Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@terulkaslunicko píše:
Holky tak nevíte to některá?![]()
Ale co? ![]()
@Nejhodnější píše:
Sice jsem teprve ve čtení na 110 straně, ale už mám na tebe obraz jasný. Kejdu máš tak maximálně ty v hlavě.fakt bych strašně chtěla vidět jak ty vypadáš madam dokonalá.
![]()
Ono je jedna věc jak člověk vypadá a jak se chová, ale druhá je to říct slušně. to je u tebe každý silnější člověk kejda, bachyně, prase a já nevím co všechno? Nikdo z nás si nemohl vybrat jak bude vypadat a ne každý je model, že. To jsi tak dokonalá nebo si tu léčíš nějaký komplex?
![]()
Koho tím vůbec ted myslíte? nějak nejsem v obraze..
@_BBQ_s psala jsem to výše:
Holky, vloudím se vám do diskuze s dotazem…nemám čas pročítat všechny předešlé příspěvky, ale určitě jste to řešily. To bylo tak málo nových dílů? Proč teď opakují staré díly?…a ještě tehdy, když měl být díl s tou vyklepanou s cigaretou – tak nakonec nebyla byl místo toho jiný…nevíte proč? ![]()
Díky
Ale nikdo neodpověděl a začalo se řešit něco jiného…:D A pak se má člověk začlenit do zajetých diskuzí - bez šance ![]()
@terulkaslunicko
Na fb bylo jakesi prohlaseni, ze nove dily budou po novem roce. Ted se budou reprizovat stare dily. A pry o ten dil s bojovyma psama neprijdeme ![]()
@honzátko.x píše:
Koho tím vůbec ted myslíte? nějak nejsem v obraze..
@terulkaslunicko
Ale proc to tak bude, to nikdo z Novy nevysvetlil ![]()
@terulkaslunicko píše:
Holky tak nevíte to některá?![]()
já vím všechno, ale tohle zrovna ne
![]()
@K-Black píše:
já vím všechno, ale tohle zrovna ne![]()
a neměl být v jednom z těch zrušených dílů motorkář? nebo ten díl proběhl?
@pavlasu píše:
a neměl být v jednom z těch zrušených dílů motorkář? nebo ten díl proběhl?
to nevím, to už je dnes druhá věc
![]()
@K-Black píše:
to nevím, to už je dnes druhá věc![]()
Měla by jsi s tím začít něco dělat
Protože jinak ty víš vždycky všecko
![]()
@Nejhodnější píše:
Měla by jsi s tím začít něco dělatProtože jinak ty víš vždycky všecko
![]()
já vím no
![]()
@Anna766 píše:
Motorkář už bylto byl ten díl jak se pak poprali?
já to taky celé neviděla, jen ukázky, ale určitě je to ten motorkář, jak se porval s tím šedivím chlapem.