X-lander X move

• Fotoalbum (21)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s X-lander X-Move?

Přidejte zkušenost s X-lander X-Move
Napsat příspěvek
Velikost písma:
evinka28
18.2.13 21:28
@Entik píše:
to je super :) ja mam Afriku tak nevim v jaky barve ji mam objednat :D moc děkuju za foto

Já myslím, že všechny kočáry jsou kombinované s šedou, ale černou člověk nemůže nic zkazit. Ale zase na ni dost paří sluníčko. Přemýšlela jsem taky o stejné fialové, jakou mám kočár, ale, kdyby to paní netrefila, tak by to vypadalo dost blbě :roll:

• Citovat
  • Upravit
12743
18.2.13 21:28
@evinka28 píše:
Je fakt, že jsem to ještě nezkoušela za provzu :)

mě to právě padá když se třeba najede do výmolu nebo chci najet na chodník :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
evinka28
18.2.13 21:31
@paola white píše:
mě to právě padá když se třeba najede do výmolu nebo chci najet na chodník :cert:

No mě právě přišla teprve dneska, tak to musím ozkoušet, až jak bude svítit sluníčko. Jinak to tam malému dávat nebudu on to okýnko zbožňuje, furt tam čučí a chňape ručičkama :D

• Citovat
  • Upravit
39
19.2.13 11:52

pláštěnka

Ahoj,
chci se zeptat, jestli někdo nemáte na x-move sporťáku zkušenot s pláštěnkou od Emitexu maxi trackink? Je za 2kilínka a zdá se mi větší…tak o ní přemýšlím, protože upřímně řečeno ta originál na korbu se musí tak rvát, že si nejsem uplně jistá, jestli není lepší koupit něco takovýho, než tu origoš a zas se s tím prát - a ještě skoro 3× dráž…a ještě dotaz - ta clona na okýnko, dá se nějak rychle sundat a nandat, třeba jen sešoupnout? Používala bych jí asi taky jen při hodně velkym slunci, jinak tam okýnko malýmu vadit nebude a aspoň na něj vidim…dík za zkušenosti ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12743
19.2.13 12:10

@artepartep mám tu originál a natahuje se krasně. úplně v pohodě. ta clona se dá sešoupnout, ale nebude to nijak super vypadat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
19.2.13 12:13

Díky, takže ta pláštěnka jde nandavat a sundavat líp než ta korbičková? U ní jsem vždycky měla strach, že jí prorvu, jak jsem to tahala :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12743
19.2.13 12:16

@artepartep má dva zipy a vpředu i vzadu gumičku. na korbičku šla mnohem hůř. ta na sporťák je v pohodě!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
19.2.13 12:17

:palec: díky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
evinka28
19.2.13 13:27

Ahoj já mám pláštěnku od Emitexu a spokojenost, nechtělo se mi vyhazovat penízky. Ale origoš je origoš :). No a tu clonu jsem koupila, protože jak teď pár dní u nás svítilo sluníčko, tak malému svítilo přímo do očiček o to se mu fakt nelíbilo, tak jsem si to nedovedla představit v létě při tom ostrém slunku :roll:

• Citovat
  • Upravit
39
20.2.13 12:49

Díky…ještě to proberu doma…na Emitexu se mi líbí, že je delší (…a levnější) na originální zas ty zipy… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12743
20.2.13 13:21

@artepartep mě se ta od emitex vůbec nelíbí a hlavně mi připadá nepraktická. to okýnko nejde nijak zakrýt a nemá ty zipy… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Naima
20.2.13 13:56

@paola white Ahoj, máš k xláči taky slunečník?

• Citovat
  • Upravit
12743
20.2.13 14:29

@Naima měla jsem ke starému xa ale je to nesmysl

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Naima
20.2.13 15:04

@paola white Dobré vědět, právě jsem probírala, co mám dokoupit a nebyla jsem si jistá :).

• Citovat
  • Upravit
evinka28
20.2.13 20:22
@paola white píše:
@artepartep mě se ta od emitex vůbec nelíbí a hlavně mi připadá nepraktická. to okýnko nejde nijak zakrýt a nemá ty zipy… :nevim:

To okýnko sice nejde zakrýt, ale ta pláštěnka je dlouhá, tak ji stačí posunout dolů a je to, žádný snížek nemá šanci :D

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí

Baby Snap 4