Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Tomikate píše:
Já teda nevím, ale je to každého věc kdo se do toho přihlásíPak by tady nebyla ani taková diskuze, kdyby tento pořad neběžel. A ostuda???
![]()
![]()
Pár dnů si člověk něco početl, něco zamrzelo, ale plno věcí bylo už tak trapně přehnané, že si z toho už dávno nic nedělám. Takže já si dál žiju svůj poklidný život, lidi si mě nevšímají, nemám žádné problémy kvůli výměně, děti taky ne, okna jsou
![]()
![]()
![]()
![]()
Takže pohoda
Takže fakt nemám potřebu se stěhovat z ČR. Spíš si myslím, že lidi co jsou šťastní v životě, nemají vůbec potřebu ubližovat slovně druhým. To dělají jen ti nešťastní!
tak jo, je to každýho vě, ale bych nešla. Na co bychom se koukali a koho bychom drbali. kdyby výměny nebylo.
Sice si říkám, že po 23letech manželství by to chtělo změnu..ale manžel říká, že mi raději zaplatí dovču, ale tohle ne..nepřipsutil by to, je dost pevný v názorech.
@Tomikate a to s tebou souhlasím
někomu ubližovat a házet na něj špínu může jen člověk nešťastný
A my, my to tu máme jako seriál, u mě to je stejné jako dva a půl chlapa
A s tím musíš počítat ![]()
@Kaczenka píše:
Tak zrovna u tohoto případu tam byl přítomen otec. Ten to neměl vůbec dopustit. Mám pocit, že se ani neozval.
buran jeden..manžel by jí vypráskal..
Holky možná už jste to tady řešili, ale jak to, že dávají zase ukázku na starý díl??
To už nový nebudou??
@Tomikate píše:
Té Lence měla tu facku vrátit ta nejstarší dcera!! Moje Týna by to udělala hned.
No to by tomu dítěti určitě pomohlo nejvíc.
Tahat děti do takových dospělých věcí? No já bych to neudělal ani mému dospělému synovi, aby řešil paskvil, co bych způsobila já ![]()
@Timinka píše:
No to by tomu dítěti určitě pomohlo nejvíc.Tahat děti do takových dospělých věcí? No já bych to neudělal ani mému dospělému synovi, aby řešil paskvil, co bych způsobila já
každého svobodná vůle. Ty bud ráda, že bys nešla. Mě to lákalO a jak píšu, můj muž ani rána..
Mě tankovala ta Martina s těma řečima o černé hlavě..proč takové urážky, když viděla sama, jak je rodina v pohodě a fungující. Obočí mě tak nevadí, jako tyhle urážky.
Ja bych tu vymenu aky zkusila ale chlap ne.Rika, ze mu staci, ze ze sebe dela saska v praci a nemusi jeste pred celym narodem.
@alexxa píše:
Ja bych tu vymenu aky zkusila ale chlap ne.Rika, ze mu staci, ze ze sebe dela saska v praci a nemusi jeste pred celym narodem.
já bych šla do výměny, ale ne do TV
kdo chce, hlaste se
ideálně bohatý gay pár, ale ty t nenajdu ![]()
@honzátko.x píše:
Já nikomu nevěřím, co se týče dětí..jen sama sobě a mé rodině. Pokud jsou děti velké..dá se to, ale ti co se nemohou bránit a nikdo by tam nebyl a nějaká cízí baba by je udeřila. Děti jsou můj život..miluji je.
A Tu Lenku s kuřecíma kůžema, co plácla to dítě, bych jí dala přes držku..
tam bych flákla i tomu chlapovi, blbeček co nebrání svoje děti před blbkou ![]()
@alexxa píše:
paní Zemanová? ![]()
Mě by zajímalo, kdyby tam šel někdo z této diskuze, kdo by vyšel čistý a ideální..na každým se něco najde. Někdy je to právem a někdy třeba vůbec ne..
@Zuzanice011 píše:
Holky možná už jste to tady řešili, ale jak to, že dávají zase ukázku na starý díl??To už nový nebudou??
Zrovna jsem také koukala, ze starý díl.
Proc to vůbec nevím.
@honzátko.x píše:
Mě by zajímalo, kdyby tam šel někdo z této diskuze, kdo by vyšel čistý a ideální..na každým se něco najde. Někdy je to právem a někdy třeba vůbec ne..
to víš, že jo. My třeba rekonstruujeme celkem zdevastovanej starej dům takže bydlíme jen v jedný části a zbytek je staveniště uplně vidim ty záběry
![]()