13 20:38

No já osobně bych to bez dětí nevydržela, kor ještě tak daleko pokud by byli, tohle nechápu :nevim: nesoudím jí, nemyslím že by byla špatná ženská, ale nechápu to :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí