Výměna manželek 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3392
12.11.13 19:31
@parketka píše:
to víš, že jo. My třeba rekonstruujeme celkem zdevastovanej starej dům takže bydlíme jen v jedný části a zbytek je staveniště uplně vidim ty záběry 8o :mrgreen:

No, já mám zase úchylku, že už 23 let denně vysávám a vytírám a vysávám i někdy 2× za den. Nesnáším drobky na zemi..po jídle hned vysávám, vážně jsem pošuk, ale co s tím, terepie na to neexistuje :mrgreen: Pomáhá mi jít do rodiny kde je bordel, tak na dva dny se potom uklidním.. :mrgreen: A to máme vylikánský dům, na zahradě taky nesmí být žádný plevel :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nejhodnější
12.11.13 19:33
@honzátko.x píše:
No, já mám zase úchylku, že už 23 let denně vysávám a vytírám a vysávám i někdy 2× za den. Nesnáším drobky na zemi..po jídle hned vysávám, vážně jsem pošuk, ale co s tím, terepie na to neexistuje :mrgreen: Pomáhá mi jít do rodiny kde je bordel, tak na dva dny se potom uklidním.. :mrgreen: A to máme vylikánský dům, na zahradě taky nesmí být žádný plevel :nevim:

Ahoj… s dovolením se vám vetřu do diskuze :-) jsem něco podobného jako ty a vůbec si nedovedu představit přijít do nějakého bordelu… třeba jak měli v baráku ty myši, i pod sporákem neskutečněj bordel… Mě by asi kleplo hned ve dveřích :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
K-Black
12.11.13 19:33
@honzátko.x píše:
Mě by zajímalo, kdyby tam šel někdo z této diskuze, kdo by vyšel čistý a ideální..na každým se něco najde. Někdy je to právem a někdy třeba vůbec ne..

my by jsme z toho vyšli tak, že už bych nemohla ani s košem :roll: teda já ne, já bych vyšla jako anděl, možná by mě i lidi posílali prachy na útěk z toho pekla v kterým žiju :think: :mrgreen:
Manžel si chodí po obědě lehnout
Puberťáci po sobě řvou
Pes si kouše nohu

A máme tady nějakýho šotka bordelníka :think: večer jsem umyla kuchyň, podlahu, linku no komplet, ráno vstanu linka a podlaha lepí, nikdo nic nevylil :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Nejhodnější
12.11.13 19:34
@K-Black píše:
my by jsme z toho vyšli tak, že už bych nemohla ani s košem :roll: teda já ne, já bych vyšla jako anděl, možná by mě i lidi posílali prachy na útěk z toho pekla v kterým žiju :think: :mrgreen:
Puberťáci po sobě řvou
Pes si kouše nohuA máme tady nějakýho šotka bordelníka :think: večer jsem umyla kuchyň, podlahu, linku no komplet, ráno vstanu linka a podlaha lepí, nikdo nic nevylil :nevim:

:mrgreen: :mrgreen: teda ty ještě žiješ? Dlouho jsem tě na žádné diskuzi neviděla ;)

• Citovat
  • Upravit
K-Black
12.11.13 19:35
@honzátko.x píše:
No, já mám zase úchylku, že už 23 let denně vysávám a vytírám a vysávám i někdy 2× za den. Nesnáším drobky na zemi..po jídle hned vysávám, vážně jsem pošuk, ale co s tím, terepie na to neexistuje :mrgreen: Pomáhá mi jít do rodiny kde je bordel, tak na dva dny se potom uklidním.. :mrgreen: A to máme vylikánský dům, na zahradě taky nesmí být žádný plevel :nevim:

mě to jako uchylka nepřijde :think: nepřipadám si jak uchyl :nevim: :mrgreen:
Ještě k tomu miluju čistící prostředky, vůně Sava předčí kdejaký parfém :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
K-Black
12.11.13 19:36
@Nejhodnější píše: :mrgreen: :mrgreen: teda ty ještě žiješ? Dlouho jsem tě na žádné diskuzi neviděla ;)

si kup brejle :roll: v prsách jsem na tebe reagovala :lol:

• Citovat
  • Upravit
Nejhodnější
12.11.13 19:37
@K-Black píše:
mě to jako uchylka nepřijde :think: nepřipadám si jak uchyl :nevim: :mrgreen:
Ještě k tomu miluju čistící prostředky, vůně Sava předčí kdejaký parfém :mrgreen:

Tak to mám úplně stejně :-D ale já jsem u mnoha lidí magor… Skrz ten úklid :roll:

• Citovat
  • Upravit
Nejhodnější
12.11.13 19:39
@K-Black píše:
si kup brejle :roll: v prsách jsem na tebe reagovala :lol:

Jo tam jo :-D tak dneska jsi akční :-D ale tak za poslední týden se furt někde flákáš :-D

• Citovat
  • Upravit
sophinka1
12.11.13 19:39

@K-Black taky miluju savo. jedině tehdy mám pocit čistoty :pankac:

• Citovat
  • Upravit
3392
12.11.13 19:40
@Nejhodnější píše:
Ahoj… s dovolením se vám vetřu do diskuze :-) jsem něco podobného jako ty a vůbec si nedovedu představit přijít do nějakého bordelu… třeba jak měli v baráku ty myši, i pod sporákem neskutečněj bordel… Mě by asi kleplo hned ve dveřích :mrgreen:

Ano, já jsem tak -blbě vychovaná od mojí maminky, u nás to muselo vonět vždy čistotou, ale někdy to vážně není až zdravé. Děti mám velké, dospělé i malé a říkají mi..mamko je to vážně nutný :nevim:Ale muž nechává fusky všude po baráku.. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
parketka
12.11.13 19:41

Jo dámy tak na vás bysme si asi smlsli :mrgreen: zvlášť luxování po každém jídle :palec:

• Citovat
  • Upravit
Nejhodnější
12.11.13 19:41
@honzátko.x píše:
Ano, já jsem tak -blbě vychovaná od mojí maminky, u nás to muselo vonět vždy čistotou, ale někdy to vážně není až zdravé. Děti mám velké, dospělé i malé a říkají mi..mamko je to vážně nutný :nevim:Ale muž nechává fusky všude po baráku.. :cert:

Nemáme stejnýho chlapa? :mrgreen: já mám zase školu od babičky :-)

• Citovat
  • Upravit
sophinka1
12.11.13 19:46
@K-Black píše:
Puberťáci po sobě řvou
Pes si kouše nohuA máme tady nějakýho šotka bordelníka :think: večer jsem umyla kuchyň, podlahu, linku no komplet, ráno vstanu linka a podlaha lepí, nikdo nic nevylil :nevim:
:think: :think: :think: u nás v bledě růžovým :think: :think: akorát kuchyň drhnul manžel a pes si kouše ocas :roll:
  • Citovat
  • Upravit
3392
12.11.13 19:48
@Nejhodnější píše:
Nemáme stejnýho chlapa? :mrgreen: já mám zase školu od babičky :-)

je to sranda, ale někdy závidím ženským co jsou takové flink.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nejhodnější
12.11.13 19:50
@honzátko.x píše:
je to sranda, ale někdy závidím ženským co jsou takové flink.

Já si nemůžu ani po večeři sednou s vínem k filmu, pokud nemám vydrhnutou kuchyň :mrgreen: jsem pak nervózní jak sáňky v létě :-D

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Hra JAUVAJS!