Zadaný kolega, hraje si semnou?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5752
7.8.19 09:15
@truelly píše:
A nebo naopak přijde mladá neokoukaná a řekne si, toho dostanu, třeba i jen ze sportu. Já mám právo na lásku a na štěstí, co je mi po druhých. Tomu čelí manželka, utahaná dětmi, prací, domacností…velmi těžko.

To jo, no. Potom je to na tom chlapovi. Aby se udržel a vykašlal se na to. Protože mezi prvním setkáním a myšlenkou „tvl, to je kost, tu bych někde sjel“ a uskutečněním té myšlenky je většinou dost času na to, aby se proplesknul a neudělal to. Bohužel si spousta lidí neumí odepřít některé věci (i v jiných oblastech) a jedou na okamžitém uspokojení, aniž by mysleli na následky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.8.19 09:51

Tak chtela jsem nazory ostatnich na situaci, je fajn si tyhle rizika uvedomovat, ale nepochopim odsuzovani me osoby a urazky jako bych neco provedla :) nic se stale nestalo a ani jeden podle me nejsme rozhodnuti nekam to aktivne posouvat. Aspon tedy ja ne.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
7.8.19 09:53

@Margit. Tomanova probiram i se dvema duvernymi kamaradkami, ale je fajn obcas si pocist ruzne nazory na situaci od nezaujatych. :) jen jsem necekala takovy rozbor tady domacich psycholozek :D

• Citovat
  • Upravit
12154
7.8.19 09:56
@Anonymní píše:
Tak chtela jsem nazory ostatnich na situaci, je fajn si tyhle rizika uvedomovat, ale nepochopim odsuzovani me osoby a urazky jako bych neco provedla :) nic se stale nestalo a ani jeden podle me nejsme rozhodnuti nekam to aktivne posouvat. Aspon tedy ja ne.

Ale ano, ty ano. Ty v tom lítáš docela dost. Znovu jsem si přečetla tvůj 1. příspěvek. Od svádění pres SMSky jste přešli k dotykum. A určitě nechcete přestat.
Ostatně, pochlubíš se, cos mu odepisovala ty? A neříkej, že jsi cudně mlčela…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.8.19 10:01

@radúna to nerikam, ze jsem mlcela. Ale sama nejsem iniciator :nevim:

• Citovat
  • Upravit
30160
7.8.19 10:03
@Anonymní píše:
Tak chtela jsem nazory ostatnich na situaci, je fajn si tyhle rizika uvedomovat, ale nepochopim odsuzovani me osoby a urazky jako bych neco provedla :) nic se stale nestalo a ani jeden podle me nejsme rozhodnuti nekam to aktivne posouvat. Aspon tedy ja ne.

Mno na posunutí musejí být dva, jeden co začne, a ten který se nechá. Obojí je aktivní vědomý akt. fifty fifty. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30160
7.8.19 10:06
@Anonymní píše:
@radúna to nerikam, ze jsem mlcela. Ale sama nejsem iniciator :nevim:

8) To je irelevantní, jestli jsi nebo nejsi iniciátor. Ty vlastně jsi iniciátor už tím, že se necháš. Takže je otázka, jestli se necháš? Nepřipadáš mě jako nějaká nesvéprávná duševně nemocná, která by nevěděla o co jde. ;) a kam ten tobogán jede.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12154
7.8.19 10:07
@Anonymní píše:
@radúna to nerikam, ze jsem mlcela. Ale sama nejsem iniciator :nevim:

Ale pochlubit se evidentně nechceš, vid? Když jsi byla tak detailní ohledně jeho SMSek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8876
7.8.19 10:08
@radúna píše:
Ale ano, ty ano. Ty v tom lítáš docela dost. Znovu jsem si přečetla tvůj 1. příspěvek. Od svádění pres SMSky jste přešli k dotykum. A určitě nechcete přestat.
Ostatně, pochlubíš se, cos mu odepisovala ty? A neříkej, že jsi cudně mlčela…

Máš bod, absolutní souhlas. :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8876
7.8.19 10:09
@Honza 12 píše:
  1. To je irelevantní, jestli jsi nebo nejsi iniciátor. Ty vlastně jsi iniciátor už tím, že se necháš. Takže je otázka, jestli se necháš? Nepřipadáš mě jako nějaká nesvéprávná duševně nemocná, která by nevěděla o co jde. ;) a kam ten tobogán jede.

Super příspěvek :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12154
7.8.19 10:12

@truelly ona totiž tahle diskuze má působit dojmem, že ona tiše přihlíží jeho svádění. Ona nic nedělá, nic nepíše, ničím a nijak se nesnaží. To on. Ona jen čeká. A je tak nevinná, že absolutně netuší, kam on míří… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.8.19 10:19

Tak slovo iniciator ma trochu jiny vyznam, ale dobre. Nerikam, ze jsem v tom nevinne a jen prihlizim, opet utocite na moji osobu a soudite, ale ja se ptala na nazor na situaci a na chovani kolegy, ne na nazor jaka asi jsem, kdyz me nikdo neznate :think:

• Citovat
  • Upravit
12154
7.8.19 10:23

Takže se nepochlubíš, cos mu odepisovala?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12154
7.8.19 10:26

V jeho případě jsi tak zdrženlivá nebyla. Charakter jeho SMSek jsi nám tu osvětlila, ale co se týče tebe, to radši budeš tichoučko?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.8.19 10:26

@radúna k tomu, abyste mi odpovedeli na puvodni otazku, to neni potreba ;) jeste bych se dockala dalsiho rozboru moji osobnosti, a to uz jsem si tady pocetla dost, vcetne priserne rodiny :lol: dekuji, nechci

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky