Vyrobeno v Polsku

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12505
10.5.13 14:40
@Jasněnkaa píše:
to nedáš, protože umřeš :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Na něco se umřít musí :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26250
10.5.13 14:43

Miluju polské krowki a Kleenex jak na zádel tak na nos…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3419
10.5.13 14:49
@Seizdra píše:
Ahoj, zajímalo by mě, jestli při nákupu potravin koukáte na zemi původu a snažíte se podporovat českou výrobu. Byla jsem dnes docela překvapená, že Lučina nebo President je vyrobený právě tam. Ono bordel je všude, jen v Polsku nějak víc. Přitom ani jedno není nejlevnější :think: proti Polsku jako takhle nic nemám, ale vzpomeňme např. na posypovou sůl nebo teď nedávno to maso, že… Takže u čeho vás překvapilo, že je Polský výrobek tvářící se seriózně? A vyhýbate se takovým?

Ahoj :)
Nic Polského nám domů už nesmí :cert:!! S mužem sledujem pečlivě všechno, nejen složení, ale i odkud to je, berem výhradně ČR výrobky a Německé výrobky. Jsme ale už tak nějak naučení, brát spíše základní potraviny a snažíme dělat co jde domácí :palec: ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
237
10.5.13 15:01

@Jasněnkaa krásná profilovka..skoro stejně rajcovní jak ta minulá ;) Jsem tvoje fanynka 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17014
10.5.13 15:21

Jo koukám a to, co je z Polska buď nekupuju, nebo když se někdy nepodívám, nedávám to dětem. dneska jsme kupovali rybičky, manžel je miluje a najít některé, které nejsou z Polska je fakt něco :zed: :zed: :zed: Výrobkama z Polska jsou naše obchody zamořeny :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3419
10.5.13 15:27
@araw píše:
Jo koukám a to, co je z Polska buď nekupuju, nebo když se někdy nepodívám, nedávám to dětem. dneska jsme kupovali rybičky, manžel je miluje a najít některé, které nejsou z Polska je fakt něco :zed: :zed: :zed: Výrobkama z Polska jsou naše obchody zamořeny :pocitac:

To máš pravdu, že naše obchody jsou výrobky z Polska bohužel zamořeny, zřejmě proto, že jsou extra levné :| a my (nebo ne my tady, ale většina lidí to kupuje a je jim jedno, co v tom je, vždyť je to přeci levné a vem čert z čeho to je :roll: ).
Hele, co už měli průse. ů a stejně sem můžou dovážet a co hůř, lidi to stejně kupujou… :|

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.5.13 15:29
@Hellísek píše:
To máš pravdu, že naše obchody jsou výrobky z Polska bohužel zamořeny, zřejmě proto, že jsou extra levné :| a my (nebo ne my tady, ale většina lidí to kupuje a je jim jedno, co v tom je, vždyť je to přeci levné a vem čert z čeho to je :roll: ).
Hele, co už měli průse. ů a stejně sem můžou dovážet a co hůř, lidi to stejně kupujou… :|

To je na tom nejhorší že některý lidé( ne třeba tady )si při zprávách za nadávají a druhý den si to koupí :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17014
10.5.13 15:33
@Hellísek píše:
Hele, co už měli průse. ů a stejně sem můžou dovážet a co hůř, lidi to stejně kupujou… :|

Já nechci levné, chci kvalitní a to bohužel výrobky z Polska nejsou :cert: Kdyby na tom aspoň byly polské názvy, takhle člověk stráví v krámě fakt věčnost :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3419
10.5.13 15:34
@jurášek 07.07.09 píše:
To je na tom nejhorší že některý lidé( ne třeba tady )si při zprávách za nadávají a druhý den si to koupí :zed:

Právě. My to třeba s mužem sledujem někdy v liedlu, lidi to hází do košíků, hlava ne hlava a je jim to úplně jedno, já to prostě nechápu :nevim:
Vím, že jsem trošku extrém a jen tak nic nekoupím :D Když přivřu oko ;) pochopím, že jsou lidi co to nějak neřeší, co kupují a věří výrobcům, ale vždyť už Poláci měli více těch průšvihů, takže bych to na lehkou váhu určitě nebrala :nevim:

Příspěvek upraven 10.05.13 v 15:35

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15225
10.5.13 15:35
@ncc1701 píše:
Mne zalezi na slozeni, ne na puvodu. Moji rodice nakupuji jen v Nemecku a nekdy jsou jejich vyrobky vetsi kentus nez „nase“. Chce to proste cist slozeni. To z vychodu i to ze zapadu.

Ano, jenže oni tu posypovou sůl nebo zdechliny na etiketách neuvádějí… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3419
10.5.13 15:37
@araw píše:
Já nechci levné, chci kvalitní a to bohužel výrobky z Polska nejsou :cert: Kdyby na tom aspoň byly polské názvy, takhle člověk stráví v krámě fakt věčnost :zed:

Někdy je to na palici :zed: Člověk už nemůže v klidu jít nakoupit, si přijdu už jak policajt :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3419
10.5.13 15:38
@Ukulina píše:
Ano, jenže oni tu posypovou sůl nebo zdechliny na etiketách neuvádějí… :mrgreen:

Ale už by konečně mohli, aspoň to lidi už konečně přestanou kupovat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ncc1701
10.5.13 15:40

@Ukulina
No to by asi neuvedli ani… prostě ti, jejichž produkty považujeme za božskou manu :-)

• Citovat
  • Upravit
17014
10.5.13 15:44
@Ukulina píše:
Ano, jenže oni tu posypovou sůl nebo zdechliny na etiketách neuvádějí… :mrgreen:

Přesně tak, nevím, jak se ubránit čtením etiket :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9094
10.5.13 16:01

@cilly Není zač, opravdu nám chutnalo všechno, co jsme koupili. A to máslo mě vážně zaujalo, protože to jsou normálně hroudy čerstvýho odvážený v pytlíkách, žádný tvarování do kostky a cena skoro nižší než v supermaketu.
My ho milujeme na čerstvým chlebíku jen s rajčetem a posolit. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák