Výměna manželek 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
K-Black
12.11.13 19:50

@Nejhodnější @Timinka to jsem ráda že je nás víc ;)

• Citovat
  • Upravit
Nejhodnější
12.11.13 19:51
@K-Black píše:
@Nejhodnější @Timinka to jsem ráda že je nás víc ;)
:pankac: :pankac: :pankac: :palec:
  • Citovat
  • Upravit
K-Black
12.11.13 19:53
@Nejhodnější píše:
Já si nemůžu ani po večeři sednou s vínem k filmu, pokud nemám vydrhnutou kuchyň :mrgreen: jsem pak nervózní jak sáňky v létě :-D

mě strašně se..štve :cert: když večer odcházím a je to uklizené, ráno vstanu a drobečky a hrnečky, talířky no a o tý lepivosti dneska ani nemluvím :zed: nebo rozházený boty před bytem, to je pořád :pocitac: a to tam jsou dva botníky, jeden dokonce bez dvířek aby se nemuseli namáhat otvíráním :zed:

• Citovat
  • Upravit
sophinka1
12.11.13 19:54
@Nejhodnější píše:
Já si nemůžu ani po večeři sednou s vínem k filmu, pokud nemám vydrhnutou kuchyň :mrgreen: jsem pak nervózní jak sáňky v létě :-D

na to je právě super fígl :mrgreen: já si sednu k filmu a vínu (no spíš k emiminu) a manžel vydrhne linku, nádobí po věčeři a vyndá děti z vany :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
3392
12.11.13 19:54
@Nejhodnější píše:
:mrgreen: Byla jsem týden v létě s malýma u kámošky a ona se mi smála, že jí tam furt uklízím..ona, že to neřeší a její muž byl nadšený. No, ale nevím, jak by to fungovalo na dýl.. :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19609
12.11.13 19:57
@K-Black píše:
mě strašně se..štve :cert: když večer odcházím a je to uklizené, ráno vstanu a drobečky a hrnečky, talířky no a o tý lepivosti dneska ani nemluvím :zed: nebo rozházený boty před bytem, to je pořád :pocitac: a to tam jsou dva botníky, jeden dokonce bez dvířek aby se nemuseli namáhat otvíráním :zed:

Ono se to nedědí? :mrgreen: Já myslela, že jo :jazyk:, bo teď jsem vlezla do koupelny, prcek drhne pěnou a kartáčkem vanu, až se z něj kouří a prej „dívej myju vanu, cejtíš to savo, jak krásně voní, bacha nesahej na to“ :mrgreen: 8o :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nejhodnější
12.11.13 19:58
@K-Black píše:
mě strašně se..štve :cert: když večer odcházím a je to uklizené, ráno vstanu a drobečky a hrnečky, talířky no a o tý lepivosti dneska ani nemluvím :zed: nebo rozházený boty před bytem, to je pořád :pocitac: a to tam jsou dva botníky, jeden dokonce bez dvířek aby se nemuseli namáhat otvíráním :zed:

U nás nechat boty před bytem, tak chodíme bosí :-D a do botníku se přítel taky nenamáhá, na co když půjde za chvíli zase ven :roll: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
3392
12.11.13 19:59
@Katchus píše:
Ono se to nedědí? :mrgreen: Já myslela, že jo :jazyk:, bo teď jsem vlezla do koupelny, prcek drhne pěnou a kartáčkem vanu, až se z něj kouří a prej „dívej myju vanu, cejtíš to savo, jak krásně voní, bacha nesahej na to“ :mrgreen: 8o :mrgreen:

hezký, to znám.. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nejhodnější
12.11.13 19:59
@Timinka píše:
na to je právě super fígl :mrgreen: já si sednu k filmu a vínu (no spíš k emiminu) a manžel vydrhne linku, nádobí po věčeři a vyndá děti z vany :mrgreen:

Tak to má někdo zařízený no :-D jenže mě i kdyby tu kuchyň vydrhnul, tak by se mi to stejně nelíbilo, jelikož to musím mít všechno po svém :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
K-Black
12.11.13 20:00
@Katchus píše:
Ono se to nedědí? :mrgreen: Já myslela, že jo :jazyk:, bo teď jsem vlezla do koupelny, prcek drhne pěnou a kartáčkem vanu, až se z něj kouří a prej „dívej myju vanu, cejtíš to savo, jak krásně voní, bacha nesahej na to“ :mrgreen: 8o :mrgreen:

no záleží kolik mu je :think: můj prcek je taky pořádkumilovný, pořád něco uklízí, věkem to upadá a pak i hovínko překročí :zed:

• Citovat
  • Upravit
sophinka1
12.11.13 20:01
@Nejhodnější píše:
Tak to má někdo zařízený no :-D jenže mě i kdyby tu kuchyň vydrhnul, tak by se mi to stejně nelíbilo, jelikož to musím mít všechno po svém :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

na co když v 6ráno zaneřádím 12ti svačinama, snídaní, kafem a pak obědem, pečením, večeří? :mrgreen: a pak přijde manžel…

• Citovat
  • Upravit
K-Black
12.11.13 20:02
@Nejhodnější píše:
U nás nechat boty před bytem, tak chodíme bosí :-D a do botníku se přítel taky nenamáhá, na co když půjde za chvíli zase ven :roll: :mrgreen:

jo asi před měsícem manželovi někdo boty ukradl, ale už hnusný starý a synovi jednou taky, mě nikdy a to mám dražší boty :nevim: asi nemám vhodnou velikost :lol:

• Citovat
  • Upravit
parketka
12.11.13 20:03

Mně teda savo dřív taky vonělo, ale od tý doby co jsem pracovala se starýma lidma a savem se uklízelo ve velkym tak dneska už to ve mně jen evokuje snahu přebít nepříjemný pachy… Mám radši ty s vůní.

• Citovat
  • Upravit
Nejhodnější
@Timinka píše:
na co když v 6ráno zaneřádím 12ti svačinama, snídaní, kafem a pak obědem, pečením, večeří? :mrgreen: a pak přijde manžel…

12ti svačinama? To chystáš i sousedům? 8o :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
148912
@Timinka píše:
@K-Black taky miluju savo. jedině tehdy mám pocit čistoty :pankac:

A dáváš si panáka večer, nebo i ráno, pro jistotu?? :mavam: :mavam: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek