Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
@dendule4 Já ho mám moc ráda, rozhodně mu nechci nijak ublížit a moc mě mrzí, že o něj přijdu (nemůžu být kamarádka, nesnesla bych pohled na něj s jinou holkou), ale já jsem prostě už jinde…Tenkrát byl pro mě andělem, odpíchla jsem se díky němu ode dna a teď mě spíš brzdí…Je to strašně těžký, chce se mi brečet když pomyslim na to, že se rozejdeme, když spolu do teď trávíme veškterý svůj volný čas…Nejradši bych, abych to vůbec nemusela řešit a bylo to ok…Nejhorší je, že jsem na něj pak zlá, ptž si ho nemám za co vážit…:-(
Podle mě je hafo věcí, za co by sis ho měla vážit(minimálně za to, že splácí TVÉ dluhy
)..jen jsi asi trochu(pardon za ten výraz) sobeček?
@dendule4 Právě proto jsem sem vložila ten příspěvek, abych taky slyšela názor jiných…
Já měla dluh 1,2M a on 300tis, on splácí 7tis hypo a já platim 7 nájem + 6 jídlo a různý výlety, ubytko a tak…
Jemu z výplaty zbydou tak 4 tis, to dá za naftu a nějaké jídlo…
@Anonymní píše:
@dendule4 Právě proto jsem sem vložila ten příspěvek, abych taky slyšela názor jiných…
Já měla dluh 1,2M a on 300tis, on splácí 7tis hypo a já platim 7 nájem + 6 jídlo a různý výlety, ubytko a tak…
No a tak jako co chceš slyšet? ![]()
Tak nějak to docela časově moc neladí, ne? Jste spolu tři roky a tebe teprve před půl rokem tě přešly chutě na bývalýho? ![]()
Jinak pokud nevíš sama, čím je pro tebe tvůj partner cenný, tak na internetu ti to nejspíš nikdo neobjasní. A k tomu zahrnování láskou… Ono se mu asi těžko zahrnuje, když ví, co si o něm myslíš.
@dendule4 Jinak než jsme si vzali hypo, tak s penězma vůbc nevycházel a já ho živila. Nájem u rodičů jsem platila já, jídlo taky. Když jsme ještě kouřili, tak jsem ho dotovala i na cigárách..Takže kvit jsme si až teď ten půlrok cca..
@Bersaba To nebyli chutě, ale já ho hrozně milovala a dlouho se z toho dostávala…3 roky trvalo než jsem to úplně rozdýchala a hodila za hlavu…
Tak bych to řekla…
@dendule4 jsem asi chtěla nějakou radu, jestli jsem ta špatná já nebo kdo a co s tim dál, jestli to jde ještě nějak zachránit…?
@Anonymní píše:
@dendule4 Já ho mám moc ráda, rozhodně mu nechci nijak ublížit a moc mě mrzí, že o něj přijdu (nemůžu být kamarádka, nesnesla bych pohled na něj s jinou holkou), ale já jsem prostě už jinde…Tenkrát byl pro mě andělem, odpíchla jsem se díky němu ode dna a teď mě spíš brzdí…Je to strašně těžký, chce se mi brečet když pomyslim na to, že se rozejdeme, když spolu do teď trávíme veškterý svůj volný čas…Nejradši bych, abych to vůbec nemusela řešit a bylo to ok…Nejhorší je, že jsem na něj pak zlá, ptž si ho nemám za co vážit…:-(
No jo.. Jsi se změnila… Odrazila ode dna, narostl ti hřebínek a ten tvůj ti už nemá co dát.. (prosím neber to ve zlým.) Jen by mě zajímalo. Je on pořád stejný? Je to pořád tentýž chlap co byl pro tebe andělem? Nebo se on nějak výrazně zhoršil? Že si ho už nevážíš?
@Honza 12 Neberu to ve zlym, naopak…Chci vědět jak to je…
On se myslim změnil jen v tom, že už mě nemá tolik rád, dřív to na měm bylo vidět, teď už ne…A sex vůbec nevyžaduje…Dítě chce…
Nevim…
Já vim, že jsem tohle zavinila já, že občas bouchnu a párkrát jsem ho ponížila, ale já to tak prostě v té situaci cítila a cítím…
Nezačla jsem podnikat proto, abych živila svýho chlapa…To neni potom chlap..
Mě se na něm ze začátku líbilo, že byl do mě blázen a že s nim byla sranda a že byl optimista…To už teď neni…
Ten minulej byl aspoň pracovitej, šikovnej, tak bylo za co si ho vážit…
@dendule4 píše:
Jsem to teda přelouskala nooo
Podle mě si ho vůbec nevážíš a mám skoro dojem, že Tě absolutně nezajímá. Už se Ti holt nehodí do krámu, tak vymýšlíš, jak z toho vycouvat.
Za toho kluka Tě prosím ukonči to s ním nějak se ctí
Připojuji se k prosbě. Zakladatelko, nech ho být a najdi si jiného.
Na hypotéku ti byl dobrej, ale jinak by měl držet pusu a krok a ty si budeš rozhodovat jen sama? Žijete spolu jako partneři, očekávala bych, že se jako partneři k sobě budete chovat a že jste vlastně rodina… ne dva spolubydlící kámoši… takže i to hospodaření a šetření či nešetření byste měli řešit společně, když už tak vlastně i financujete to vaše hospodaření…
On tě brzdí… no, využila jsi ho jako převozníka, aniž by to on tušil… a teď najednou jsi z toho minulého srabu venku a tohle „závaží“ ti překáží…
To je k němu trochu nefér, že?
@Anonymní píše:
@Gina108 píše:
Připojuji se k prosbě. Zakladatelko, nech ho být a najdi si jiného.
a ještě mi tam chybí - zaplať mu tu hypotéku, aby on nedoplácel na svou laskavost…
@Anonymní píše:
@Bersaba To nebyli chutě, ale já ho hrozně milovala a dlouho se z toho dostávala…3 roky trvalo než jsem to úplně rozdýchala a hodila za hlavu…
Tak bych to řekla…
@dendule4 jsem asi chtěla nějakou radu, jestli jsem ta špatná já nebo kdo a co s tim dál, jestli to jde ještě nějak zachránit…?
Já už svůj názor napsala, měla by ses s ním v klidu rozejít a minimálně pár dní přemýšlet nad svým chováním..jak puberťačka ![]()
@Regina Hero Jak jsem psala, za tu hypo jsem mu moc vděčná, málokdo by tohle udělal…Ale jen za to ho přece nebudu milovat do konce života?
Ještě mě napadá, i veškerý zařizování (hledání pronájmu, sepisování smluv) je na mě. On se stydí komunikovat, má problém i zavolat na operátora… ![]()
To jsou prostě detaily, které se ve mě nahromadili a štvou mě…
Ta hypo mě naopak komplikuje život…Nebýt jí, tak už jsem to třeba rozsekla..Jsou to komplikace, budu si to muset nechat nějak převést na sebe, abych ho neblokovala…Rozhodně nejsem žádná svině, která by to na něm nechala… ![]()
Myslíte si, že jsem kráva a že jsem zpyšněla a nebo mě tady někdo aspoň trochu chápe?
@Mazlik85 Jaká výbavička?