Výška u chlapa

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1058
1.10.24 18:53

@prvnidruhej
Si byl v blbý diskuzi :D já naopak kvitují, že muži upřednostňují útlejší ženy, třeba to některé donutí na sebe popracovat :nevim: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
776
1.10.24 18:56
@Pamaro píše: Více

Je to velmi častý. Ženský se cítí urazeny, že chlapi chcou hubený, ale nevadí jim menší chlapi nazvat trpaslikem. Kéž by všechny ženský uvazovaly jako ty a furt se jen na něco nevymlouvaly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2384
1.10.24 19:17
@prvnidruhej píše: Více

To je zase kus od kusu. Sociální status všech mých chlapů byl a je mizivej :D ale mě tyhle typy prostě bavej. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
776
1.10.24 19:30
@KKubula píše: Více

Tak ono taky záleží, jak je na tom i ta ženská. Nechci, aby to vyznělo urážlivě, ale nějaká selka se slamou mezi zubama nemůže chtít od chlapa, aby byl nejakej prezident. Stává se to, to ano, protože chlapům na tom zas tolik nezáleží. Ale nikdy jsem neviděl ženskou s kralovsky rodiny, která by si vzala sedláka. Opět něco na zamyšlení pro ženský.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10461
1.10.24 19:31

Malý chlap muže být přitažlivý, ale co není přitažlivé nikdy, je ufňukaný chlap. Víš kolik si toho ženy vyslechnout, jak když nemá kozy aspoň trojky, tak to není ženská, když denně nevaří, tak to není ženská, že kolem čtyřicítky už je to prakticky mrtvola, o kterou nestojí ani zakopnout… to jsou názory, které vždy určitá skupina bude mít, ty se s tím musíš smířit, ale na druhou stranu s nikým takovým nemusíš být. A když se nebudeš chovat ublíženě, tak velmi pravděpodobně najdeš někoho, kdo ti bude vyhovovat. Pokud se budeš projevovat tak, jako v tvých posledních dvou příspěvcích, tak tě asi nebude chtít nikdo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
776
1.10.24 19:39
@Hoa Mai píše: Více

Takže když upozorním na problém, tak jsem hned ufňukanej? Ženským velmi často chybí sebereflexe a není na škodu se nad tím zamyslet. A neboj, vím, že ženský nechcou ubrečený chlapi, proto se tak v realu nechovám. Tady se stejně seznámit nehodlám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1058
1.10.24 20:07

Tak je potřeba se dívat reálné na sebe i na ostatní :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12501
1.10.24 20:07
@Monchichik píše: Více

To je furt musí mít, nemám ráda, nesnesla bych…jako kdyby si každá žena mohla vybírat… :lol:

Příspěvek upraven 01.10.24 v 20:11

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12501
1.10.24 20:10

Většina žen může takhle akorát plkat na emiminu, protože na ně nestojí zástupy mužů splňující všechna jejich kritéria, že kterých by si mohly vybírat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1470
1.10.24 20:26

Mně by nevadilo, kdyby byl jen o pár centimetrů vyšší, hlavně když by byl vyšší. Jak tu bylo zmíněno, jako by některý chlapi nemohli být s tlustými ženskými, já bych nemohla být s menším chlapem. Vzpomínám si, že jsem měla fakt hodně hřejivý pocit, když jsem zjistila, že můj budoucí manžel je o 20 cm vyšší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32325
1.10.24 20:27

@Josefuna Ale jasně že může, proč by nemohla… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10225
1.10.24 20:39
@kyslík píše: Více

Taky si to užívám…že se jako 180 cm vysoká…můžu dívat konečně nahoru :lol:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1058
1.10.24 20:46
@Josefuna píše: Více

Všichni si můžou vybrat co chtějí, co jim vyhovuje a co potřebuji :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16500
1.10.24 22:50
@Venetia píše: Více

Není úplně pravda…
Věkem, se výška samozřejmě snižuje, i když jen o pár centimetrů a to je už bohužel fyziologické, tzn., že to ničím jiným ovlivnit nejde.
Zatím co, hmotnost je opravdu hodně proměnlivá a samozřejmě jí lze ovlivnit jakýmkoliv způsobem… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.10.24 02:23

Já 165 a partner 156 cm. Od mala problémy s nohama, víc nevyrostl i po 4 operacích. Nevadí mi to, nikdy mi to nevadilo, a dokonce ani ne v době, kdy se nám lidi smáli. Ano, i to jsme zažili. Partner je vcelku vyrovnanej, nedává najevo, že by ho jeho výška trápila, nepije.. Ale když se jednou napil, rozbrečel se a pak to z něho všechno vylezlo. A né, samo o sobě by mu to nikdy nevadilo, ale poznamenali ho posměšky lidí. A je pravda, že ženský o něho měly zájem jen do doby, než zjistily, jak je,, vysokej,, pak už jim bylo jedno, jakej je celkově, jaký má charakter. A mě to nikdy nevadilo a nakonec jsem vyhrála toho nejhodnějšího chlapa co znám. Nepije, nekouří, o děti se dokáže postarat, je vtipný, milý, hodný a pro nás jako rodinu by se rozkrájel. Takže, jeho jedinej nedostatek ve výšce mi nevadí a lidi ať si trhnou, mě jsou u zádele. : Jsme spolu 14 let.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky