Výše kapesného u středoškoláka

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2715
5.7.14 13:19

Podle toho co paní píše řasy, nehty, jídlo kafíčka telefon zábava, oblečení tak mi to na nějaký paušály ohledně pobytu na intru nepřipadá, můžeme slečně jen závidět, takové kapesné nebudu nikdy mít ani jako dospělá :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20557
5.7.14 13:38
@Lenka 5dětí píše:
Podle toho co paní píše řasy, nehty, jídlo kafíčka telefon zábava, oblečení tak mi to na nějaký paušály ohledně pobytu na intru nepřipadá, můžeme slečně jen závidět, takové kapesné nebudu nikdy mít ani jako dospělá :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Nééé není na intru..je to můj domácí mazlíček… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2715
5.7.14 13:52
@peggy.sl píše:
Nééé není na intru..je to můj domácí mazlíček… :mrgreen:

taky se jí nechce z domu? to je dobře, dokud můžou at jsou doma. Vůbec si numím představit, kdyby za mnou v 18 to je v únoru přišel že se chce odstěhovat, hodně by mě to bylo líto :x :x :x

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20557
5.7.14 18:42
@Lenka 5dětí píše:
taky se jí nechce z domu? to je dobře, dokud můžou at jsou doma. Vůbec si numím představit, kdyby za mnou v 18 to je v únoru přišel že se chce odstěhovat, hodně by mě to bylo líto :x :x :x

Tak to zase není..právě tenhle víkend se stěhuje..:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2715
5.7.14 19:27
@peggy.sl píše:
Tak to zase není..právě tenhle víkend se stěhuje..:-)

a jak to nesete? já si to neumím představit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12921
5.7.14 21:14

@Lenka 5dětí Tak já se v 17 odstěhovala a jsem nejštastnější člověk

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2715
5.7.14 21:16

Já bych nechtěla, aby ode mě děti utíkali. Až jednou přijde čas a budou se chtít osamostatnit a odejdou s tím že se budou vracet a rádi tak ano, jednou vylítnou z hnízda ale v 17 mě to přijde brzo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2715
5.7.14 21:17

Já jsem asi taková kvočna :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6814
5.7.14 21:32

@lola74 U nás 16ti letý dostává 100kč na týden, za to si kupuje pití a nějaké dobroty po škole a pak mu každý měsíc posíláme 500kč na účet a všechno ostatní paušál, obědy, jízdné a věci do školy mu platíme my.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15575
5.7.14 21:39

@dari74 Takze ma 900,– za mesic?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6814
5.7.14 21:41

@kaja00 Jo vychází to tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15575
5.7.14 21:43

@dari74 Me to stejne prijde moc, ja dostavala v 16letech 300,– a to jsem mlada ;) Takze to neni nijak davno :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9450
5.7.14 21:45

Maturovala jsem 2003.

Zaplacený jsem měla jízdný, kredit do mobilu, věci do školy…dostávala jsem asi 500. Které jsem holka tratná uvalila během prvních 14ti dnu…

Když jsem šla na pařbu o víkendu (od 18ti) prosila jsem o peníze, dostala jsem 100 a šla.

Na VOŠ jsem dostávala 500 na týden - zaplacené koleje, menzu, věci do školy. Jízdné a vše ostatní jsem platila sama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6814
5.7.14 21:52

@kaja00 No mě to přijde, tak akorát. Když si koupí láhev pití a k tomu nějakou bagetu nebo hranolky, hamburger třeba 2× týdně, tak máš hned stovku pryč. Pak má slečnu, kterou chce taky někam pozvat a platí si nějaké aplikace na počítač. Ted bude chodit celý červenec na brigádu, tak si něco vydělá a doma taky pomáhá, tak nechci, aby když jdou s klukama ven byl jak chudák, který si nemůže nic koupit :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9450
5.7.14 21:55
@dari74 píše:
@kaja00 No mě to přijde, tak akorát. Když si koupí láhev pití a k tomu nějakou bagetu nebo hranolky, hamburger třeba 2× týdně, tak máš hned stovku pryč. Pak má slečnu, kterou chce taky někam pozvat a platí si nějaké aplikace na počítač. Ted bude chodit celý červenec na brigádu, tak si něco vydělá a doma taky pomáhá, tak nechci, aby když jdou s klukama ven byl jak chudák, který si nemůže nic koupit :nevim:

No tak holt by nebyla láhev pití za 20 a bageta. Jídlo z domu a pití taky.
Ale byla jsem stejná…Teď už to vidím jinak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect