Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Nejhodnější píše:
12ti svačinama? To chystáš i sousedům?![]()
![]()
![]()
@Timinka píše:4X4 (ráno vstávají tak brzo, že by nesnídaly a odpo se vrací pozdě tak aby nehladověly) a k tomu buď ještě jogurt nebo jogurtové pití, ovesné sušenty, perník buchtu nebo tak něco
dobře ty ![]()
@Nejhodnější blbě napsáno ne 4X4 ale 2×4 a 2×2
(velký svačiny pro 9 a 7 třídu a malý svačiny pro 4 a 1 třídu )
sem to psal podle dneška kdy měli tousták, tak měli všichni 4 (tj. přesně jeden toustový chleba ![]()
Příspěvek upraven 12.11.13 v 20:09
@Anna766 píše:
A dáváš si panáka večer, nebo i ráno, pro jistotu??![]()
![]()
já to nepiju ty popleto, já se tím myju ![]()
@Timinka píše:
@Nejhodnější blbě napsáno ne 4X4 ale 2×4 a 2×2(velký svačiny pro 9 a 7 třídu a malý svačiny pro 4 a 1 třídu )
Stav se i u nás
můj tě bude na rukou nosit
a když mu 1× do týdne něco upečeš, tak to bude úplně happy
já peču až když hooodně škemrá, že by si něco dal. A to ještě s nabranou hubou, že musím
![]()
@K-Black píše:
já to nepiju ty popleto, já se tím myju
I vlasy?
to už je máš úplně žlutý ne? A nebo nemáš žádný
![]()
@K-Black píše:
počkej, děláš dětem svačiny? já už půl roku ne, a teď uvažuju že zas začnu, protože oni jsou neschopnýa jak nechodí na obědy tak si ráno vezmou tatranku nebo kus buchty a jedí až když přijdou, mladej ten nejí vůbec
no právě dělám, jinak by nežrali nic, v jídelně samý hnusy, takže vařím doma a jí až v 15 hod. Mají ve škole asi 300 Kč měsíčně zaplaceno v jídelně, když je vyjímečně oběd co chtějí, tak pak jdou. ráno jim začíná vyučování v 7.2é a ještě dojíždíme, takže ráno nesnídají, prostě je to moc brzo.
@Nejhodnější píše:
Stav se i u násmůj tě bude na rukou nosit
a když mu 1× do týdne něco upečeš, tak to bude úplně happy
já peču až když hooodně škemrá, že by si něco dal. A to ještě s nabranou hubou, že musím
![]()
pečení je nejlepší, plech čehokoliv a odpoledne nikdo neotravuje, že chce jíst
a pak až večeře ![]()
@K-Black píše:
zkus i panáka
i chouna jsou pak čistý
@K-Black píše:
Tak to jo, u nás to pijou děcka každej den, ráno pro krásu, večer pro zdraví!!
![]()
@K-Black píše:
no záleží kolik mu jemůj prcek je taky pořádkumilovný, pořád něco uklízí, věkem to upadá a pak i hovínko překročí
je to vážně legrace s dětmi. Já mám ještě dva malý,4,5..a druhý měl 6 let.Ten šestiletý má ADHD..Běhen pár minut udělá bordel po barádku a ten malý to nesnese a chudáček to po něm uklízí, já mu to zakazuji, ale on to má daný. Každý dítě je jiný a když jich je víc jiných..je to pořádný halooo ![]()
@honzátko.x píše:
je to vážně legrace s dětmi. Já mám ještě dva malý,4,5..a druhý měl 6 let.Ten šestiletý má ADHD..Běhen pár minut udělá bordel po barádku a ten malý to nesnese a chudáček to po něm uklízí, já mu to zakazuji, ale on to má daný. Každý dítě je jiný a když jich je víc jiných..je to pořádný halooo
Já to mám taky podivně obráceně. Syn je uklizeč, dospělá dcera to má na háku, nějakej řád a úklid je pro ní sprostý slovo. ![]()
Když jsme na nákupu a kluk najde dejme tomu sušenku pohozenou mezi jogurtama, nelení, popadne jí a běží jí vrátit k ostatním sušenkám.
Minule nám zmizel z dohledu a pak jsme ho po nějaké době nalezli u pribináků. Měli je tam rozházené a klučina je tam srovnával k sobě, nesnesl ten binec prostě.
![]()
@Anna766 jo děti jsou různé, kdyby mě nebylo 43,brala bych ještě mimčo, ale myslím, že už je to hodně riskantní.. ![]()
počkej, děláš dětem svačiny? já už půl roku ne, a teď uvažuju že zas začnu, protože oni jsou neschopný
a jak nechodí na obědy tak si ráno vezmou tatranku nebo kus buchty a jedí až když přijdou, mladej ten nejí vůbec