Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
@Jasněnkaa píše:
to je hrůzaa přitom tak jemný a něžný
ani vředy na prdeli nedělá, nechápu
fakt je z Polska?
Já ho mám ráda je často v akci 12rollí za pade, malej si sním moc rád hraje ![]()
Je sice jen dvouvrstvý, ale můžu vážně doporučit, krásně vstřebává, je jemný a nedráždí za mě skvělý polský výrobek ![]()
@Jasněnkaa píše:
jo brambory z číny, zelenina Polsko a losos byl beztak pangas![]()
![]()
Nee brambory a zelenina z trhů a losos byl losos krásně růžovej, všechno absolutně BIO ![]()
PL nekupuju, mám už „svoje“ značky, o kterých vím, že jsou jen naše.
Co se týče Lučiny, tak v PL se dělá jen ta nadýchaná, ostatní je CZ, to sleduju.
Jogurty bereme jen Hollandie nebo Choceňský, a to je CZ.
Mne zalezi na slozeni, ne na puvodu. Moji rodice nakupuji jen v Nemecku a nekdy jsou jejich vyrobky vetsi kentus nez „nase“. Chce to proste cist slozeni. To z vychodu i to ze zapadu.
@tadama tak „nastavování“ baleného masa a hlavně mražených ryb vodou je bohužel běžné
všude
jinak vím proč kupuji jen bílé jogurty, marmelády (sice nikdo nejí, ale prostě i kdyby tak ji v životě nekoupím), kečupy domácí, ovoce a zeleninu jen čerstvou domácí nebo když není tak v 90% aspoň českou, piju vodu (čaj a kafe) ![]()
@Prcek88 píše:
Já ho mám ráda je často v akci 12rollí za pade, malej si sním moc rád hraje
Je sice jen dvouvrstvý, ale můžu vážně doporučit, krásně vstřebává, je jemný a nedráždí za mě skvělý polský výrobek
Já už pár let kupuju toaleťák v DMku a nedáme na něj dopustit.
![]()
@ncc1701 píše:
Mne zalezi na slozeni, ne na puvodu. Moji rodice nakupuji jen v Nemecku a nekdy jsou jejich vyrobky vetsi kentus nez „nase“. Chce to proste cist slozeni. To z vychodu i to ze zapadu.
přesně ![]()
@ncc1701 určitě i Poláci budou mít své dobré a kvalitní výrobky, ale nikdo je tady nebude ve větším dovážet a už vůbec ne do marketů…
@Prcek88 píše:
Já ho mám ráda je často v akci 12rollí za pade, malej si sním moc rád hraje
Je sice jen dvouvrstvý, ale můžu vážně doporučit, krásně vstřebává, je jemný a nedráždí za mě skvělý polský výrobek
Heč my máme 3vrstvý a ještě krásně voní ![]()
@lucenka píše:
Heč my máme 3vrstvý a ještě krásně voní
No on došel Kleneex, ale máme v zásobě když měl být konec světa ještě balík z Rossmana a ten je taky trojv
rsvej
@Prcek88 tak to asi každá, já jen tak ze zvědavosti
jsem se u tvého příspěvku zamyslela jestli mi někdy něco made in poland fakt chutnalo ![]()
Příspěvek upraven 10.05.13 v 14:28
@mati píše:
@Prcek88 tak to asi každá, já jen tak ze zvědavostijsem se zamyslela jestli mi někdy něco made in poland fakt chutnalo
No jážně nevím ![]()
No začnu koukat na etikety a když sníme něco polskýho tak dám vědět jak nám to jelo
@Prcek88 píše:
No jážně nevím
No začnu koukat na etikety a když sníme něco polskýho tak dám vědět jak nám to jelo
to nedáš, protože umřeš ![]()