Zadaný kolega, hraje si semnou?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
7.8.19 07:38

@truelly to si delate srandu, ne? :lol: to uz snad trochu prehanite, ne jen ze mi udelate psychologicky rozbor, ale nakonec resite uz i ze me rodice spatne vychovali :lol:

• Citovat
  • Upravit
8876
7.8.19 07:45

Tak to si, má milá, srandu fakt nedělám. :mrgreen: Kdybych vzala jen mou rodinu. Všichni bratranci a sestřenice si vzali pouze svobodné, bezdětné osoby a nikomu vztahy nerozvraceli. Rodina mého manžela také. Všichni. Holt dobrá výchova a jasně stanovené hranice a pravidla. Ty jsi evidentně někde ten špatný vzor sebrat musela :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2776
7.8.19 07:46
@Anonymní píše:
@Akinee odvest :zed: nikdo nikoho nikam neodvadi, neni to pes, je to clovek, ktery ma sve mysleni. A prece to, ze rodice ziji oddelene, neznamena, ze hodi dite pres palubu. Navic ja stale nic nedelam. A co s tim maji spolecneho rodice? :lol: jsem dospela s ziju sama, a za svoje ciny a jednani jsem plne zodpovedna. Hodne hloupa poznamka.

Mě by jenom zajímalo, jestli všechny tyhle ty světice, co tě tady haní, jsou tak svaté jak vypadají :pankac:
A navíc jenom taková malá poznámka: dvě třetiny všech svateb končí rozvodem… tak to těch milenek musí být tedy hodně v České Republice :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8876
7.8.19 07:49

@Margit. Tomanova dvě třetiny??? :lol: Mluví se o až 50%rozvodovost, což fakt nejsou 2/3 :zed:
Na druhou stranu, nesezdané páry se rozcházejí ještě rychleji a častěji než manželské páry :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.8.19 07:49

@truelly A vy me znate, a znate moji rodinu? A vite jak me rodice vychovavali? :think: rozebirate tu neco, o cem nemate ani poneti :?

• Citovat
  • Upravit
8876
7.8.19 07:51

Jen usuzuji z tvých názorů, to mi stačí. 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2776
7.8.19 07:52

@truelly no já Ti nevím… mě rodiče učili i slušnému chování k druhým… a zajímalo by mě, co by mi dcera řekla, kdybych jí jak ty píše zfackovala za to, jakýho chlapa si v dospělosti vybrala… jak píšeš, ten špatný vzor se někde prostě bere :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1334
7.8.19 07:52
@Náhodný host píše:
Platí to jen zčásti, nemyslím, že dnes má horší šanci lékařka nebo zdravotní sestra Bc proti holičce nebo kuchařce ap. Je plno lékařských párů a dosti sester uloví doktora. Prostě nesmí být moc náročná, znal jsem více žen zvl. dříve, sama měla maturitu, ale chtěla jedině vysokoškoláka. Přitom tehdy více dívek bylo s maturitou než chlapců, prostě učební obory byly pro kluky, holka mohla jít dělat cukrářku, holičku, ale nějaké strojní obory, elektrikářka nebo do dolů, to časté nebylo. Úrovní třeba zdrávky s maturitou byly tehdy spíš jako lepší výuční list, nebyly srovnatelné s gymnázii ani kvalitní průmyslovkou.

Tak vysokoškolačkám už v podstatné části nic jiného než brát chlapa s nižším formálním vzděláním nezbývá.
Protože už řadu let je víc absolventek VŠ než absolventů, mužů s VŠ už není dost na udržení takové zvyklosti.

Dá se tedy diskutovat, nakolik je mužů s VŠ v podstatě stejně, ale přibyly pseudoobory pro ženy (gender studies, sociální cosi a podobně). Ale formálně a v absolutních číslech je prostě výrazně víc vysokoškolaček než vysokoškoláků.

