Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Nejhodnější píše:
Já si nemůžu ani po večeři sednou s vínem k filmu, pokud nemám vydrhnutou kuchyňjsem pak nervózní jak sáňky v létě
mě strašně se..štve
když večer odcházím a je to uklizené, ráno vstanu a drobečky a hrnečky, talířky no a o tý lepivosti dneska ani nemluvím
nebo rozházený boty před bytem, to je pořád
a to tam jsou dva botníky, jeden dokonce bez dvířek aby se nemuseli namáhat otvíráním ![]()
@Nejhodnější píše:
Já si nemůžu ani po večeři sednou s vínem k filmu, pokud nemám vydrhnutou kuchyňjsem pak nervózní jak sáňky v létě
na to je právě super fígl
já si sednu k filmu a vínu (no spíš k emiminu) a manžel vydrhne linku, nádobí po věčeři a vyndá děti z vany ![]()
@Nejhodnější píše:
@K-Black píše:
mě strašně se..štvekdyž večer odcházím a je to uklizené, ráno vstanu a drobečky a hrnečky, talířky no a o tý lepivosti dneska ani nemluvím
a to tam jsou dva botníky, jeden dokonce bez dvířek aby se nemuseli namáhat otvíráním
Ono se to nedědí?
Já myslela, že jo
, bo teď jsem vlezla do koupelny, prcek drhne pěnou a kartáčkem vanu, až se z něj kouří a prej „dívej myju vanu, cejtíš to savo, jak krásně voní, bacha nesahej na to“
![]()
@K-Black píše:
mě strašně se..štvekdyž večer odcházím a je to uklizené, ráno vstanu a drobečky a hrnečky, talířky no a o tý lepivosti dneska ani nemluvím
a to tam jsou dva botníky, jeden dokonce bez dvířek aby se nemuseli namáhat otvíráním
U nás nechat boty před bytem, tak chodíme bosí
a do botníku se přítel taky nenamáhá, na co když půjde za chvíli zase ven
![]()
@Katchus píše:
Ono se to nedědí?Já myslela, že jo
, bo teď jsem vlezla do koupelny, prcek drhne pěnou a kartáčkem vanu, až se z něj kouří a prej „dívej myju vanu, cejtíš to savo, jak krásně voní, bacha nesahej na to“
![]()
![]()
hezký, to znám.. ![]()
@Timinka píše:
na to je právě super fígljá si sednu k filmu a vínu (no spíš k emiminu) a manžel vydrhne linku, nádobí po věčeři a vyndá děti z vany
Tak to má někdo zařízený no
jenže mě i kdyby tu kuchyň vydrhnul, tak by se mi to stejně nelíbilo, jelikož to musím mít všechno po svém
![]()
@Katchus píše:
Ono se to nedědí?Já myslela, že jo
![]()
![]()
no záleží kolik mu je
můj prcek je taky pořádkumilovný, pořád něco uklízí, věkem to upadá a pak i hovínko překročí ![]()
@Nejhodnější píše:
Tak to má někdo zařízený nojenže mě i kdyby tu kuchyň vydrhnul, tak by se mi to stejně nelíbilo, jelikož to musím mít všechno po svém
![]()
![]()
na co když v 6ráno zaneřádím 12ti svačinama, snídaní, kafem a pak obědem, pečením, večeří?
a pak přijde manžel…
@Nejhodnější píše:
U nás nechat boty před bytem, tak chodíme bosía do botníku se přítel taky nenamáhá, na co když půjde za chvíli zase ven
![]()
jo asi před měsícem manželovi někdo boty ukradl, ale už hnusný starý a synovi jednou taky, mě nikdy a to mám dražší boty
asi nemám vhodnou velikost ![]()
Mně teda savo dřív taky vonělo, ale od tý doby co jsem pracovala se starýma lidma a savem se uklízelo ve velkym tak dneska už to ve mně jen evokuje snahu přebít nepříjemný pachy… Mám radši ty s vůní.
@Timinka píše:
na co když v 6ráno zaneřádím 12ti svačinama, snídaní, kafem a pak obědem, pečením, večeří?a pak přijde manžel…
12ti svačinama? To chystáš i sousedům?
![]()
@Timinka píše:
@K-Black taky miluju savo. jedině tehdy mám pocit čistoty
A dáváš si panáka večer, nebo i ráno, pro jistotu??
![]()
@Nejhodnější @Timinka to jsem ráda že je nás víc