Vyrobeno v Polsku

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12505
10.5.13 14:11
@Jasněnkaa píše:
to je hrůza 8o a přitom tak jemný a něžný :andel: ani vředy na prdeli nedělá, nechápu :roll: fakt je z Polska?

Já ho mám ráda je často v akci 12rollí za pade, malej si sním moc rád hraje :palec:
Je sice jen dvouvrstvý, ale můžu vážně doporučit, krásně vstřebává, je jemný a nedráždí za mě skvělý polský výrobek :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12505
10.5.13 14:12
@Jasněnkaa píše:
jo brambory z číny, zelenina Polsko a losos byl beztak pangas :roll: :mrgreen: :mrgreen:

Nee brambory a zelenina z trhů a losos byl losos krásně růžovej, všechno absolutně BIO :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
10.5.13 14:14

PL nekupuju, mám už „svoje“ značky, o kterých vím, že jsou jen naše.
Co se týče Lučiny, tak v PL se dělá jen ta nadýchaná, ostatní je CZ, to sleduju.
Jogurty bereme jen Hollandie nebo Choceňský, a to je CZ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ncc1701
10.5.13 14:15

Mne zalezi na slozeni, ne na puvodu. Moji rodice nakupuji jen v Nemecku a nekdy jsou jejich vyrobky vetsi kentus nez „nase“. Chce to proste cist slozeni. To z vychodu i to ze zapadu.

• Citovat
  • Upravit
1748
10.5.13 14:15

@tadama tak „nastavování“ baleného masa a hlavně mražených ryb vodou je bohužel běžné
 všude

jinak vím proč kupuji jen bílé jogurty, marmelády (sice nikdo nejí, ale prostě i kdyby tak ji v životě nekoupím), kečupy domácí, ovoce a zeleninu jen čerstvou domácí nebo když není tak v 90% aspoň českou, piju vodu (čaj a kafe) :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K-Black
10.5.13 14:17
@Prcek88 píše:
Já ho mám ráda je často v akci 12rollí za pade, malej si sním moc rád hraje :palec:
Je sice jen dvouvrstvý, ale můžu vážně doporučit, krásně vstřebává, je jemný a nedráždí za mě skvělý polský výrobek :palec:
:mrgreen: :mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit
29436
10.5.13 14:17

Já už pár let kupuju toaleťák v DMku a nedáme na něj dopustit. :mrgreen: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K-Black
10.5.13 14:18
@ncc1701 píše:
Mne zalezi na slozeni, ne na puvodu. Moji rodice nakupuji jen v Nemecku a nekdy jsou jejich vyrobky vetsi kentus nez „nase“. Chce to proste cist slozeni. To z vychodu i to ze zapadu.

přesně :palec:

• Citovat
  • Upravit
1748
10.5.13 14:20

@ncc1701 určitě i Poláci budou mít své dobré a kvalitní výrobky, ale nikdo je tady nebude ve větším dovážet a už vůbec ne do marketů…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
10.5.13 14:23
@Prcek88 píše:
Je sice jen dvouvrstvý, ale můžu vážně doporučit, krásně vstřebává, je jemný a nedráždí za mě skvělý polský výrobek :palec:

Heč my máme 3vrstvý a ještě krásně voní :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
12505
10.5.13 14:26
@lucenka píše:
Heč my máme 3vrstvý a ještě krásně voní :mrgreen:

No on došel Kleneex, ale máme v zásobě když měl být konec světa ještě balík z Rossmana a ten je taky trojv :palec: rsvej

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1748
10.5.13 14:26

@Prcek88 tak to asi každá, já jen tak ze zvědavosti :) jsem se u tvého příspěvku zamyslela jestli mi někdy něco made in poland fakt chutnalo :mrgreen:

Příspěvek upraven 10.05.13 v 14:28

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12505
10.5.13 14:27
@mati píše:
@Prcek88 tak to asi každá, já jen tak ze zvědavosti :) jsem se zamyslela jestli mi někdy něco made in poland fakt chutnalo :mrgreen:

No jážně nevím :think:
No začnu koukat na etikety a když sníme něco polskýho tak dám vědět jak nám to jelo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1748
10.5.13 14:30
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K-Black
10.5.13 14:37
@Prcek88 píše:
No jážně nevím :think:
No začnu koukat na etikety a když sníme něco polskýho tak dám vědět jak nám to jelo

to nedáš, protože umřeš :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák