Výměna manželek 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
K-Black
12.11.13 20:04
@Timinka píše:
na co když v 6ráno zaneřádím 12ti svačinama, snídaní, kafem a pak obědem, pečením, večeří? :mrgreen: a pak přijde manžel…

počkej, děláš dětem svačiny? já už půl roku ne, a teď uvažuju že zas začnu, protože oni jsou neschopný :zed: a jak nechodí na obědy tak si ráno vezmou tatranku nebo kus buchty a jedí až když přijdou, mladej ten nejí vůbec :cert:

• Citovat
  • Upravit
sophinka1
12.11.13 20:05
@Nejhodnější píše:
12ti svačinama? To chystáš i sousedům? 8o :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
:mrgreen: 4X4 (ráno vstávají tak brzo, že by nesnídaly a odpo se vrací pozdě tak aby nehladověly) a k tomu buď ještě jogurt nebo jogurtové pití, ovesné sušenty, perník buchtu nebo tak něco
  • Citovat
  • Upravit
Nejhodnější
12.11.13 20:07
@Timinka píše: :mrgreen: 4X4 (ráno vstávají tak brzo, že by nesnídaly a odpo se vrací pozdě tak aby nehladověly) a k tomu buď ještě jogurt nebo jogurtové pití, ovesné sušenty, perník buchtu nebo tak něco

:palec: dobře ty :palec:

• Citovat
  • Upravit
sophinka1
12.11.13 20:08

@Nejhodnější blbě napsáno ne 4X4 ale 2×4 a 2×2 :mrgreen: (velký svačiny pro 9 a 7 třídu a malý svačiny pro 4 a 1 třídu ) :pankac:sem to psal podle dneška kdy měli tousták, tak měli všichni 4 (tj. přesně jeden toustový chleba :mrgreen:

Příspěvek upraven 12.11.13 v 20:09

• Citovat
  • Upravit
K-Black
12.11.13 20:09
@Anna766 píše:
A dáváš si panáka večer, nebo i ráno, pro jistotu?? :mavam: :mavam: :mrgreen:

já to nepiju ty popleto, já se tím myju :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Nejhodnější
12.11.13 20:10
@Timinka píše:
@Nejhodnější blbě napsáno ne 4X4 ale 2×4 a 2×2 :mrgreen: (velký svačiny pro 9 a 7 třídu a malý svačiny pro 4 a 1 třídu ) :pankac:

Stav se i u nás :-D můj tě bude na rukou nosit :-D a když mu 1× do týdne něco upečeš, tak to bude úplně happy :-D já peču až když hooodně škemrá, že by si něco dal. A to ještě s nabranou hubou, že musím :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Nejhodnější
12.11.13 20:11
@K-Black píše:

I vlasy? 8o :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: to už je máš úplně žlutý ne? A nebo nemáš žádný :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
sophinka1
12.11.13 20:12
@K-Black píše:
počkej, děláš dětem svačiny? já už půl roku ne, a teď uvažuju že zas začnu, protože oni jsou neschopný :zed: a jak nechodí na obědy tak si ráno vezmou tatranku nebo kus buchty a jedí až když přijdou, mladej ten nejí vůbec :cert:

no právě dělám, jinak by nežrali nic, v jídelně samý hnusy, takže vařím doma a jí až v 15 hod. Mají ve škole asi 300 Kč měsíčně zaplaceno v jídelně, když je vyjímečně oběd co chtějí, tak pak jdou. ráno jim začíná vyučování v 7.2é a ještě dojíždíme, takže ráno nesnídají, prostě je to moc brzo.

• Citovat
  • Upravit
sophinka1
12.11.13 20:13
@Nejhodnější píše:
Stav se i u nás :-D můj tě bude na rukou nosit :-D a když mu 1× do týdne něco upečeš, tak to bude úplně happy :-D já peču až když hooodně škemrá, že by si něco dal. A to ještě s nabranou hubou, že musím :mrgreen: :mrgreen:

pečení je nejlepší, plech čehokoliv a odpoledne nikdo neotravuje, že chce jíst :mrgreen: a pak až večeře :pankac:

• Citovat
  • Upravit
sophinka1
12.11.13 20:14
@K-Black píše:

zkus i panáka :lol: i chouna jsou pak čistý

• Citovat
  • Upravit
148970
12.11.13 20:15
@K-Black píše:

Tak to jo, u nás to pijou děcka každej den, ráno pro krásu, večer pro zdraví!! :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1907
12.11.13 20:18
@K-Black píše:
paní Zemanová? 8o
:mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3392
12.11.13 20:30
@K-Black píše:
no záleží kolik mu je :think: můj prcek je taky pořádkumilovný, pořád něco uklízí, věkem to upadá a pak i hovínko překročí :zed:

je to vážně legrace s dětmi. Já mám ještě dva malý,4,5..a druhý měl 6 let.Ten šestiletý má ADHD..Běhen pár minut udělá bordel po barádku a ten malý to nesnese a chudáček to po něm uklízí, já mu to zakazuji, ale on to má daný. Každý dítě je jiný a když jich je víc jiných..je to pořádný halooo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148970
13.11.13 11:08
@honzátko.x píše:
je to vážně legrace s dětmi. Já mám ještě dva malý,4,5..a druhý měl 6 let.Ten šestiletý má ADHD..Běhen pár minut udělá bordel po barádku a ten malý to nesnese a chudáček to po něm uklízí, já mu to zakazuji, ale on to má daný. Každý dítě je jiný a když jich je víc jiných..je to pořádný halooo :lol:

Já to mám taky podivně obráceně. Syn je uklizeč, dospělá dcera to má na háku, nějakej řád a úklid je pro ní sprostý slovo. :mrgreen:
Když jsme na nákupu a kluk najde dejme tomu sušenku pohozenou mezi jogurtama, nelení, popadne jí a běží jí vrátit k ostatním sušenkám. :palec: :srdce: Minule nám zmizel z dohledu a pak jsme ho po nějaké době nalezli u pribináků. Měli je tam rozházené a klučina je tam srovnával k sobě, nesnesl ten binec prostě. :kytka: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3392
13.11.13 12:26

@Anna766 jo děti jsou různé, kdyby mě nebylo 43,brala bych ještě mimčo, ale myslím, že už je to hodně riskantní.. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí