Výměna manželek 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3392
12.11.13 18:52
@Tomikate píše:
Já teda nevím, ale je to každého věc kdo se do toho přihlásí :-D Pak by tady nebyla ani taková diskuze, kdyby tento pořad neběžel. A ostuda??? :lol: :lol: :lol: Pár dnů si člověk něco početl, něco zamrzelo, ale plno věcí bylo už tak trapně přehnané, že si z toho už dávno nic nedělám. Takže já si dál žiju svůj poklidný život, lidi si mě nevšímají, nemám žádné problémy kvůli výměně, děti taky ne, okna jsou :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Takže pohoda :lol: Takže fakt nemám potřebu se stěhovat z ČR. Spíš si myslím, že lidi co jsou šťastní v životě, nemají vůbec potřebu ubližovat slovně druhým. To dělají jen ti nešťastní!

tak jo, je to každýho vě, ale bych nešla. Na co bychom se koukali a koho bychom drbali. kdyby výměny nebylo. :mrgreen: Sice si říkám, že po 23letech manželství by to chtělo změnu..ale manžel říká, že mi raději zaplatí dovču, ale tohle ne..nepřipsutil by to, je dost pevný v názorech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sophinka1
12.11.13 18:53

@Tomikate a to s tebou souhlasím :pankac: někomu ubližovat a házet na něj špínu může jen člověk nešťastný :pankac: A my, my to tu máme jako seriál, u mě to je stejné jako dva a půl chlapa :nevim: A s tím musíš počítat :mavam:

• Citovat
  • Upravit
3392
12.11.13 18:54
@Kaczenka píše:
Tak zrovna u tohoto případu tam byl přítomen otec. Ten to neměl vůbec dopustit. Mám pocit, že se ani neozval.

buran jeden..manžel by jí vypráskal..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3505
12.11.13 18:54

Holky možná už jste to tady řešili, ale jak to, že dávají zase ukázku na starý díl?? :nevim: To už nový nebudou??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sophinka1
12.11.13 18:55
@Tomikate píše:
Té Lence měla tu facku vrátit ta nejstarší dcera!! Moje Týna by to udělala hned.

No to by tomu dítěti určitě pomohlo nejvíc. :potlesk: Tahat děti do takových dospělých věcí? No já bych to neudělal ani mému dospělému synovi, aby řešil paskvil, co bych způsobila já :roll:

• Citovat
  • Upravit
3392
12.11.13 18:57
@Timinka píše:
No to by tomu dítěti určitě pomohlo nejvíc. :potlesk: Tahat děti do takových dospělých věcí? No já bych to neudělal ani mému dospělému synovi, aby řešil paskvil, co bych způsobila já :roll:

každého svobodná vůle. Ty bud ráda, že bys nešla. Mě to lákalO a jak píšu, můj muž ani rána..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3392
12.11.13 19:00

Mě tankovala ta Martina s těma řečima o černé hlavě..proč takové urážky, když viděla sama, jak je rodina v pohodě a fungující. Obočí mě tak nevadí, jako tyhle urážky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1907
12.11.13 19:01

Ja bych tu vymenu aky zkusila ale chlap ne.Rika, ze mu staci, ze ze sebe dela saska v praci a nemusi jeste pred celym narodem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sophinka1
12.11.13 19:03
@alexxa píše:
Ja bych tu vymenu aky zkusila ale chlap ne.Rika, ze mu staci, ze ze sebe dela saska v praci a nemusi jeste pred celym narodem.

já bych šla do výměny, ale ne do TV :mrgreen: kdo chce, hlaste se :pankac: ideálně bohatý gay pár, ale ty t nenajdu :zed:

• Citovat
  • Upravit
K-Black
12.11.13 19:04
@honzátko.x píše:
Já nikomu nevěřím, co se týče dětí..jen sama sobě a mé rodině. Pokud jsou děti velké..dá se to, ale ti co se nemohou bránit a nikdo by tam nebyl a nějaká cízí baba by je udeřila. Děti jsou můj život..miluji je.
A Tu Lenku s kuřecíma kůžema, co plácla to dítě, bych jí dala přes držku..

tam bych flákla i tomu chlapovi, blbeček co nebrání svoje děti před blbkou :roll:

• Citovat
  • Upravit
K-Black
12.11.13 19:13
@alexxa píše:

paní Zemanová? 8o

• Citovat
  • Upravit
3392
12.11.13 19:17

Mě by zajímalo, kdyby tam šel někdo z této diskuze, kdo by vyšel čistý a ideální..na každým se něco najde. Někdy je to právem a někdy třeba vůbec ne..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
12.11.13 19:21
@K-Black píše:
paní Zemanová? 8o
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3400
12.11.13 19:21
@Zuzanice011 píše:
Holky možná už jste to tady řešili, ale jak to, že dávají zase ukázku na starý díl?? :nevim: To už nový nebudou??

Zrovna jsem také koukala, ze starý díl. :cert: Proc to vůbec nevím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
parketka
12.11.13 19:26
@honzátko.x píše:
Mě by zajímalo, kdyby tam šel někdo z této diskuze, kdo by vyšel čistý a ideální..na každým se něco najde. Někdy je to právem a někdy třeba vůbec ne..

to víš, že jo. My třeba rekonstruujeme celkem zdevastovanej starej dům takže bydlíme jen v jedný části a zbytek je staveniště uplně vidim ty záběry 8o :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Hra JAUVAJS!