Výměna manželek 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
36504
22.11.13 22:03
@Lenka512 píše:
@parketka taky jsem si říkala, že oni vědí, že se budou točit (třeba jen do upoutávky) a mají mastnou hlavu :roll:

Protože jsou to cuchty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1402
22.11.13 22:05

@honzátko.x Pamatuji si rodinu, která měla osm dětí a všechno fungovalo jako na drátkách, když se povede tohle, je to paráda, nebo alespoň snažší. Mě se na mamině z moravy moc líbilo, jak měla naklizeno. Já tak naklizeno nemám, děti jsou rychlejší. Zatím :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ccelest
22.11.13 22:06

Já to taky nechápu, že si nějak neupraví vlasy a slušně neoblíknou. To neni o penězích ani o počtu dětí. Může jich mít třeba deset a vypadat k světu.

• Citovat
  • Upravit
3392
22.11.13 22:07
@mischelinmisa píše:
@honzátko.x Pamatuji si rodinu, která měla osm dětí a všechno fungovalo jako na drátkách, když se povede tohle, je to paráda, nebo alespoň snažší. Mě se na mamině z moravy moc líbilo, jak měla naklizeno. Já tak naklizeno nemám, děti jsou rychlejší. Zatím :D

později budou pomáhat..neboj :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
22.11.13 22:09
@ccelest píše:
Já to taky nechápu, že si nějak neupraví vlasy a slušně neoblíknou. To neni o penězích ani o počtu dětí. Může jich mít třeba deset a vypadat k světu.

To jsou takové ty umaštěné zanedbané mamYny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3392
@ccelest píše:

to mluvíte spíš o té mamině s jedním dítětem..ne? ta druhá se mi zdála daleko více upravěnější, viděla jsem až od 5 dne..ale byla v pohodě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K-Black
@Burj Chalifa píše:
Protože jsou to cuchty.
ámen.
  • Citovat
  • Upravit
24016
22.11.13 22:10

Proč zase dávali starý díl, už měli jet zase premiery ne? :roll: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ccelest
22.11.13 22:13

@honzátko.x ne mluvim o obou. Ta starší měla navíc uplně zničený vlasy odbarvováním a oblečený byly obě prostě divně. U té starší paní mi chvílema přišlo, že si snad půjčuje trička od dcer :nevim: i když do těch by se asi nevešla. Prostě se to k ní nehodilo.

• Citovat
  • Upravit
15575
22.11.13 22:15

@Lenka512 No protoze bych byla desne nervozni :D a navic se nerada ukazuju natoz v televizi 8o :oops: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1402
22.11.13 22:39

@honzátko.x Už na tom trochu děláme, jedno zítra okmínuje kachnu, druhé osolí, třetí bude brečet, že chce sníst sůl a čtvrtému to bude jedno :D Ne, je fakt obdivuhodný, jak maminky zvládají výchovu, i když jsou děti starší a je jich víc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3392
23.11.13 08:34
@mischelinmisa píše:
@honzátko.x Už na tom trochu děláme, jedno zítra okmínuje kachnu, druhé osolí, třetí bude brečet, že chce sníst sůl a čtvrtému to bude jedno :D Ne, je fakt obdivuhodný, jak maminky zvládají výchovu, i když jsou děti starší a je jich víc.

my máme u nás rodinu,.mají svých 11 dětí a normálně to zvládají. nejstarší holka studuje pedagogickou fakultu, děti jsou šikovné, samostatné, ochotné a oblibené. Maminka vypadá dobře, je štíhlá, v obličeji hezká..prý těhotentví omlazuje a nějak čistí, tak jí to asi svědčí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
23.11.13 14:39

Tak se dívám až dnes..a musím říct že maminka od 5 dětí je mi neskutečně sympatická a ta mladá maminka je taková celá umaštěná??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10867
23.11.13 18:26
@Lenka512 píše:
@honzátko.x no, to byla ta rodina, co dětem na natáčení nakoupili nové Adidas soupravy :roll: :P

Kde ses to dozvedela? :think: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7569
23.11.13 18:30
@_BBQ_s píše:
Kde ses to dozvedela? :think: :lol:

Jetsli to teda byli oni…ale myslím, že jo, protože tam byl záběr na tu jednu holčinu, co chodila na mažoretky, tak bylo vidět, že má novou Adidas soupravu…a ostatní holky jě měly taky… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí