Výměna manželek 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
148875
14.11.13 11:16
@honzátko.x píše:
já to taky celé neviděla, jen ukázky, ale určitě je to ten motorkář, jak se porval s tím šedivím chlapem.
@SlecnaSally píše:
Už dávali ukázky jiný, asi na nový díly

Holky mám v tom guláš. Mám ten pocit že ten guláš z toho má i sama Nova. Nějak se v tom nevyznám. Ted prý budou starý díly :roll: :roll: po novém roce úplně nový díly. Prý asi snad údajně 8o 8o Je li to pravda ovšem nevim :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6388
14.11.13 11:21

@Anna766
Ahaaa…no já viděla předevčírem ukázky na ty motorkáře právě a včera v noci nějaké jiné :think: Asi jsi to vystihla, mají v tom bordel oni!! :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15811
14.11.13 11:27

Ten díl co bude zítra už byl odvysílaný. Bude tam ta mladá blondýna, co bude opilá v hospodě říkat, že ten nový manžel obtěžuje stále ale nechlastá vůbec - to taky je individuum :roll: Takže nové budou nejspíš až příští rok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10867
14.11.13 11:30
@pvmr píše:
Ten díl co bude zítra už byl odvysílaný. Bude tam ta mladá blondýna, co bude opilá v hospodě říkat, že ten nový manžel obtěžuje stále ale nechlastá vůbec - to taky je individuum :roll: Takže nové budou nejspíš až příští rok.

Ja jsem ho jeste nevidela. Ale je mi jasny, ze je to repriza.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148875
14.11.13 11:37
@pvmr píše:
Ten díl co bude zítra už byl odvysílaný. Bude tam ta mladá blondýna, co bude opilá v hospodě říkat, že ten nový manžel obtěžuje stále ale nechlastá vůbec - to taky je individuum :roll: Takže nové budou nejspíš až příští rok.

Mě ta bloncka přišla taková ordinérní. Ale to může být jen můj dojem. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6388
14.11.13 11:39

@pvmr
Já viděla včera právě jiné ukázky…Už mě se..ou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15811
14.11.13 11:41

@SlecnaSally já viděla už včera tyhle 8o :mrgreen:

No nechme se překvapit, co na nás ušijou tentokrát :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9994
14.11.13 16:13

Ona tu psala Tomikate, že si počkáme…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6064
14.11.13 17:42

Také jsem viděla ukázku na blontýnu v hodpodě a tušim chlapečka co brečel, jeden ze starých dílů

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mi24
14.11.13 17:57

Aby se vůbec na ty nové díly udajně po novém roce ještě někdo díval bo už tak se dost dlouho čekalo než byla nová řada v tv a jak to ted utli a davají znova staré tak se na ně všichni vykašlou a po novém roce už nebudou nikoho zajímat ani ty nové díly fakt inteligenti na nově…nejhorší tv :pocitac: :pocitac: :pocitac:

• Citovat
  • Upravit
K-Black
14.11.13 18:17

@Nejhodnější @Timinka tak jsem si dneska vydomestosovala chodbu v baráku :pankac: :mrgreen:
A ještě jsem si vzpoměla co mi moc voní, ŠkrobenkaZ, fialová nebo růžová, přidávám na záclony, závěsy a ložní. Neškrobím to jako do prkna, ředím to kvůli té vůni :jazyk:

• Citovat
  • Upravit
Nejhodnější
14.11.13 18:39
@K-Black píše:
@Nejhodnější @Timinka tak jsem si dneska vydomestosovala chodbu v baráku :pankac: :mrgreen:
A ještě jsem si vzpoměla co mi moc voní, ŠkrobenkaZ, fialová nebo růžová, přidávám na záclony, závěsy a ložní. Neškrobím to jako do prkna, ředím to kvůli té vůni :jazyk:

Já budu doma zítra večer, tak v sobotu se pustím do Savování celého bytu :-D

• Citovat
  • Upravit
Larr
14.11.13 19:23
@Sněhurka a nelinka píše:
No já osobně bych to bez dětí nevydržela, kor ještě tak daleko pokud by byli, tohle nechápu :nevim: nesoudím jí, nemyslím že by byla špatná ženská, ale nechápu to :nevim:

Ale to je přece logické,
nepoznané nechápeme.

• Citovat
  • Upravit
parketka
14.11.13 19:29

@K-Black jééj já miluju škrobenku Z a miluju jí tak, že jí občas přidávám i do normálního prádla jen tak trošku pro vůni.

• Citovat
  • Upravit
K-Black
14.11.13 19:35

@parketka :lol: voní pěkně, já miluju když dělám GU nějaqkého pokoje, jako okna, prach atd. tak když pak pověsím ty záclony, tak je to hrozně svěží a chodím si do pokoje čuchat

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Hra JAUVAJS!