Výměna manželek 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
148926
13.11.13 14:23
@honzátko.x píše:
@Anna766 jo děti jsou různé, kdyby mě nebylo 43,brala bych ještě mimčo, ale myslím, že už je to hodně riskantní.. :?

Tak to si dobrá, že po těch 5?? dětech máš chut ještě na další. :mrgreen: Já chtěla víc dětí, ale zdravotní stav nedovolil.Tak mi to osud vrátil na vnučce. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.11.13 16:18

Holky, vloudím se vám do diskuze s dotazem…nemám čas pročítat všechny předešlé příspěvky, ale určitě jste to řešily. To bylo tak málo nových dílů? Proč teď opakují staré díly?…a ještě tehdy, když měl být díl s tou vyklepanou s cigaretou - tak nakonec nebyla byl místo toho jiný…nevíte proč? :D

Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nejhodnější
13.11.13 16:32
@Burj Chalifa píše:
Byl jen upřímný. Byl zvyklý na udržovanou ženu, ne neupravenou rozkydlou kejdu. Pardon, baculku, abych neurazila.

Sice jsem teprve ve čtení na 110 straně, ale už mám na tebe obraz jasný. Kejdu máš tak maximálně ty v hlavě. :roll: fakt bych strašně chtěla vidět jak ty vypadáš madam dokonalá. :roll: :roll: Ono je jedna věc jak člověk vypadá a jak se chová, ale druhá je to říct slušně. to je u tebe každý silnější člověk kejda, bachyně, prase a já nevím co všechno? Nikdo z nás si nemohl vybrat jak bude vypadat a ne každý je model, že. To jsi tak dokonalá nebo si tu léčíš nějaký komplex? :roll: :roll:

• Citovat
  • Upravit
parketka
13.11.13 16:40

@Nejhodnější ty čteš starou diskuzi? 8o Neni to nuda?

• Citovat
  • Upravit
K-Black
13.11.13 16:44

@Nejhodnější se zbláznila 8o

• Citovat
  • Upravit
Nejhodnější
13.11.13 16:46
@parketka píše:
@Nejhodnější ty čteš starou diskuzi? 8o Neni to nuda?

Když se nudím tak jo :-D ale ne všechny strany, spíš tak na přeskáčku, a nejvíc mě štve že ten díl se zakladatelkou diskuze jsem neviděla. a nejspíš ani neuvidím, jelikož ho nemůžu nikde najít :nevim: :nevim: :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Nejhodnější
13.11.13 16:47
@K-Black píše:
@Nejhodnější se zbláznila 8o

Ty voe to mi říkáš novinku teda :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Nejhodnější
13.11.13 16:48

@parketka to zase není tak stará diskuze, baby tady obnovují a čtou i starší :nevim:

• Citovat
  • Upravit
parketka
13.11.13 16:50
@Nejhodnější píše:
@parketka to zase není tak stará diskuze, baby tady obnovují a čtou i starší :nevim:

a tak jo, ale zrovna tahle mi připadá, že je zábavná jen v tu danou chvíli kdy člověk může komentovat to co právě vidí. Jestli jsem to teda napsala srozumitelně.

• Citovat
  • Upravit
K-Black
13.11.13 16:52
@Nejhodnější píše:
Když se nudím tak jo :-D ale ne všechny strany, spíš tak na přeskáčku, a nejvíc mě štve že ten díl se zakladatelkou diskuze jsem neviděla. a nejspíš ani neuvidím, jelikož ho nemůžu nikde najít :nevim: :nevim: :nevim:

chtěla jsem ti pomoct a fakt to nikde nejde :think:

• Citovat
  • Upravit
Nejhodnější
13.11.13 16:53
@parketka píše:
a tak jo, ale zrovna tahle mi připadá, že je zábavná jen v tu danou chvíli kdy člověk může komentovat to co právě vidí. Jestli jsem to teda napsala srozumitelně.

No jo, ale prostě mi to nedalo. Když vidíš tolik urážlivých komentů od jedné chudinky… :nevim: :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Nejhodnější
13.11.13 16:54
@K-Black píše:
chtěla jsem ti pomoct a fakt to nikde nejde :think:

Děkuji :kytka: oceňuji :kytka: :jazyk:

• Citovat
  • Upravit
K-Black
13.11.13 17:02
@Nejhodnější píše:
Děkuji :kytka: oceňuji :kytka: :jazyk:

hele číst diskuzi je zbytečnost, je to promazaný jako blázen ;)

• Citovat
  • Upravit
Nejhodnější
13.11.13 17:06
@K-Black píše:
hele číst diskuzi je zbytečnost, je to promazaný jako blázen ;)

Já to nečtu celý. Už jsem narazila na tu Tomikate, a na vysílání toho dílu, tak si přečtu jak ji zdrbnou :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
13.11.13 18:29

Holky tak nevíte to některá? :?: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení