Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Lenka512 píše:
@parketka taky jsem si říkala, že oni vědí, že se budou točit (třeba jen do upoutávky) a mají mastnou hlavu
Protože jsou to cuchty.
@honzátko.x Pamatuji si rodinu, která měla osm dětí a všechno fungovalo jako na drátkách, když se povede tohle, je to paráda, nebo alespoň snažší. Mě se na mamině z moravy moc líbilo, jak měla naklizeno. Já tak naklizeno nemám, děti jsou rychlejší. Zatím ![]()
Já to taky nechápu, že si nějak neupraví vlasy a slušně neoblíknou. To neni o penězích ani o počtu dětí. Může jich mít třeba deset a vypadat k světu.
@mischelinmisa píše:
@honzátko.x Pamatuji si rodinu, která měla osm dětí a všechno fungovalo jako na drátkách, když se povede tohle, je to paráda, nebo alespoň snažší. Mě se na mamině z moravy moc líbilo, jak měla naklizeno. Já tak naklizeno nemám, děti jsou rychlejší. Zatím
později budou pomáhat..neboj ![]()
@ccelest píše:
Já to taky nechápu, že si nějak neupraví vlasy a slušně neoblíknou. To neni o penězích ani o počtu dětí. Může jich mít třeba deset a vypadat k světu.
To jsou takové ty umaštěné zanedbané mamYny.
@ccelest píše:
to mluvíte spíš o té mamině s jedním dítětem..ne? ta druhá se mi zdála daleko více upravěnější, viděla jsem až od 5 dne..ale byla v pohodě
@honzátko.x ne mluvim o obou. Ta starší měla navíc uplně zničený vlasy odbarvováním a oblečený byly obě prostě divně. U té starší paní mi chvílema přišlo, že si snad půjčuje trička od dcer
i když do těch by se asi nevešla. Prostě se to k ní nehodilo.
@Lenka512 No protoze bych byla desne nervozni
a navic se nerada ukazuju natoz v televizi
![]()
@honzátko.x Už na tom trochu děláme, jedno zítra okmínuje kachnu, druhé osolí, třetí bude brečet, že chce sníst sůl a čtvrtému to bude jedno
Ne, je fakt obdivuhodný, jak maminky zvládají výchovu, i když jsou děti starší a je jich víc.
@mischelinmisa píše:
@honzátko.x Už na tom trochu děláme, jedno zítra okmínuje kachnu, druhé osolí, třetí bude brečet, že chce sníst sůl a čtvrtému to bude jednoNe, je fakt obdivuhodný, jak maminky zvládají výchovu, i když jsou děti starší a je jich víc.
my máme u nás rodinu,.mají svých 11 dětí a normálně to zvládají. nejstarší holka studuje pedagogickou fakultu, děti jsou šikovné, samostatné, ochotné a oblibené. Maminka vypadá dobře, je štíhlá, v obličeji hezká..prý těhotentví omlazuje a nějak čistí, tak jí to asi svědčí.
Tak se dívám až dnes..a musím říct že maminka od 5 dětí je mi neskutečně sympatická a ta mladá maminka je taková celá umaštěná??
@Lenka512 píše:
@honzátko.x no, to byla ta rodina, co dětem na natáčení nakoupili nové Adidas soupravy![]()
Kde ses to dozvedela?
![]()
@_BBQ_s píše:
Kde ses to dozvedela?![]()
Jetsli to teda byli oni…ale myslím, že jo, protože tam byl záběr na tu jednu holčinu, co chodila na mažoretky, tak bylo vidět, že má novou Adidas soupravu…a ostatní holky jě měly taky… ![]()