Z pohledu milenek

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
31.10.16 16:49
@Anonymní píše:
Jsem milenkou zenateho muže už půl roku. Mají dítě. Nejprve jsem se bránila protože i když je jeho žena opravdu zlo samo, nelíbilo se mi to. „Přemluvil“ mě ale přesto jsem to nebrala vazne. Po par měsících jsem se do nej ale strašně zamilovala, on tvrdí jak mě miluje, ze jsem jeho život, nejuzasnejsi člověk co poznal. Ale rozvod je v nedohlednu. Tvrdí ze by se o dítě soudila a dělala mu zkz nej naschvály a ze pockame až ji to přestane bavit a řekne ona konec. Mě ale vše zakazuje, scházet se s kamarády, zarli na všechno a na všechny strašně moc. Už par týdnu každou noc probrecim protože nevím co dělat. Ultimáta nedávám, nedelam scény, jen občas když už to nevydržím mu to povím ze se trápím. Když to s ním ukončim budu se trápit bez nej ale být pořad ta druhá, trávit večery sama, volat mu jen když zrovna bude moct atd atd. Nikdy jsem to neměla připustit mužu si za to sama, ale pokud se milenka zamiluje je to to nejhorší co mohla udělat…

Nechápu proč hraješ jeho hru a sedíš doma. On chce po tobě, abys mu věřila, že se ženou nespí, tak tobě by měl věřit, že po večerech kdy nejste spolu taky nespíš s někým jiným.

Ty mu věříš a on tobě ne?!

Taky jsem byla milenka a doma jsem neseděla. Řekla jsem mu, že se doma bez něj víc trápím a ten čas prostě strávím někde s někým. Ze přece nechce abych se trápila víc. On uléhá vedle jiné ženy každý večer a přesto věřit musím. Nelíbilo se mu to, ale co mi na to mohl říct…?!

A o to víc pak měl motivaci se přestěhovat ke mně. Aby mu mě někdo nevyfoukl, než se s k něčemu rozhoupe. Nebuď pitomá.

• Citovat
  • Upravit
45
31.10.16 17:01

Anonymní: Je to na něm, a něco si diktovat-s kým se scházet a ským ne a zároveň zůstávat u manželky, to by mě pěkně štvalo. Tohle dělal můj přítel a po letech nechápu jak sem to mohla snášet ale nechat si takhle přikazovat od ženatého…na to musí být dost arogantní. Ale je to na tobě…jak jsou v tom děti, tak to nemůže být v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
31.10.16 17:34

Mám za sebou hodně podobný příběh, akorát, ten můj se teda rozvedl ( děti neměli ). Máme teď spolu 2.leté dítě. Akorát šťastný konec to nemá, jsme teď ve fází, kdy jsem nejspíš podváděná já. Nějak chlapeček zapomněl na to, že ty stejné triky a výmluvy používal i se mnou.
Takže ti radím, ber nohy na ramena, co nejrychleji.

• Citovat
  • Upravit
6119
31.10.16 18:09
@Anonymní píše:
Jsem milenkou zenateho muže už půl roku. Mají dítě. Nejprve jsem se bránila protože i když je jeho žena opravdu zlo samo, nelíbilo se mi to. „Přemluvil“ mě ale přesto jsem to nebrala vazne. Po par měsících jsem se do nej ale strašně zamilovala, on tvrdí jak mě miluje, ze jsem jeho život, nejuzasnejsi člověk co poznal. Ale rozvod je v nedohlednu. Tvrdí ze by se o dítě soudila a dělala mu zkz nej naschvály a ze pockame až ji to přestane bavit a řekne ona konec. Mě ale vše zakazuje, scházet se s kamarády, zarli na všechno a na všechny strašně moc. Už par týdnu každou noc probrecim protože nevím co dělat. Ultimáta nedávám, nedelam scény, jen občas když už to nevydržím mu to povím ze se trápím. Když to s ním ukončim budu se trápit bez nej ale být pořad ta druhá, trávit večery sama, volat mu jen když zrovna bude moct atd atd. Nikdy jsem to neměla připustit mužu si za to sama, ale pokud se milenka zamiluje je to to nejhorší co mohla udělat…

1. krmí tě naprosto typickými kecy pro milenky (žena je zlá, neklape to, jsem s ní jen kvůli dětem…) a ty mu to ve své zamilovanosti naivně žereš
2. dusit tě žárlivými výlevy by neměl ani legitimní partner, natož ženatý milenec
3. ano, udělala jsi chybu, že sis s ním začala. Další chybou je v tom vztahu pokračovat. I kdyby se s tou zlou ženskou nakrásně rozvedl (nebo spíš ona s ním), po čase bys byla na jejím místě. Na místě manželky nevěrného despoty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21703
31.10.16 18:36
@Anonymní píše:

asi si to představuji jak Hurvínek válku, ale když nechceš být milenkou, tak jí prostě nebuď. Když mu dáš nůž na krk, tak co se může stát? Buď se rozvede a bude s tebou a ty už nebudeš milenka, nebo se nerozvede. Pak bych odešla, protože tě asi až tak moc rád nemá, když mu za to nestojíš :nevim: Jak dlouho takovou patovou situaci vydržíš? Určitě ne déle než ta manželka, protože ona má oproti tobě výhodu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1853
31.10.16 18:52

Porad nejak nechapu 2 veci. Chlap mluvi spatne o sve zene, kterou si dobrovolne vzal. A podvadi ji. Proc by to stejne nemel opakovat i v pripade, ze se rozvede a vezme si svou milenku? Podle meho tohle je chovani podrazaka a zbabelce a rozhodne za nej nemuze manzelka…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12154
31.10.16 18:57
@Anonymní píše:

Ta naivita je fakt kouzelná ;).
Manželka je zlá bestie, milenka má svatozář a ten chlap si vesele piglí obě dvě.
Pořád stejný scénář.

Máš dvě možnosti:

• buď budeš nadále jen ta druhá, matrace
  • najdeš kapku sebeúcty, zbyla-li ti nějaká a kopneš ho do zádele. Pár dnů, týdnů si pobrečíš a život půjde dál a nejspíš i kvalitnější.

Fakt chceš takového doma? Když odejde od ženy, jsi schopná překousnout i jeho děti, které budeš muset vídat a pomáhat mu s péčí o ně? Jsi ochotná neustále ustupovat jeho náladám a zákazům?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8524
31.10.16 19:50
@Anonymní píše:
Mám za sebou hodně podobný příběh, akorát, ten můj se teda rozvedl ( děti neměli ). Máme teď spolu 2.leté dítě. Akorát šťastný konec to nemá, jsme teď ve fází, kdy jsem nejspíš podváděná já. Nějak chlapeček zapomněl na to, že ty stejné triky a výmluvy používal i se mnou.
Takže ti radím, ber nohy na ramena, co nejrychleji.

Znáš to o těch mlejnech? Něco na tom bude, co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7041
31.10.16 19:53

@PetraJ mlejny,nemlejny, povaha chlapa co podvádí se těžko mění..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2445
31.10.16 20:38
@saphire píše:
@PetraJ mlejny,nemlejny, povaha chlapa co podvádí se těžko mění..

Někdo podvádí, protože je záletník a tam to jiné nebude.

Ale někteří podvádí proto, že opravdu nejsou šťastní a chtějí z toho vztahu ven. Jen neumí být sami, takže jdou ze vztahu do vztahu. Nikoli nejdřív rozchod a pak až vztah.

A to dělá i spousta ženských.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23444
1.11.16 04:09
@Peczka píše:
Vykaslala bych se na nej a budovala si spolecnou budoucnost se svobodnym chlapem.
On tezko zenaty chlap, ktery podvadi manzelku rekne milence, ze ma super zenu, klape jim to, jen ma potrebu vyprášit pytel i jinde nez doma.

Proč ne? :think:
Vždyť se všude říká, že upřímnost je důležitá a kde jinde to jde, než v mileneckém vztahu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14642
1.11.16 05:19

-

Příspěvek upraven 24.03.19 v 03:49

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7332
1.11.16 05:34
@nostress píše:
Prosím tě, máš tohle zapotřebí? :nevim: On je ženatý, manželka je „zlo samo“ :roll:,ale on se rozvádět nechce/ani nebude/. Ty musíš na jeho příkaz sedět doma, nesmíš se s nikým stýkat, a čekat, až si on bude chtít za**kat, a pak tradá za tou „bestií“, co má doma.No to by mě fakt bavilo. :mrgreen: :) Vždy radím i svým známým, které si chtějí začít podobný vztah:„Řekni mu, pokud ti to doma opravdu tak neklape, a ten vztah je "mrtvý“,tak se rozveď, a až budeš mít v ruce rozvodové papíry, tak se ozvi, třeba budu ještě volná."Podle toho spolehlivě poznáš, jak to s tebou myslí. Ale upřímně, toho tvého ženáče, který se už teď chová jako despota bych nechtěla, ani když by byl svobodný a bez závazků.

Přesně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15814
1.11.16 08:01
@Anonymní píše:
Tvrdí ze by se o dítě soudila a dělala mu zkz nej naschvály a ze pockame až ji to přestane bavit a řekne ona konec. Mě ale vše zakazuje, scházet se s kamarády, zarli na všechno a na všechny strašně moc. Už par týdnu každou noc probrecim protože nevím co dělat.

jeho manželka mu jeho hajzlovské chování nejspíš trpí buď proto, že o něm neví nebo proto, že je spolu pojí manželství - dítě a společný majetek. možná je na milenky navyklá a zas až tak moc je neprožívá, protože má zkušenost, že se stejně vždycky vrátí. ovšem TY jeho hnusné žárlení, uzurpátorství, omezování trpíš proč? že je bezcharakterní jako milenka víš, jeho chováním trpíš, nepoutá k němu ani majetek, ani děti, tak proč? jsi masochista? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8935
1.11.16 08:52
@pepřenka píše:
Někdo podvádí, protože je záletník a tam to jiné nebude.

Ale někteří podvádí proto, že opravdu nejsou šťastní a chtějí z toho vztahu ven. Jen neumí být sami, takže jdou ze vztahu do vztahu. Nikoli nejdřív rozchod a pak až vztah.

A to dělá i spousta ženských.

Mám ráda citát-Nejsi šŤastný? Tak odejdi.

Pokud někdo kvůli své sobeckosti-že nechce být sám-partnerovi ubližuje nevěrami a hledá někoho, ke komu by odešel, tak je podle mě naprostá nula, které bych si ani nemohla vážit. Zneužívat partnera, aby on stál při mě, často i do mě investoval a mezi tím hledám jinde? Ne, to pro mě není partner pro život.

A jak tady někdo psal dobře-byla jsem milenkou, odešel ke mě, máme dvouleté dítě, ale on už zase běhá za jinými. Opravdu věříte, že když člověk je schopný podvádět manželku, tak že s vámi bude naprosto věrný?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí