Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
@MonchichikTaky že nedáváme a neopravujeme a to máte vidět, jak je vzteklý.
Takze typicka situace ala dar-nedar. To je jak kdyz stari „daruji“ svuj barak mladym, ale jenom proto, aby oni platili rekonstrukce dle jejich prani.
@Anonymní píše:
Před lety mi děda odkázal nemovitst … jelikož má věcné břemeno a další dodatky k nemovitosti …
Píšeš nesmysl. Nic Ti neodkázal. Ty jsi vlastník.
@Anonymní píše:
Za mnou ani nejezdí kamarádky, protože bydlíme na konci světa a tam, kde mám nemovitost by už vůbec nikdo nejel.
To tedy nemáš žádné skutečné kamarádky. Nic si nenamlouvej. Nestojí o Tebe. Snad jsi jim protivná.
Ano, jsem majitelka.
Ale dle podpisu o věcném břemeni a dodatcích, může děda souhlasit a nesouhlasit se vstupem lidi do objektu a na pozemek. Též souhlasit či nesouhlasit s úpravami na/ v objektu. Dále ho musím o všem informovat, dokládat vše ohledně činnosti na objektu/ pozemku aj.
@Anonymní píše:
Ano, jsem majitelka.Ale dle podpisu o věcném břemeni a dodatcích, může děda souhlasit a nesouhlasit se vstupem lidi do objektu a na pozemek. Též souhlasit či nesouhlasit s úpravami na/ v objektu. Dále ho musím o všem informovat, dokládat vše ohledně činnosti na objektu/ pozemku aj.
A tak si pitomá že jsi to podepsala? Ty nemáš hlavu?
A co ten děda vlastně chce. Rekonstruovat nebo nechat být. Pokud chce rekonstruovat, tak ať nevolá na elektrikáře policii, když to platíte vy. Nebo ať si rekonstruuje za svoje peníze a sám. Já bych se na to vykašlala, buď ať si rekonstruuje sám a za svoje nebo ať mu to spadne třeba na hlavu.
Když jsem to podepisovala, tak mi bylo 18 let a netušila jsem, že se někdy do toho pustím, to dát dohromady.
Pak jsem si našla teď už manžela a tomu bylo líto, že to akorát chátrá, tak nabídl, že to dá dohromady.
S dědou jsme o tom vedly dlouhé debaty, na všem se shodli, ale to jsem netušila, jaký zlý člověk dokáže být. Mám jen jeho a mamku, celej život jsem byla s ním, nebo s mamkou. Nikdy takový nebýval.
@Anonymní píše:
Ano, jsem majitelka.Ale dle podpisu o věcném břemeni a dodatcích, může děda souhlasit a nesouhlasit se vstupem lidi do objektu a na pozemek. Též souhlasit či nesouhlasit s úpravami na/ v objektu. Dále ho musím o všem informovat, dokládat vše ohledně činnosti na objektu/ pozemku aj.
A můžeš nám říct, proč jsi něco takového podepisovala?
@Anonymní píše:
@TajemnadamaKdyž jsem to podepisovala, tak mi bylo 18 let a netušila jsem, že se někdy do toho pustím, to dát dohromady.
Pak jsem si našla teď už manžela a tomu bylo líto, že to akorát chátrá, tak nabídl, že to dá dohromady.
S dědou jsme o tom vedly dlouhé debaty, na všem se shodli, ale to jsem netušila, jaký zlý člověk dokáže být. Mám jen jeho a mamku, celej život jsem byla s ním, nebo s mamkou. Nikdy takový nebýval.
Tak to nebudeš rekonstruovat nijak a bude to naprosto v pořádku. Ať to spadne.
@Anonymní píše:
@TajemnadamaKdyž jsem to podepisovala, tak mi bylo 18 let a netušila jsem, že se někdy do toho pustím, to dát dohromady.
No a tak mu řekni, že to bude bez jeho zásahů, nebo to prodáte i s tím břemenem, I kdybys dostala jen milion, za ten klid to stojí
Já myslela že tam nebydlí…
@welovefashion píše:
No a tak mu řekni, že to bude bez jeho zásahů, nebo to prodáte i s tím břemenem, I kdybys dostala jen milion, za ten klid to stojíJá myslela že tam nebydlí…
Věcné břemeno má také někdy dodatek, že vlastník nesmí nemovitost prodat, dokud jsou původní majitelé na živu.
@Anonymní píše:
děda tam nikdy nechce bydlet, ale pořád do všeho mluví a domlouvá nám co nejdražší dělníky, firmy aj.
Tak teď asi nechápu, znělo to, že ti to daroval s tím, že to tam bude mít na dožití, ale teď píše, že tam nechce bydlet. Jaké věcné břemeno tam tedy vůči němu je? Tohle se asi nedá posoudit bez hlubší znalosti detailů.