Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@K-Black píše:
@pavlasu já to sledovala i na FB, a tam jsou průběžné výsledky. Tak jsem byla celkem klidná, i když přiznám že jak Tereza odhalila siluety, přestala jsem malinko dýchat
tak to mám teda mezery.. já myslela, že když ty předběžné výsledky neukazovali v přímém přenosu, že to tají…
@pavlasu píše:
tak to mám teda mezery.. já myslela, že když ty předběžné výsledky neukazovali v přímém přenosu, že to tají…
no to máš teda mezery
pokud máš FB tak koukni, normálně jméno a procenta ![]()
edit: já to teda objevila taky až minulý týden ![]()
@honzátko.x tak to se omlouvám, že jsem si dovolila se tě na něco zeptat. Myslim, že dotazy snad nemusíš brát jako soudy a útoky. No nic.
@parketka píše:
@honzátko.x tak to se omlouvám, že jsem si dovolila se tě na něco zeptat. Myslim, že dotazy snad nemusíš brát jako soudy a útoky. No nic.
o to se tě neprosím..omluva není nutná. ![]()
Ahojky prosim vas holky kde najdu prihlasku do poradu vymena manzelek.diky za odpoved
@rendysekk005 píše:
Ahojky prosim vas holky kde najdu prihlasku do poradu vymena manzelek.diky za odpoved
Mě ta mladá holka tak nijak nevadila, byli tam rozhodně horší…ale vadilo mi to pivo, pro které si chodila podle mě dost často
jinak mi byla docela sympatická
Me take nevadila ta mlada…dyt ji bylo teprve 22 a sice ma deti ale to je fuk…dyt je mlada a pokud mela prvni v 18..tak si nic neuzila a vzala si chlapa aby mela jak zivit deti ne?
akorat me vadila ta stara zenska…ta byla uplne -.- tu bych nemohla mit nekde doma
a chlap ten starej no ten byl vtipnej ![]()
To jako když je někomu 22, tak se může ku*vit, při opíjení na sebe nechat šmatat kdekoho a všechny oslovovat vole?
Týjo, mně je taky 22 a tohle nedělám, něco je špatně ![]()
@K-Black píše:
no to máš teda mezerypokud máš FB tak koukni, normálně jméno a procenta
edit: já to teda objevila taky až minulý týden
@Fjodorka píše:
To jako když je někomu 22, tak se může ku*vit, při opíjení na sebe nechat šmatat kdekoho a všechny oslovovat vole?Týjo, mně je taky 22 a tohle nedělám, něco je špatně
Teda holky já nevím jestli si to dobře pamatuju ale pak sem četla, že ten její taky nebyl v tomhle svatej, takže jestli je to pravda sou si fifty fifty ![]()
Jinak z té druhé paní by mě asi šlehlo, pač naši bobci jak sou nemocní tak to jde vždy jak vrchem tak spodem
ta by se asi zbláznila. Jako dělá v hospodě a myslí si, že jí tam chodí buhví co
Ahoj holky nevim jestli ste to tady nektera psala ale jak davali novou radu vymeny jeden dil nedali ukazovali ukazky ale pak tak v pulce tydne dali jiny ukazky a tamten dil neukazali. Nevite neda se to nekde stahnout? ![]()
@Liddka píše:
Ahoj holky nevim jestli ste to tady nektera psala ale jak davali novou radu vymeny jeden dil nedali ukazovali ukazky ale pak tak v pulce tydne dali jiny ukazky a tamten dil neukazali. Nevite neda se to nekde stahnout?
Nejde, mel by se vysilat po novem roce.