A co jsem zatím viděl, tak prakticky vysokoškolačka začne k sobě hledat taky VŠ a až po pár marných pokusech jde s požadavky dolů.
Souběžně s tím taky který rozumný chlápek si pověsí na krk ženskou s titulem z nějakého sranda oboru. Neotírám se o ten titul jako takový, ale třeba sám bych si dával pozor, jestli jeho hrdá nositelka není poněkud odtržená od reality.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.8.19 07:54

@Margit. Tomanova coz onto, je to nazor, a jak uz tu nekdo psal, tak jako matka od rodiny bych na to taky koukala jinak, stejne jako ony by na to koukaly jinak v situaci te svobodne bezdetne, ale od toho jsem tu, abych si precetla jine nazory, ale co mi vadi, tak to jsou rozbory moji osobnosti, meho detstvi a vychovy. Ze ja se neurazim, ale timhle tady madam urazi moji rodinu, dela z nas rodinu kde vsichni rozvraceji vztahy a ja mam takovy vzor :pocitac:

• Citovat
  • Upravit
2776
7.8.19 07:55

@truelly to si vážně myslím, že jsem si to číslo vymyslela? :P koukla jsem na nějaký článek na netu (zřejmě staršího data) :-D ale myslím, že to přesné číslo asi nehraje roli, jestli je to 2/3 nebo polovina, je to prostě dost nemyslíš? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2776
7.8.19 07:56
@Anonymní píše:
@Margit. Tomanova coz onto, je to nazor, a jak uz tu nekdo psal, tak jako matka od rodiny bych na to taky koukala jinak, stejne jako ony by na to koukaly jinak v situaci te svobodne bezdetne, ale od toho jsem tu, abych si precetla jine nazory, ale co mi vadi, tak to jsou rozbory moji osobnosti, meho detstvi a vychovy. Ze ja se neurazim, ale timhle tady madam urazi moji rodinu, dela z nas rodinu kde vsichni rozvraceji vztahy a ja mam takovy vzor :pocitac:

Mě jen někdy napadá, jestli by byl člověk takhle upřímný i z očí do očí, když by ho nezakrývala rouška vymyšleného Nicku… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8876
7.8.19 07:58

Naprostá většina spolužaček z vysoké má za muže vysokoškoláky. Včetně mě. Ono málokterý chlap snese vzdělanější ženu. Nechtěla bych, aby mi to bylo někdy otloukáno o hlavu, že já jsem ta vysokoškolačka. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8876
7.8.19 08:08

Zakladatelko, dávám ti jen názorný příklad toho, jaký kolotoč pomluv by se v tvém okolí spustil, kdyby sis s ním něco začala a opravdu ho odvedla.
Jedná taková zničila manželství mojí kamarádce, tak se snažila, že ho prostě zničila. To, že za pár let zničila i toho chlapa, to už je snad jen karma :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.8.19 08:17

@truelly tak to potom vysvetluje ty komentare :lol: to je jasne, ze budete drzet s kamaradkou, a chlap je vlastne chudak, ktery byl odvedeny jak pes, pritom to muselo byt hlavne jeho rozhodnuti, ze odejde od manzelky. A jeste je chudak znicenej :D pry jedna takova. Jedna takova jaka? Jako ze vsechny svobodne a bezdetne, ktere si neco zacnou se zadanym chlapem, tak jsou stejne? Nevite okolnosti, nevite jak to bylo, to vi jen ten manzel a milenka. Nevidi do toho ani vase kamaradka. To, co je mezi dvema lidmi, se muzete jen domnivat ;)

• Citovat
  • Upravit
8876
7.8.19 08:23

Jaká jedna taková? To by bylo na ban, ty komentáře, které se na její hlavu snášely z okolí a to tedy velmi, velmi širokého. Člověk až nevěřil, kdo všechno a jak rychle se o tom dozvěděl. Ale jo, z těch publikovatelných by to byla - mrcha.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí