Výměna manželek 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10185
14.11.13 20:24
@K-Black píše:
@parketka :lol: voní pěkně, já miluju když dělám GU nějaqkého pokoje, jako okna, prach atd. tak když pak pověsím ty záclony, tak je to hrozně svěží a chodím si do pokoje čuchat

To dělám taky a tu levandulovou škrobenku na záclony taky používám. Provoní to celej byt, viď?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4197
15.11.13 18:53

Holky..oni už zas dávají staré díly?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15811
15.11.13 18:56
@Tinakaterina píše:
Holky..oni už zas dávají staré díly?

jj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4197
15.11.13 18:59

@pvmr Aha. Díky. Škoda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15811
15.11.13 19:02

@Tinakaterina nové budou prý po novém roce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K-Black
16.11.13 09:46

Jste nic neprobraly jo? 8o já viděla jen kousky, musela jsem fandit Vladkovi a Pavlíně :lol: ale ten díl si pamatuju z dřívějška. Obě ženský divný :roll:

• Citovat
  • Upravit
sophinka1
16.11.13 10:25

@K-Black já ani nekoukala :roll:

• Citovat
  • Upravit
9577
16.11.13 10:30
@K-Black píše:
Jste nic neprobraly jo? 8o já viděla jen kousky, musela jsem fandit Vladkovi a Pavlíně :lol: ale ten díl si pamatuju z dřívějška. Obě ženský divný :roll:

já jsem to měla stejně.. chlap mi říkal, jestli jsem se nezbláznila, odkdy se dívám na VV :kytka: Vladkovi to moc slušelo, že?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K-Black
16.11.13 10:32
@Timinka píše:
@K-Black já ani nekoukala :roll:

kde jsi se flákala? :roll:

@pavlasu jj, je to fešák ;) a včera jsem normálně fandila nahlas :mrgreen: až jsem se bála že vzbudím malého, v pátek si ho totiž beru do postele a chodíme spát spolu :D

• Citovat
  • Upravit
sophinka1
16.11.13 10:34

@K-Black čuměli jsme na nějaký rodinný film u kterého jsem usnula

• Citovat
  • Upravit
23847
16.11.13 10:38

Jé tak starý díly až do Novýho roku, jo? Kuuua, to mi vůbec nestojí ani za to stahování, beztak to všechno už znám :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9577
16.11.13 10:38
@K-Black píše:
kde jsi se flákala? :roll:@pavlasu jj, je to fešák ;) a včera jsem normálně fandila nahlas :mrgreen: až jsem se bála že vzbudím malého, v pátek si ho totiž beru do postele a chodíme spát spolu :D

moje dítě nemohlo jít spát, protože maminka odmítla číst pohádku, dokud neskončí VV :cert: :cert: ale já se fakt ze začátku bála, že se vrátí Eva :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K-Black
16.11.13 11:02

@pavlasu já to sledovala i na FB, a tam jsou průběžné výsledky. Tak jsem byla celkem klidná, i když přiznám že jak Tereza odhalila siluety, přestala jsem malinko dýchat :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
parketka
16.11.13 11:03

Já to zapla, ale ta mladá byla na mě tak strašná, že jsem to prostě nedala :oops:

• Citovat
  • Upravit
6064
16.11.13 12:18

@K-Black Já to samé a také jsme fandila Vladkovi a Pavlíně, ikdyž nějak nevim o co šlo v tom dopise neviděla jsem rekapitulaci toho co ta Eva napsala asi proti Vladkovi jak se hádaly atd…nesledu, nebo třeba běžím vykoupat malou atd..t mi nějak uniklo co ta Eva vyvedla ale je vidět kdo je při Vladovi tak zůstává, protože už ten rozdíl hlasů to bylo něco. Honzu jsem tam stejně nechtěla. zajímavé je že ta Romana ještě nebyla v duelu, ja bych ji poslala hned.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí