Výměna manželek 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10867
23.11.13 18:31
@Lenka512 píše:
Jetsli to teda byli oni…ale myslím, že jo, protože tam byl záběr na tu jednu holčinu, co chodila na mažoretky, tak bylo vidět, že má novou Adidas soupravu…a ostatní holky jě měly taky… :)

A z toho jsi to vydedukovala, ze jsou nove kvuli vymene nebo se to nekde resilo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3392
23.11.13 20:13
@_BBQ_s píše:
A z toho jsi to vydedukovala, ze jsou nove kvuli vymene nebo se to nekde resilo?

A i kdyby, co je na tom špatného? Takový kraviny se tady řeší, že už to volá do nebe…Prostě za mě, to byla fajn žanská, přijemný dětí, hezký dům..prostě se snažili a dávám jim za jedna!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148875
23.11.13 20:35

@honzátko.x Klid :mrgreen: :mrgreen: mě se taky moc líbili. Domeček, děti, všechno. :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10867
23.11.13 20:43
@honzátko.x píše:
A i kdyby, co je na tom špatného? Takový kraviny se tady řeší, že už to volá do nebe…Prostě za mě, to byla fajn žanská, přijemný dětí, hezký dům..prostě se snažili a dávám jim za jedna!!

Jen se ptam :nevim: No nejspis si to nevymyslela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3392
23.11.13 21:01
@_BBQ_s píše:
Jen se ptam :nevim: No nejspis si to nevymyslela.

Vím, že se ptáš, neměla sem reagovat na Tebe-pronim.
Někdo zde podle mě dedukuje…vymýšlí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7569
23.11.13 21:08
@honzátko.x píše:
A i kdyby, co je na tom špatného? Takový kraviny se tady řeší, že už to volá do nebe…

No a… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.11.13 22:55

Ta rodina co má těch víc dětí tak jsou spojené, manželé mají spolu jen jedno dítě, 3 děti má partner z prvního vztahu( manželka umřela) a jednu holku má ze vztahu ta partnerka a malou mají polečnou. A když holky sportují tak asi ta značková teplákovka se uživí ne?

• Citovat
  • Upravit
10867
24.11.13 15:53
@Anonymní píše:
Ta rodina co má těch víc dětí tak jsou spojené, manželé mají spolu jen jedno dítě, 3 děti má partner z prvního vztahu( manželka umřela) a jednu holku má ze vztahu ta partnerka a malou mají polečnou. A když holky sportují tak asi ta značková teplákovka se uživí ne?

Ale vsechny holky byly na sebe hodne podobne :nevim: Me bylo divne, ze ten nejstarsi kluk ji rika Sarko. Jsem si myslela, ze jen ten kluk je otcuv z predesleho vztahu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.11.13 16:08

Všechny ne jen ty dvě starší a nejmladší ta černovláska vůbec

• Citovat
  • Upravit
10867
24.11.13 16:11
@Anonymní píše:
Všechny ne jen ty dvě starší a nejmladší ta černovláska vůbec

Mam v tom peknej hokej :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10867
24.11.13 16:12

Ukazovali ze pristi patek bude ta vymena, jak meli ty filcky 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7631
24.11.13 17:30

@_BBQ_s, tu si pamatuju. Tehdá jsem si myslela, že je tam dotáhla ta znovu nalezená dcera :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sophinka1
24.11.13 17:42

Jé breberky to se budu koukat :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
6064
24.11.13 17:44

Asi jsem divna na výměnu jsem koukala ale adidas teplakovka mě do očí nějak nerkla. já si většinou všimnu když ma nějaké dítě třeba stejné oblečení jako mají mé děti. a že by měly uplně nové teplakovky na výměnu???a neni to jedno?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6064
24.11.13 17:46

Tak= se mi libila rodina s vice dětmi a i celkově velkej dům a děti čikovny jak se o sebe staraly jak ta nejmenši usnula ta starši je odnesla a vyslékla ji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí