Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@K-Black píše:
@parketkavoní pěkně, já miluju když dělám GU nějaqkého pokoje, jako okna, prach atd. tak když pak pověsím ty záclony, tak je to hrozně svěží a chodím si do pokoje čuchat
To dělám taky a tu levandulovou škrobenku na záclony taky používám. Provoní to celej byt, viď?
@Tinakaterina píše:
Holky..oni už zas dávají staré díly?
jj
Jste nic neprobraly jo?
já viděla jen kousky, musela jsem fandit Vladkovi a Pavlíně
ale ten díl si pamatuju z dřívějška. Obě ženský divný ![]()
@K-Black píše:
Jste nic neprobraly jo?já viděla jen kousky, musela jsem fandit Vladkovi a Pavlíně
ale ten díl si pamatuju z dřívějška. Obě ženský divný
já jsem to měla stejně.. chlap mi říkal, jestli jsem se nezbláznila, odkdy se dívám na VV
Vladkovi to moc slušelo, že?
Jé tak starý díly až do Novýho roku, jo? Kuuua, to mi vůbec nestojí ani za to stahování, beztak to všechno už znám ![]()
@K-Black píše:
kde jsi se flákala?@pavlasu jj, je to fešák
a včera jsem normálně fandila nahlas
až jsem se bála že vzbudím malého, v pátek si ho totiž beru do postele a chodíme spát spolu
moje dítě nemohlo jít spát, protože maminka odmítla číst pohádku, dokud neskončí VV
ale já se fakt ze začátku bála, že se vrátí Eva ![]()
@pavlasu já to sledovala i na FB, a tam jsou průběžné výsledky. Tak jsem byla celkem klidná, i když přiznám že jak Tereza odhalila siluety, přestala jsem malinko dýchat ![]()
Já to zapla, ale ta mladá byla na mě tak strašná, že jsem to prostě nedala ![]()
@K-Black Já to samé a také jsme fandila Vladkovi a Pavlíně, ikdyž nějak nevim o co šlo v tom dopise neviděla jsem rekapitulaci toho co ta Eva napsala asi proti Vladkovi jak se hádaly atd…nesledu, nebo třeba běžím vykoupat malou atd..t mi nějak uniklo co ta Eva vyvedla ale je vidět kdo je při Vladovi tak zůstává, protože už ten rozdíl hlasů to bylo něco. Honzu jsem tam stejně nechtěla. zajímavé je že ta Romana ještě nebyla v duelu, ja bych ji poslala hned.