Výměna manželek 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
47759
16.11.13 15:24
@Anna766 píše:
No mě ta její mluva celkově kroutila uši :mrgreen: a vůbec mi byla celá protivná. Přišla mi taková vulgární :nevim: Na děti si ani nevzpoměla. :think:

přesně tak vulgární, nevychovana a asi dost nevybourena :think: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
parketka
16.11.13 15:28

Á tak to je hezký jak z tý Výměny maj radost.

• Citovat
  • Upravit
parketka
16.11.13 15:33

Holky a on ten starší je alkoholik? A co ty mladý řešej proč jí nedal pusu?

• Citovat
  • Upravit
parketka
16.11.13 15:38

Holkyyyyyy já vůbec nevim o co jde. Co to tam řeší?

• Citovat
  • Upravit
11439
16.11.13 15:38

@parketka Tak ona ho nejen že podvádí, ale ještě to bere jakoby nic. Furt vysmátá jak sluníčko, až příliš „v pohodě“.

@Anna766 Ano, vulgární, to je to slovo. Ale bylo to jasné hned, proboha, kdo si dá svou fotku v podprsence na zeď? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11439
16.11.13 15:40

@parketka A ano, ten starší je alkoholik a ulítl (běžně nejspíš nepije a ta žůžová ho rozpila, ale tak samozřejmě to nemohla vědět)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
parketka
16.11.13 15:41

@Fjodorka jo táák ona byla nevěrná a profláklo se to ahá tak to teda bere hodně v pohodě a ještě z něj dělá idiota.

• Citovat
  • Upravit
1854
16.11.13 15:42

Ten malej cikanek asi nebude uplne jeho biologicky syn ne? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3392
16.11.13 15:47
@ivana-domca píše:
přesně tak vulgární, nevychovana a asi dost nevybourena :think: :nevim:

Nevybouřená, to je asi to pravý slovo..K tomu staršímu chlapečkovi vztah měla, ale po 10 dnech viděla mladšího a tolik se zdálo jí nebral..Zajímavý

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3392
16.11.13 15:48
@Lolllo píše:
Ten malej cikanek asi nebude uplne jeho biologicky syn ne? :mrgreen:

no, přiznám se, že mě to taky napadlo, ale možná je tak nabarvená blondýna a může být po ní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11439
16.11.13 15:53

No rozhodně to není zrovna mateřský typ :mrgreen: Spíš mi přijde, že je to taková ta ženská, která má děti, protože neví, co jiného by měla dělat. Však první měla v 18, takže pochybuji, že by měla alespoň maturitu… Taková párty holka a s děckama se urve lépe, než s prací.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nepř. G12
16.11.13 15:53

Ad přízvuk- vliv Polska, přepokládám, že ona ani nebyla původem z Frýdku, ale možná spíš někde od hranic, Těšín nebo něco podobného

• Citovat
  • Upravit
1854
16.11.13 16:01
@honzátko.x píše:
no, přiznám se, že mě to taky napadlo, ale možná je tak nabarvená blondýna a může být po ní.

No nevim, ona byla cela hodne světlá. A ten malej vypada hodně tmavě. :think: Ale treba maji nějaké tmavé předky. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148903
16.11.13 16:08
@Fjodorka píše:
@parketka Tak ona ho nejen že podvádí, ale ještě to bere jakoby nic. Furt vysmátá jak sluníčko, až příliš „v pohodě“.@Anna766 Ano, vulgární, to je to slovo. Ale bylo to jasné hned, proboha, kdo si dá svou fotku v podprsence na zeď? :mrgreen:

Skoro se mi chce říct ordinérní. Pod tím slovem si představuju přesně tenhle typ ženský. Ona je mu nevěrná a kroutí tam očima co on jako z toht dělá za drama. :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
parketka
16.11.13 16:09

@honzátko.x prosim tě a ty tomu, že ta mladá maminka zahybala a ještě z chlapa dělá kreténa řikáš živel a vlastně to chápeš?
Mě teda totálně zabila, když on jí tam řiká - tak ty mi za zádama děláš takový věci a ještě se tomu směješ a ona mu odpoví - tak já nevěděla, že musíš vědět všecko.
A ne ona opravdu nebyla snědá černovláska přebarvená na blond a s umělýma pihama.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Hra JAUVAJS!