Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Tardulka tak zas jestli pak dají mamince byt a taky je fakt, že ušetříš na těch opravách za dům
ale stejně je to de. bilní nápad. Celej život už to bude jen, proč bych měla u maminky dělat tohle, když barák je bráchy…
ale fakt si asi udělala dobře, protože to maminka mohla darovat a neměla bys nic.
@Pvln34 píše:Je to jen na dobré slovo
@Tardulka to ma mrzíale ber to tak, že to o tvojej rodine niečo vypovedá…
A ešte ma napadá - ten 1.2m máš niekde písomne potvrdený? Alebo je to na bratovo dobre slovo?
@Tardulka píše:
Je to jen na dobré slovo
A dá to najednou? Prosím tě hlavně ať se nic nepodepíšuje…
@Bubla Bůčková píše:
myslíš převod podílů před vyplacením? Měl by to dát najednou. Hrozně mě mrzí, že mě mamka nepodržela a spíš jí jde o “blbý” barák víc, než o rovnost mezi sourozenci
To mi na tom žere nervy nejvíc
pořád dokola do mě hustili, ať na to přistoupím, že přeci nechci aby se rodný barák jednou prodal když se nedomluvíme. Je to smutný! Manžel je z nich totálně zklamaný.
@Bubla Bůčková píše:
Brácha neustále opakoval, jak se zadluží a jak víc nemá…a mamka mu přitakávala…hra na city. Nakonec jsem to nedala ![]()
@Tardulka no a co, tak ať se zadluží…chce barák, tak holt bude mít dluhy…ty chceš jít do většího a taky na to nemáš, ne? tak by ses taky musela zadlužit…měla si prostě říct částku, pod kterou nejdeš a nediskutovat…nesedět tam, když na tebe byli v přesile a neposlouchat, jak je chudák, co nemá peníze…
@Tardulka píše:
@BlaZenkaB @zrcadlo @Bubla Bůčková @TopSecret Takže citový nátlak jako kráva a vyměkla jsem asi po hodině na 1200000,– jsem měkota blekota. Jak na mě spustili…ach jo…to se nedalo. Věřím na karmu, hlavně zdraví!
Nedalo? A co? Nedej se, co na to maminka?
@arinecka píše:
Nedalo? A co? Nedej se, co na to maminka?
Mamka přitakávala bráchovi. Že bych na to měla přistoupit. On brácha umí “plakat”.
@Monchichik máš pravdu, měla jsem se sebrat a odejít
mám blbou měkkou povahu. Jenže pokud teď půjdu za mamkou a bráchou, že se mi to rozleželo v hlavě a nesouhlasím s tím, tak už budou argumentovat, že už jsem s tím jednou souhlasila…jo a budou mít pravdu. Jasně, můžu si za to sama.
@Tardulka píše:
Mamka přitakávala bráchovi. Že bych na to měla přistoupit. On brácha umí “plakat”.
Jestli mamka stojí při bráchovi, buď ráda, že ti vůbec nějaký peníze dá. Taky by se mohla naštvat a napsat barák bráchovi.
@Tardulka píše:
Brácha neustále opakoval, jak se zadluží a jak víc nemá…a mamka mu přitakávala…hra na city. Nakonec jsem to nedala
Tak jestli mama stala pri nem, tak ja bych se asi zachovala jako ty.
Vzala bych penize a uz si delala jen svoje. Oba dva by me zklamali, ze bych se snad sebrala a odstehovala.
Kdyby aspon mama stala pri tobe. Byla si na to sama…
Rodiče manžela dali dům švagrovi a jeho manželce! Tchýně to udělala tajně. Manžel nedostal nic. My máme hypotéku. Švagr dům do kterého rodiče pořád investují a starají se.
anonym
@Tardulka to ma mrzí
ale ber to tak, že to o tvojej rodine niečo vypovedá… 
A ešte ma napadá - ten 1.2m máš niekde písomne potvrdený? Alebo je to na bratovo dobre slovo?