Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@parketka píše:
to víš, že jo. My třeba rekonstruujeme celkem zdevastovanej starej dům takže bydlíme jen v jedný části a zbytek je staveniště uplně vidim ty záběry![]()
No, já mám zase úchylku, že už 23 let denně vysávám a vytírám a vysávám i někdy 2× za den. Nesnáším drobky na zemi..po jídle hned vysávám, vážně jsem pošuk, ale co s tím, terepie na to neexistuje
Pomáhá mi jít do rodiny kde je bordel, tak na dva dny se potom uklidním..
A to máme vylikánský dům, na zahradě taky nesmí být žádný plevel ![]()
@honzátko.x píše:
No, já mám zase úchylku, že už 23 let denně vysávám a vytírám a vysávám i někdy 2× za den. Nesnáším drobky na zemi..po jídle hned vysávám, vážně jsem pošuk, ale co s tím, terepie na to neexistujePomáhá mi jít do rodiny kde je bordel, tak na dva dny se potom uklidním..
A to máme vylikánský dům, na zahradě taky nesmí být žádný plevel
Ahoj… s dovolením se vám vetřu do diskuze
jsem něco podobného jako ty a vůbec si nedovedu představit přijít do nějakého bordelu… třeba jak měli v baráku ty myši, i pod sporákem neskutečněj bordel… Mě by asi kleplo hned ve dveřích ![]()
@honzátko.x píše:
Mě by zajímalo, kdyby tam šel někdo z této diskuze, kdo by vyšel čistý a ideální..na každým se něco najde. Někdy je to právem a někdy třeba vůbec ne..
my by jsme z toho vyšli tak, že už bych nemohla ani s košem
teda já ne, já bych vyšla jako anděl, možná by mě i lidi posílali prachy na útěk z toho pekla v kterým žiju
![]()
Manžel si chodí po obědě lehnout
Puberťáci po sobě řvou
Pes si kouše nohu
A máme tady nějakýho šotka bordelníka
večer jsem umyla kuchyň, podlahu, linku no komplet, ráno vstanu linka a podlaha lepí, nikdo nic nevylil ![]()
@K-Black píše:
my by jsme z toho vyšli tak, že už bych nemohla ani s košemteda já ne, já bych vyšla jako anděl, možná by mě i lidi posílali prachy na útěk z toho pekla v kterým žiju
![]()
Puberťáci po sobě řvou
Pes si kouše nohuA máme tady nějakýho šotka bordelníkavečer jsem umyla kuchyň, podlahu, linku no komplet, ráno vstanu linka a podlaha lepí, nikdo nic nevylil
teda ty ještě žiješ? Dlouho jsem tě na žádné diskuzi neviděla ![]()
@honzátko.x píše:
No, já mám zase úchylku, že už 23 let denně vysávám a vytírám a vysávám i někdy 2× za den. Nesnáším drobky na zemi..po jídle hned vysávám, vážně jsem pošuk, ale co s tím, terepie na to neexistujePomáhá mi jít do rodiny kde je bordel, tak na dva dny se potom uklidním..
A to máme vylikánský dům, na zahradě taky nesmí být žádný plevel
mě to jako uchylka nepřijde
nepřipadám si jak uchyl
![]()
Ještě k tomu miluju čistící prostředky, vůně Sava předčí kdejaký parfém ![]()
@Nejhodnější píše:![]()
teda ty ještě žiješ? Dlouho jsem tě na žádné diskuzi neviděla
si kup brejle
v prsách jsem na tebe reagovala ![]()
@K-Black píše:
mě to jako uchylka nepřijdenepřipadám si jak uchyl
![]()
Ještě k tomu miluju čistící prostředky, vůně Sava předčí kdejaký parfém
Tak to mám úplně stejně
ale já jsem u mnoha lidí magor… Skrz ten úklid ![]()
@K-Black píše:
si kup brejlev prsách jsem na tebe reagovala
Jo tam jo
tak dneska jsi akční
ale tak za poslední týden se furt někde flákáš ![]()
@Nejhodnější píše:
Ahoj… s dovolením se vám vetřu do diskuzejsem něco podobného jako ty a vůbec si nedovedu představit přijít do nějakého bordelu… třeba jak měli v baráku ty myši, i pod sporákem neskutečněj bordel… Mě by asi kleplo hned ve dveřích
Ano, já jsem tak -blbě vychovaná od mojí maminky, u nás to muselo vonět vždy čistotou, ale někdy to vážně není až zdravé. Děti mám velké, dospělé i malé a říkají mi..mamko je to vážně nutný
Ale muž nechává fusky všude po baráku.. ![]()
Jo dámy tak na vás bysme si asi smlsli
zvlášť luxování po každém jídle ![]()
@honzátko.x píše:
Ano, já jsem tak -blbě vychovaná od mojí maminky, u nás to muselo vonět vždy čistotou, ale někdy to vážně není až zdravé. Děti mám velké, dospělé i malé a říkají mi..mamko je to vážně nutnýAle muž nechává fusky všude po baráku..
Nemáme stejnýho chlapa?
já mám zase školu od babičky ![]()
@K-Black píše:
my by jsme z toho vyšli tak, že už bych nemohla ani s košemteda já ne, já bych vyšla jako anděl, možná by mě i lidi posílali prachy na útěk z toho pekla v kterým žiju
![]()
Puberťáci po sobě řvou
Pes si kouše nohuA máme tady nějakýho šotka bordelníkavečer jsem umyla kuchyň, podlahu, linku no komplet, ráno vstanu linka a podlaha lepí, nikdo nic nevylil
@Nejhodnější píše:
Nemáme stejnýho chlapa?já mám zase školu od babičky
je to sranda, ale někdy závidím ženským co jsou takové flink.
@honzátko.x píše:
je to sranda, ale někdy závidím ženským co jsou takové flink.
Já si nemůžu ani po večeři sednou s vínem k filmu, pokud nemám vydrhnutou kuchyň
jsem pak nervózní jak sáňky v létě ![]()