Vyrobeno v Polsku

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15225
10.5.13 12:37

@Jura007 Nejsi ty Pišta Hufnágl? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
alli_li
10.5.13 12:37

Ano, koukám na výrobce a podporuji české výrobce. Lučiny nekupuji dělám si svoji. Snažím se aby co nejvíce potravin bylo vyrobeno v ČR - samozřejmě nejde koupit vše - takže i některé výrobky beru co jsou vyrobeny v DE - Polský výrobek neberu.

• Citovat
  • Upravit
11530
10.5.13 12:38

Ona vůbec logistika je celá postavená na hlavu - nevím, proč bych si měla kupovat máslo z Belgie, když v našem městě stojí mlékárna, která zpracovává mléko od krav z okolních vesnic a má výborné máslo za 25 Kč. jen ho v marketech neuvidíte. Pokud si jej chcete koupit musíte jít na trh nebo do jejich podnikové prodejny - jako to je fakt postavené na hlavu :roll: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47759
10.5.13 12:38

@Ukulina já už ty testy ani nestíhám sledovat :roll:
Jen se děsím toho, co se za 10 či 20 let zase objeví, něco, čím ted krmime své děti a ukáže se jako krajně nevhodné :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31289
10.5.13 12:39

@ivana-domca tak zrovna máslo dr. Halíř bylo před nějakou dobou v testech jako jedno z nejlepších másel u nás ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15225
10.5.13 12:43

@ivana-domca Já taky nesleduju pravidelně, mám puštěný Radiožurnál a tam občas něco pochytím. No a sem tam v novinách. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
432

Ne, polským potravinám se snažím vyhýbat. Nejraději kupuji české výrobky, ráda podpořím českého výrobce. Z mléčných výrobků kupuji nejraději od Madety, jsem z Jižních Čech, tudíž považuji za svou „morální povinnost“ podpořit regionálního výrobce :mrgreen:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31289

@Sati jinak v tomhle máš pravdu, já taky co jde kupuju místní, ale né ve smyslu české, ale ve smyslu opravdu regionální…ovoce z trhu, mlíko z nedaleké mlíkárny, vejce domácí, maso od místního řezníka (z místních jatek) atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436

@Ali-Ali No právě, proto taky většinou kupuji jen jedno a to samé a po čase mi to vždycky leze krkem i ušima a musím „zhřešit“. :mrgreen: Samozřejmě, že když takové výrobky nejsou, tak holt nejsou, ale když ta možnost je, tak si zkrátka vyberu raději CZ výrobu.

Příspěvek upraven 02.12.15 v 17:10

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1857
10.5.13 12:46

Taky to sleduju. A Polsko mě vůbec příjde zahlceno šmejdy. Máslo kupuju jen Jihočeské Madetu, to už by mě nasr…kdyby bylo polský :mrgreen: Jenže, v Penny byla aféra, že označovali polské výrobky jako české. Takže už se nedá ničemu věřit. Koukám hodně i na sladkosti, protože mezi nimy jsem zatím zaregistrovala nejvíc poláků.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47759
10.5.13 12:46

@Ukulina tak u nás tyhle stanice neposlouchame, takže buď něco pochytim ze zpráv, nebo tady na e-miminu ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47759
10.5.13 12:48

@claire91 a jak to prelepovali? 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1857
10.5.13 12:53
@ivana-domca píše:
@claire91 a jak to prelepovali? 8-o

Já nevím jestli to přelepovali, spíš k tomu dali cedulku s českou vlajkou a vyrobeno v čr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15225
10.5.13 12:55

@claire91 Myslím, že to bylo tak nějak. Měli hesla nakupujte hezky česky a u toho výrobky z ciziny…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47759
10.5.13 12:56

@claire91 tak to jo, si neumím představit, že by to prelepili a nebylo to vidět ;-)
Tím že Koukam na složení a datum spotřeby, tak rovnou kouknu i na výrobce, radši si to hlidam ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák