Zadaný kolega, hraje si semnou?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4043
6.8.19 08:37
@Anonymní píše:
@zu.syk nazor na situaci a vlastne odpoved na mnou polozenou otazku, ne psychologicky rozbor osobnosti, kterou neznate :think:

Tak k té tvé otázce: Ano, podle mě si s tebou zadaný kolega hraje… a ty si zahráváš s ohněm…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4043
6.8.19 08:38
@truelly píše:
Tak to je super, že má zájem taky někdo jiný. :palec: Kolik z těch zájemců je svobodných, bezdětných a nezadaných? Se kterým z nich si dobře rozumíš? Kdo z nich by stál za schůzku?

Tak teď jsem fakt zvědavá :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.8.19 08:46

@truelly ja tomu nerozumim, vy me tu chytate za kazde slovo, ale ze jsem od zacatku psala, ze se zadanymi zkusenosti nemam, na to uplne zapomenete :lol: ani jeden neni zadany, a kdyz me nekdo pozve na kavu, tak vetsinou jdu, jen proste nepreskocila jiskra zatim se zadnym z nich, nebo pripadne nehledaji vztah, ale jen sex, ti mladsi, a ano, nezadani a bezdetni :nevim:

• Citovat
  • Upravit
8875
6.8.19 08:52

Tak evidentně se ti jeden zadaný líbí a my se ti tu celou tu dobu snažíme naznačit, že bys v sobě měla mít jakousi morální stopku a říct si, že tudy ne a zaměřit se na ty nezadané, svobodné a bezdětné. Jako jo, taky mi může být v práci někdo sympatický, ale když vím, že je zadaný nebo ženatý, tak prostě to je neprekročitelná hranice.
Prostě by ses měla vydat jen tou cestou nejmenšího odporu a překážek. Tedy bez exek, bez dětí. Jen tak můžeš mít vztah, do kterého by vám nikdo nekecal. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31292
6.8.19 08:57

Víš co, ono tady to tak je…
Uvědom si, že se ptáš na názor na webu převážně pro mámy s dětma.
A ptáš se jich, jestli máš odtáhnout chlápka od rodiny, tak se nediv, že do tebe jdou.
Každá z nich si představí svýho manžela, jak se okolo něj v práci motá nějaká mladá nezadaná holka a plete mu hlavu.
A já s nima souhlasím. Tohle se prostě nedělá.
Rozumím nezávaznýmu flirtu, dokonce mám pochopení i pro čistě fyzické vybití napětí (prostě si zapí…at), ale jak se do toho začnou tahat city, hrozí rozbití vztahu, rozvod, rozharašené dítě, tak to je pro mě absolutní stopka!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
káťa
6.8.19 09:00

Tak já bych řekla, že se zadaný kolega i přes svádění zaklatelky celkem drží, protože kdyby chtěl mít zakladatelku v posteli, tak už ji tam dávno má, ta se na to jen třese.
Přijde mi to jako typický příklad, kdy chlap má spokojenou rodinu a v práci mu nadbíhá nezadana neokoukana kolegyně. Láká ho si smočit, ale zároveň nechce zahýbat a bojí se toho, že je to nezadana ženská a aby se pak na něj nějak neupnula, tak se tomu snaží bránit.
Kdyby tušil, jak už ona v duchu kalkuluje, že mu to určitě doma neklape a jak by ji nevadilo jeho dítě, kdyby ho dokázala přebrat partnerce, tak už s ní nepromluví ani slovo…

• Citovat
  • Upravit
41512
6.8.19 09:02
@káťa píše:
Tak já bych řekla, že se zadaný kolega i přes svádění zaklatelky celkem drží, protože kdyby chtěl mít zakladatelku v posteli, tak už ji tam dávno má, ta se na to jen třese.
Přijde mi to jako typický příklad, kdy chlap má spokojenou rodinu a v práci mu nadbíhá nezadana neokoukana kolegyně. Láká ho si smočit, ale zároveň nechce zahýbat a bojí se toho, že je to nezadana ženská a aby se pak na něj nějak neupnula, tak se tomu snaží bránit.
Kdyby tušil, jak už ona v duchu kalkuluje, že mu to určitě doma neklape a jak by ji nevadilo jeho dítě, kdyby ho dokázala přebrat partnerce, tak už s ní nepromluví ani slovo…

asi tak :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1934
6.8.19 09:06
@truelly píše:
Tak evidentně se ti jeden zadaný líbí a my se ti tu celou tu dobu snažíme naznačit, že bys v sobě měla mít jakousi morální stopku a říct si, že tudy ne a zaměřit se na ty nezadané, svobodné a bezdětné. Jako jo, taky mi může být v práci někdo sympatický, ale když vím, že je zadaný nebo ženatý, tak prostě to je neprekročitelná hranice.
Prostě by ses měla vydat jen tou cestou nejmenšího odporu a překážek. Tedy bez exek, bez dětí. Jen tak můžeš mít vztah, do kterého by vám nikdo nekecal. :palec:

Teď jsi z něj udělala zakázané ovoce. Takže ho zakladatelka bude chtít ještě víc.

Ach jo. Nebaví mě diskuze, kde zakladatelka dělá něco špatně, uvědomuje si to, ale za každou cenu potřebuje, aby jí někdo potvrdil, že dělá správně.

Takže: "Děláš dobře. Nevidím problém v tom, že odloudíš otce od rodiny. Ani v tom, že ty děti mu to třeba do smrti neodpustí, že opustil mámu kvůli tobě. Myslím si, že si zasloužíš žít s tímhle chlapem. A vůbec nevadí, že budeš trnout strachy, kdykoliv půjde do práce, nebo do posilovny, jestli tam třeba nehladí nějakou mladší a hezčí kolegyni, zatímco ty seš doma na mateřské, s pár kily navíc po porodu, a přemýšlíš, proč už se s tebou nebaví hodiny o ničem, tak jako dřív.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38
6.8.19 09:19

Koukám, že jste se tady na zakladatelku pěkně slétly (i). Vždy mě pobaví, když se z pár vět začnou dělat psychologické rozbory osobnosti a dokonce spekulace o životním stylu :potlesk:

Za spokojenost a pevnost rodiny s dítětem jsou zodpovědni rodiče dítěte, nemá cenu tady vyčítat zakladatelce, že bourá vztah, předhazovat ji slzy dítěte a malovat katastrofické scénáře. To si má řešit chlap a otec.

Nikde jsem nenašla informaci, že zakladatelka svůj podivný vztah někam aktivně posunuje. Jistě je na místě uvažovat nad tím, že potenciální partner má dítě a že se on sám nechová zrovna eticky, když se pokouší, byť pomalu, rozjíždět někde něco jinde.

Pokud bych se ocitla v podobné situaci já, dítě by samozřejmě bylo velikým vykřičníkem. Z toho co tady zakl. píše, nabývám dojmu, že ani jí ani kolegovi nestačí přátelský vztah. Těžko radit, těch podobných příběhů jsou tady stovky s různými konci. Je však dobré nenechat se do ničeho zatáhnout mimoděk, pod vlivem aktuální hormonální bouře. Upřímný rozhovor pod hvězdami o kolegově postoji k rodině, k dítěti, k rodičovským povinnostem by mohl hodně napovědět.

Chápu ale, že správný vývoj situace by byl takový, že si otec uvědomí, že dělá chybu, se zakladatelkou by si to vyříkal, už nikdy by o ní ani okem nezavadil a žil se svou rodinou happily ever after. Zakladatelka by si pak našla úžasného partnera, se kterým by si uvědomila, že její náklonnost ke kolegovi bylo jen chvilkové oblouznění a obecenstvo e-mimina by spokojeně pokývala hlavou, jak se toto drama krásně vyřešilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.8.19 09:30

@káťa ja nic nekalkuluji, to tady zacali uzivatele rozjizdet diskuzi o tom, jak lakam chlapa od rodiny, pritom ja ve finale nejsem iniciator.

@Tomkins ja nechci, aby mi tu nekdo neco schvaloval, jen jsem chtela nezavisly pohled na vec :D kdybych chtela, tak se do toho aktivne pustim a nebudu se ptat na maminkovskym webu :think: ale premyslim nad tim, co si o situaci myslet a jak to vidi nekdo nezucastneny ;) nikde jsem nenapsala, ze budu neco aktivne delat, ze s nim chci spat nebo mit vztah, diskutuje se tu ciste teoreticky a tak jsem reagovala na prispevky, ktere mi predhazovaly teorie, jak by to mohlo dopadnout, a muj pohled na takovou teoretickou situaci :nevim:

@alomem ze by nekdo, kdo to cetl cele a nechyta me za kazde slovo? Dekuji za nazor :palec:

• Citovat
  • Upravit
8875
6.8.19 09:39

Já cítím, že k němu začínám mít cit, hrozně si rozumíme…to je už ve tvém úvodním příspěvku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.8.19 09:41

@truelly ano, to tam je. A ted kde pisu, ze za nim aktivne beham a ze ho chci pro sebe? Nejsem do nej zamilovana, jen mi na nem zacina zalezet, ale stale je to v pratelske rovine, to jsem tu uz psala taky :nevim:

• Citovat
  • Upravit
káťa
6.8.19 09:50
@Anonymní píše:
@truelly ano, to tam je. A ted kde pisu, ze za nim aktivne beham a ze ho chci pro sebe? Nejsem do nej zamilovana, jen mi na nem zacina zalezet, ale stale je to v pratelske rovine, to jsem tu uz psala taky :nevim:

To jo, ale zmiňovala jsi, jak k němu chováš city, jak on určitě to se ženou nemyslí vážně (neabsolvoval sňatek), jak to kamosce vyšlo a cizí dítě by ti nevadilo atd…
Za mě rada- psala jsi, jak máš na každém prostě x nezadaných nápadníků, tak si vyber mezi nimi a nekonplikuj si zbytečně zivot chlapem, pro kterého bys byla jen bokovka. Umíš si třeba představit, jak ti bude, až spolu budete celý den sloužit po tom, co vás potenciální milenecký vztah skončí???

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
6.8.19 09:55

@káťa jak jsem psala, byly to reakce na teorie, co mi sem psali uzivatele. Nebylo to nic konkretniho k tehle situaci, ktera neni ani ve fazi mileneckeho vztahu. Natoz planovani, ze spolu budeme zit. A nepsala jsem, ze to s pritelkyni urcite nemysli vazne, jen jsem psala, ze jsem si vzdycky myslela, ze ten snatek je ukazka toho, ze spolu ti dva pocitaji do budoucna, nic konkreniho. To me tu jen damy zacaly chytat za slovo :D
Samozrejme, ze by to bylo neprijemne :nevim: ale to i kdyby zadany teoreticky nebyl a rozesli bychom se. Nebo s kymkoliv jinym nezadanym na pracovisti.

• Citovat
  • Upravit
886
6.8.19 10:06

No jasne, pracovní hladiči :D Takých som stretla za 20 rokov práce v mužskom kolektíve bezpočet. Niektorí to dotiahli od hladenia až k sexu, ale pre žiadnu naivku to nedopadlo rozprávkovo. Daj od toho ruky preč a prestaň si predstavovať krásny, rozprávkový život s omakávačom. Lebo raz skončíš presne tak ako jeho súčasná partnerka. Ty budeš doma s dieťaťom a on bude omakávať iné baby. A to fakt nechceš, tak si ušetri to peklo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí