Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Kobliha51 píše:![]()
Hlavně, aby se neposunula směrem dolů. To by asi bylo pro ni překvapení. To jsou takový kecy v kleci. Ale po pravdě, do soužití rodiny nikdo nevidí. Ale tohle je od ní opravdu blbej důvod. Mohla vymyslet něco lepšího.
Ale mám z ní dojem, že to aspoň řekla na rovinu.. Byť to pro mě nebylo lehký období… Tak bude mít, to co chtěla.. Sice uplně nevím a nechápu, co si vlastně představuje.. Co vlastně v jejích letech od života chce… Ale to už není můj boj. Já se ve světě neztratím…
A vymýšlení důvodů… Prostě je daný, že se rozhodla, že už beze mě… A jestli to bylo to nebo ono. Výsledek je týž… Tož tak.. Ale dík.. Dobrej koment ![]()
@Anonymní píše:
Klidně mi napište co si o mě myslíte, já se toho nebojim.
Jsem na sebe taky naštvaná, že jsem taková, ale prostě si nemůžu pomoct…
Třeba se ve mě něco hne…
To není o tom jaká jsi. Prostě už jste každej někde jinde, děti nemáte, tak o co go? Splať tu hypošku, najdi mu nějaký bydlení, když je to takovej moula a ty nejsi svi. ně, jak píšeš a jste vyrovnaní. Nejenže on brzdí tebe, ale i ty brzdíš jeho. Čím dřív ho necháš jít, tím dřív si projde nějakým smutkem, jestli vůbec
a tím dřív si najde lepší přítelkyni.
@Honza 12 píše:
Ale mám z ní dojem, že to aspoň řekla na rovinu.. Byť to pro mě nebylo lehký období… Tak bude mít, to co chtěla.. Sice uplně nevím a nechápu, co si vlastně představuje.. Co vlastně v jejích letech od života chce… Ale to už není můj boj. Já se ve světě neztratím…A vymýšlení důvodů… Prostě je daný, že se rozhodla, že už beze mě… A jestli to bylo to nebo ono. Výsledek je týž… Tož tak.. Ale dík.. Dobrej koment
možná proto odešla… jste každý někde jinde, nejde to spolu… každý máte jiné představy, jiné názory, jiná očekávání… když se to neslučuje, je lepší jít každý po svém… možná, kdybys chápal, tak by nebyl důvod se rozcházet… ale nechápeš, protože její myšlení a její postoje nejsou tvými… někdo k sobě patří, někdo k sobě nepatří… i to se stává, že se člověk vývojem dostane na jinou lajnu… a neznamená to, že by jeden z nich byl nutně lepší a druhý špatný… jen si už nesednou… není nic, co by je spojovalo… ale s někým jiným můžou být oba dva šťastní…
Pěkně jste se tu do anonymní pustily ![]()
Myslím, že už ho prostě nemiluje nebo ho nikdy nemilovala a teď vyprchalo nějaké to okouzlení či vděčnost či proč si s ním vůbec začala. To pak najednou postupně začne všechno člověku na tom druhém vadit a začne si v hlavě rozebírat kde je ten problém a co se stalo a proto klade divné otázky jako „za co si partnera vážit“…
Rozhodně bych se v této situaci nesnažila o dítě teda.
@Regina Hero píše:
možná proto odešla… jste každý někde jinde, nejde to spolu… každý máte jiné představy, jiné názory, jiná očekávání… když se to neslučuje, je lepší jít každý po svém… možná, kdybys chápal, tak by nebyl důvod se rozcházet… ale nechápeš, protože její myšlení a její postoje nejsou tvými… někdo k sobě patří, někdo k sobě nepatří… i to se stává, že se člověk vývojem dostane na jinou lajnu… a neznamená to, že by jeden z nich byl nutně lepší a druhý špatný… jen si už nesednou… není nic, co by je spojovalo… ale s někým jiným můžou být oba dva šťastní…
Přesně jsi to vystihla.. Jen to prostě člověka mrzí.. Tohle byla hodně let ženská úžasná pro mě, já pro ni taky… Proto jsem si ji bral, založit rodinu chtěl.. Spokojeně žít chtěl.. A pak to začala vidět po svém. Ještě práce. Trošičku kariéra.. S dětma počkáme.. Bavit se chtěla. Kamarádi a tak.. Nebránil jsem jí. Počkal jsem.. Ale nějak to nedopadlo. Prostě jsme každej jinde. Nikdo horší, nikdo lepší.. Všehno je jinak.. Ale i tak je to všechno bezva…
Ty vado
tohle komentovat nebudu dostala bych ban
nech toho kluka zit a jdi…jdi…utikej a nekaz mu zivot. ![]()
Není v tom spíš jinej chlap? Jinak @Regina Hero to vystihla. Jen tam musel být nějaký moment, kdy se to zlomilo, protože deset let je opravdu dlouhá doba na to, aby se lidé dobře sžili. Tedy pokud spolu komunikují a mají se rádi.
@Gina108 píše:
To není o tom jaká jsi. Prostě už jste každej někde jinde, děti nemáte, tak o co go? Splať tu hypošku, najdi mu nějaký bydlení, když je to takovej moula a ty nejsi svi. ně, jak píšeš a jste vyrovnaní. Nejenže on brzdí tebe, ale i ty brzdíš jeho. Čím dřív ho necháš jít, tím dřív si projde nějakým smutkem, jestli vůbeca tím dřív si najde lepší přítelkyni.
@Kobliha51 píše:
@Honza 12Není v tom spíš jinej chlap? Jinak @Regina Hero to vystihla. Jen tam musel být nějaký moment, kdy se to zlomilo, protože deset let je opravdu dlouhá doba na to, aby se lidé dobře sžili. Tedy pokud spolu komunikují a mají se rádi.
S komunikací jsme problémy celkem neměly. Aspoň myslím.. Ale co já vím. Kdyby měla chlapa, tak je to aspoň pro mě uchopitelnější, a ona to ví.. Tak těžko říct.. Ale to už teď je jedno..
@Honza 12 píše:
S komunikací jsme problémy celkem neměly. Aspoň myslím.. Ale co já vím. Kdyby měla chlapa, tak je to aspoň pro mě uchopitelnější, a ona to ví.. Tak těžko říct.. Ale to už teď je jedno..
Myslím, že ten pravý důvod časem vyleze.
@Kobliha51 píše:
No a není to jedno? Výsledek to stejně už neovlivní, tak co? ![]()
@Kobliha51 píše:
I kdyby, k čemu by to asi tak bylo? To už nic nezmění. Takže jako důvod je to nepodstatný. K čemu je probůh vědět důvod? Když je jasně daný to co je…
@Gina108 píše:
No a není to jedno? Výsledek to stejně už neovlivní, tak co?
Jinak řečeno
@Honza 12 píše:
Jinak řečeno
Jen by to bylo uchopitelnější. Každý to máme jinak. Žít x let s tím, že vedle mě nemohl růst a přitom se mu vlastně zachtělo mladého poupátka, vedle kterého se z něj stal obr ihned? Pátrat ve svém svědomí a vědomí, co jsem mohla udělat lépe a on jen chtěl mít klid a nechtěl se zaobírat starostmi o naše tři děti? To jsou jen příklady, není to z mého života. Ale kdyby se mi tohle stalo, chtěla bych vědět skutečný důvod. I třeba jen proto, abych si do konce života nemyslela, že to všechno byla moje vina.
@Kobliha51 píše:
Jen by to bylo uchopitelnější. Každý to máme jinak. Žít x let s tím, že vedle mě nemohl růst a přitom se mu vlastně zachtělo mladého poupátka, vedle kterého se z něj stal obr ihned? Pátrat ve svém svědomí a vědomí, co jsem mohla udělat lépe a on jen chtěl mít klid a nechtěl se zaobírat starostmi o naše tři děti? To jsou jen příklady, není to z mého života. Ale kdyby se mi tohle stalo, chtěla bych vědět skutečný důvod. I třeba jen proto, abych si do konce života nemyslela, že to všechno byla moje vina.
Jenže tohle nimrání se v tom. Hledání důvodů. Přemýšlet co jsem mohl udělat jinak… To k ničemu nevede.. Nic to nespraví.. Jen se tím člověk trápí a nevyřeší nic… Když už víš že je všechno pryč. Nevím. Pokuď vím že jsem dělal všechno jak jsem nejlíp uměl a dokázal, tak nemám potřebu se v tom vrtat. Prostě to neklaplo. Člověk má a měl by řešit věci, které může ovlivnit.. Jinak je to marný boj.