Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anna766 píše:
No mě ta její mluva celkově kroutila ušia vůbec mi byla celá protivná. Přišla mi taková vulgární
Na děti si ani nevzpoměla.
přesně tak vulgární, nevychovana a asi dost nevybourena
![]()
Holky a on ten starší je alkoholik? A co ty mladý řešej proč jí nedal pusu?
@parketka Tak ona ho nejen že podvádí, ale ještě to bere jakoby nic. Furt vysmátá jak sluníčko, až příliš „v pohodě“.
@Anna766 Ano, vulgární, to je to slovo. Ale bylo to jasné hned, proboha, kdo si dá svou fotku v podprsence na zeď? ![]()
@parketka A ano, ten starší je alkoholik a ulítl (běžně nejspíš nepije a ta žůžová ho rozpila, ale tak samozřejmě to nemohla vědět)
@Fjodorka jo táák ona byla nevěrná a profláklo se to ahá tak to teda bere hodně v pohodě a ještě z něj dělá idiota.
@ivana-domca píše:
přesně tak vulgární, nevychovana a asi dost nevybourena![]()
Nevybouřená, to je asi to pravý slovo..K tomu staršímu chlapečkovi vztah měla, ale po 10 dnech viděla mladšího a tolik se zdálo jí nebral..Zajímavý
@Lolllo píše:
Ten malej cikanek asi nebude uplne jeho biologicky syn ne?
no, přiznám se, že mě to taky napadlo, ale možná je tak nabarvená blondýna a může být po ní.
No rozhodně to není zrovna mateřský typ
Spíš mi přijde, že je to taková ta ženská, která má děti, protože neví, co jiného by měla dělat. Však první měla v 18, takže pochybuji, že by měla alespoň maturitu… Taková párty holka a s děckama se urve lépe, než s prací.
Ad přízvuk- vliv Polska, přepokládám, že ona ani nebyla původem z Frýdku, ale možná spíš někde od hranic, Těšín nebo něco podobného
@honzátko.x píše:
no, přiznám se, že mě to taky napadlo, ale možná je tak nabarvená blondýna a může být po ní.
No nevim, ona byla cela hodne světlá. A ten malej vypada hodně tmavě.
Ale treba maji nějaké tmavé předky. ![]()
@Fjodorka píše:
@parketka Tak ona ho nejen že podvádí, ale ještě to bere jakoby nic. Furt vysmátá jak sluníčko, až příliš „v pohodě“.@Anna766 Ano, vulgární, to je to slovo. Ale bylo to jasné hned, proboha, kdo si dá svou fotku v podprsence na zeď?
Skoro se mi chce říct ordinérní. Pod tím slovem si představuju přesně tenhle typ ženský. Ona je mu nevěrná a kroutí tam očima co on jako z toht dělá za drama. ![]()
@honzátko.x prosim tě a ty tomu, že ta mladá maminka zahybala a ještě z chlapa dělá kreténa řikáš živel a vlastně to chápeš?
Mě teda totálně zabila, když on jí tam řiká - tak ty mi za zádama děláš takový věci a ještě se tomu směješ a ona mu odpoví - tak já nevěděla, že musíš vědět všecko.
A ne ona opravdu nebyla snědá černovláska přebarvená na blond a s umělýma pihama.