Výměna manželek 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9577
16.11.13 17:46
@K-Black píše:
@pavlasu já to sledovala i na FB, a tam jsou průběžné výsledky. Tak jsem byla celkem klidná, i když přiznám že jak Tereza odhalila siluety, přestala jsem malinko dýchat :mrgreen:

tak to mám teda mezery.. já myslela, že když ty předběžné výsledky neukazovali v přímém přenosu, že to tají…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K-Black
16.11.13 17:48
@pavlasu píše:
tak to mám teda mezery.. já myslela, že když ty předběžné výsledky neukazovali v přímém přenosu, že to tají…

no to máš teda mezery :roll: pokud máš FB tak koukni, normálně jméno a procenta ;)

edit: já to teda objevila taky až minulý týden :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
parketka
16.11.13 18:12

@honzátko.x tak to se omlouvám, že jsem si dovolila se tě na něco zeptat. Myslim, že dotazy snad nemusíš brát jako soudy a útoky. No nic.

• Citovat
  • Upravit
3392
16.11.13 18:22
@parketka píše:
@honzátko.x tak to se omlouvám, že jsem si dovolila se tě na něco zeptat. Myslim, že dotazy snad nemusíš brát jako soudy a útoky. No nic.

o to se tě neprosím..omluva není nutná. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rendysekk005
16.11.13 18:50

Ahojky prosim vas holky kde najdu prihlasku do poradu vymena manzelek.diky za odpoved

• Citovat
  • Upravit
parketka
16.11.13 18:54
@rendysekk005 píše:
Ahojky prosim vas holky kde najdu prihlasku do poradu vymena manzelek.diky za odpoved
:lol: jo tak tady si na správný adrese :lol:
  • Citovat
  • Upravit
rendysekk005
16.11.13 18:56

Ajo :lol:

• Citovat
  • Upravit
4658
16.11.13 20:33

Mě ta mladá holka tak nijak nevadila, byli tam rozhodně horší…ale vadilo mi to pivo, pro které si chodila podle mě dost často :nevim: jinak mi byla docela sympatická

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15575
16.11.13 22:20

Me take nevadila ta mlada…dyt ji bylo teprve 22 a sice ma deti ale to je fuk…dyt je mlada a pokud mela prvni v 18..tak si nic neuzila a vzala si chlapa aby mela jak zivit deti ne? :D akorat me vadila ta stara zenska…ta byla uplne -.- tu bych nemohla mit nekde doma :D a chlap ten starej no ten byl vtipnej :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11439
16.11.13 22:24

To jako když je někomu 22, tak se může ku*vit, při opíjení na sebe nechat šmatat kdekoho a všechny oslovovat vole?

Týjo, mně je taky 22 a tohle nedělám, něco je špatně :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1854
16.11.13 22:24
@K-Black píše:
no to máš teda mezery :roll: pokud máš FB tak koukni, normálně jméno a procenta ;)edit: já to teda objevila taky až minulý týden :mrgreen:

http://www.vyvoleni-2013.cz/…ne-vysledky/ :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148843
17.11.13 10:06
@Fjodorka píše:
To jako když je někomu 22, tak se může ku*vit, při opíjení na sebe nechat šmatat kdekoho a všechny oslovovat vole?Týjo, mně je taky 22 a tohle nedělám, něco je špatně :mrgreen:
:potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :kytka: :kytka:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
144
17.11.13 17:28

Teda holky já nevím jestli si to dobře pamatuju ale pak sem četla, že ten její taky nebyl v tomhle svatej, takže jestli je to pravda sou si fifty fifty :mrgreen:
Jinak z té druhé paní by mě asi šlehlo, pač naši bobci jak sou nemocní tak to jde vždy jak vrchem tak spodem :mrgreen: ta by se asi zbláznila. Jako dělá v hospodě a myslí si, že jí tam chodí buhví co

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6444
18.11.13 12:29

Ahoj holky nevim jestli ste to tady nektera psala ale jak davali novou radu vymeny jeden dil nedali ukazovali ukazky ale pak tak v pulce tydne dali jiny ukazky a tamten dil neukazali. Nevite neda se to nekde stahnout? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10867
18.11.13 12:47
@Liddka píše:
Ahoj holky nevim jestli ste to tady nektera psala ale jak davali novou radu vymeny jeden dil nedali ukazovali ukazky ale pak tak v pulce tydne dali jiny ukazky a tamten dil neukazali. Nevite neda se to nekde stahnout? :think:

Nejde, mel by se vysilat po novem roce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky