Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@honzátko.x píše:
já to taky celé neviděla, jen ukázky, ale určitě je to ten motorkář, jak se porval s tím šedivím chlapem.
@SlecnaSally píše:
Už dávali ukázky jiný, asi na nový díly
Holky mám v tom guláš. Mám ten pocit že ten guláš z toho má i sama Nova. Nějak se v tom nevyznám. Ted prý budou starý díly
po novém roce úplně nový díly. Prý asi snad údajně
Je li to pravda ovšem nevim
![]()
@Anna766
Ahaaa…no já viděla předevčírem ukázky na ty motorkáře právě a včera v noci nějaké jiné
Asi jsi to vystihla, mají v tom bordel oni!! ![]()
Ten díl co bude zítra už byl odvysílaný. Bude tam ta mladá blondýna, co bude opilá v hospodě říkat, že ten nový manžel obtěžuje stále ale nechlastá vůbec - to taky je individuum
Takže nové budou nejspíš až příští rok.
@pvmr píše:
Ten díl co bude zítra už byl odvysílaný. Bude tam ta mladá blondýna, co bude opilá v hospodě říkat, že ten nový manžel obtěžuje stále ale nechlastá vůbec - to taky je individuumTakže nové budou nejspíš až příští rok.
Ja jsem ho jeste nevidela. Ale je mi jasny, ze je to repriza.
@pvmr píše:
Ten díl co bude zítra už byl odvysílaný. Bude tam ta mladá blondýna, co bude opilá v hospodě říkat, že ten nový manžel obtěžuje stále ale nechlastá vůbec - to taky je individuumTakže nové budou nejspíš až příští rok.
Mě ta bloncka přišla taková ordinérní. Ale to může být jen můj dojem. ![]()
@SlecnaSally já viděla už včera tyhle
![]()
No nechme se překvapit, co na nás ušijou tentokrát ![]()
Také jsem viděla ukázku na blontýnu v hodpodě a tušim chlapečka co brečel, jeden ze starých dílů
Aby se vůbec na ty nové díly udajně po novém roce ještě někdo díval bo už tak se dost dlouho čekalo než byla nová řada v tv a jak to ted utli a davají znova staré tak se na ně všichni vykašlou a po novém roce už nebudou nikoho zajímat ani ty nové díly fakt inteligenti na nově…nejhorší tv
![]()
@Nejhodnější @Timinka tak jsem si dneska vydomestosovala chodbu v baráku
![]()
A ještě jsem si vzpoměla co mi moc voní, ŠkrobenkaZ, fialová nebo růžová, přidávám na záclony, závěsy a ložní. Neškrobím to jako do prkna, ředím to kvůli té vůni ![]()
@K-Black píše:
@Nejhodnější @Timinka tak jsem si dneska vydomestosovala chodbu v baráku![]()
A ještě jsem si vzpoměla co mi moc voní, ŠkrobenkaZ, fialová nebo růžová, přidávám na záclony, závěsy a ložní. Neškrobím to jako do prkna, ředím to kvůli té vůni
Já budu doma zítra večer, tak v sobotu se pustím do Savování celého bytu ![]()
@Sněhurka a nelinka píše:
No já osobně bych to bez dětí nevydržela, kor ještě tak daleko pokud by byli, tohle nechápunesoudím jí, nemyslím že by byla špatná ženská, ale nechápu to
Ale to je přece logické,
nepoznané nechápeme.
@K-Black jééj já miluju škrobenku Z a miluju jí tak, že jí občas přidávám i do normálního prádla jen tak trošku pro vůni.
@parketka
voní pěkně, já miluju když dělám GU nějaqkého pokoje, jako okna, prach atd. tak když pak pověsím ty záclony, tak je to hrozně svěží a chodím si do pokoje čuchat