Vyvrcholení partnera

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1543
16.4.26 13:29

Od doby co jsem před lety překonal váhu 150 kg tak sex skončil mým vyvrcholením tak v 5% případů, jednu dobu to byl skoro rok bez vyvrcholení při sexu. Většinou jsme skončili když se partnerka dostala k vrcholu nebo mě chytla křeč, nebo nějaká jiná bolest. Ted když postupně váhu redukuju tak se to pomaličku vrací, ale stále to není nijak závratné číslo - řekl bych že je to ted okolo 15-20%

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50
16.4.26 13:38
@Anonymní píše: Více

Ten byl tak při chuti a měl tak naspořeno že zmohl a vydržel pak bez problému… :P snažila jsem se ho uklidnit, že si z toho nemusí dělat těžkou hlavu.. přidali jsme nějaké líbání s ruční stimulací a za 15 minut se mohlo pokračovat :mrgreen: :palec:
On byl dálkový plavec, takže u něj celkově nebylo o energii nouze :D :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
950
16.4.26 14:29
@Veru899 píše: Více

No tak to potom jo :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
16.4.26 16:12

Přítel má docela výdrž, klidně i 40 minut sexu, když se rychleji udělá tak někdy zvládne hned i druhé kolo.
Ale někdy se stane, že uvnitř mě po delší době snažení změkne a tím to skončí. Pak se už jen mazlíme. Poznám to i podle toho, že zpomaluje, dělá pauzy a celkově se z něj vytrácí energie.
Prý se mu to stává když je unavený nebo ve stresu a přestane se na ten sex soustředit :think: naštěstí se to stává jen tak jednou do měsíce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová