Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@alexxa píše:
Me vadi vietnamci jen kdyz je potkam v supermarketu jak vykupujou zbozi v akci jinak ne![]()
@K-Black mě vadí, že ty jejich obchody jsou prádelny peněz a o pěstování drog raději nemluvím. Vždyť nic jiného než podvody nedělají.
@Timinka píše:
@K-Black mě vadí, že ty jejich obchody jsou prádelny peněz a o pěstování drog raději nemluvím. Vždyť nic jiného než podvody nedělají.
jo to beru, to je fakt, proto píšu že vím že to není košér. Já teď spíš mluvím o mém majetku a mé osobě, to mi vietnamec nikdy neublížil ani neokradl.
@K-Black píše:že ti vyberou akce co?
@K-Black mě pravidelně šmejdi
zjistila jsem, že odsypávají 10 dkg mouky, cukru z každého balení. Jo a v pátek jsem brala 10 vajec, v sobotu jdu péct a ty šmejdi dvě vejce opatrně vyklepli, aby se skořátka nerozpůlila a vrátili je do obalu. Takže Z 10 vaejec dvě v pr.eli (6 kč že)
![]()
@Timinka píše:
@K-Black mě pravidelně šmejdizjistila jsem, že odsypávají 10 dkg mouky, cukru z každého balení. Jo a v pátek jsem brala 10 vajec, v sobotu jdu péct a ty šmejdi dvě vejce opatrně vyklepli, aby se skořátka nerozpůlila a vrátili je do obalu. Takže Z 10 vaejec dvě v pr.eli (6 kč že)
![]()
![]()
tak ja u vietnamcu nenakupuju nejak jim neverim - myslim potraviny, obleceni ano.
@alexxa mám bratránka a taky vypadá jak cikán
celá rodina, jeho bráchové jsou jak vápno a on má tolik pigmentu, že teta vyslechla spoustu poznámek a fakt je strejdův ![]()
@alexxa no když potřebuji něco dokoupit nemám jinou možnost i tak jsou 5 km od nás. větší obchod 28 km ![]()
@Timinka píše:
@K-Black mě pravidelně šmejdizjistila jsem, že odsypávají 10 dkg mouky, cukru z každého balení. Jo a v pátek jsem brala 10 vajec, v sobotu jdu péct a ty šmejdi dvě vejce opatrně vyklepli, aby se skořátka nerozpůlila a vrátili je do obalu. Takže Z 10 vaejec dvě v pr.eli (6 kč že)
![]()
fakt jo? to by mě nenapadlo
je fakt že potraviny u nich nenakupuju, nemám poblíž jejich prodejny, takže jen v Praze na tržnici, ty jejich dobrůtky
můj muž je totiž maskovaný asiat, miluje asijskou kuchyni ![]()
Ty vejce bych jim donesla zpátky, nejde o těch 6 korun, ale o to že tě podvedli, a to já bych se teda hádala, když je evidentně vidět že to narafičili
teda pokud obchod nemáš daleko, to by u mě zvítězila lenost nad vztekem ![]()
@Timinka to je pak neco jinyho no to by mi taky nic jineho nezbylo
@K-Black pche houno se hádat, nafotila jsem a poslala s udáním na živnosťák a ČOIku
ať jim to tam projdou ![]()
Tak to já mám s vietnamcema uplně jinou zkušenost. Naopak uplně nesnášim což je tady jakýmsi nechutným zvykem, že jim češi tykaj - nazdar, dej mi… kolikrát vidim, že v obchodě pracuje manželka s manželem jsou tam od nevidim do nevidim 7 dní v týdnu s sebou mají děti a kolikrát i nemluvňata a makaj a makaj. Líný češi se válej na gauči a nadávaj na malý dávky a ještě buzerujou. Tohle fakt nesnášim. Já teď bydlim na vesnici máme tady večerku právě s takovou mladou rodinou a kamarádka si tam koupila polníček, když ho doma vybalila zjistila, že je půlka shnilá a když tam šla nakupovat znova vietnamec se jí zeptal jestli bylo všechno ok ona řekla, že ne a on hned vyndal peníze a vrátil jí to.
@parketka jo to tak je, jenomže vidíš jen malý článek jejich řetězce. Oni přijdou z vietnamu a tady je franchizová síť vietnamských prodejen, to dostanou a musí to splácet. A k tomu třeba ve sklepě jedou konopí
(osobní zkušenost, několikanásobná) Taky znám ty nahoře bose minimálně jednoho kraje
Takže za mě
Jo a ty děti v obchodě, mají chvíli, pak jim je tam hlídají naše bílé babičky za minimální mzdu, oni si jich ani nevšimnou (znám jednu co nechala syna ve vietnamu už má roční dceru, prvně říkala, že si syna dovezou, ale houno)
mě ne, nijak neobtěžují, makají, jako vím že to není uplně košer. Ale ještě nám nic neukradli, narozdíl od cikánů.
Jo a slovo cikán nepoužívám jako nadávku, ale jednou mi jeden starý cikán řekl, že jsou cikáni a romové si neříkají
jeho firma nám dělala přestavbu v bytě, takže jsme hodně mluvili, kluci tu se mnou byli celé dny a byla s nima fakt prča