Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@mota vzdyt ja nic nerikam, ja vim, ze ma dite a ze je to zavazek,, a pani neni na materske, klukovi je 8 let. Nic si schvalit nechci, jen jsem chtela nazor a pohled zkusenejsich. Ke vsemu ja jemu nenadbiham, kdybyste to cetla poradne ![]()
Prostě to utni. Nejlepší bude, když si někdy budete povídat, tak až se to bude hodit, řekni, že za pět (vymysli si) let se vidíš vdaná, na mateřské…atd. Uvidíš, jak se bude tvářit ![]()
@Anonymní píše:
@truelly tak vyssi sanci uplne nevim, jestli je spokojeny, tak rodinu neopusti ani kdybych se postavila na hlavu,, ale vzdycky jsem si myslela, ze kdyz si clovek toho druheho nevezme, tak s nim proste nepocita, mozna je to zastaraly nazor
No výborně, on ji jen udělal dítě a žije s ní, ale protože si ji nevzal, tak s ní nepočítá.
pěkně v tom litas, když si to obhajujes takovou blbostí. Ve vlastním zájmu si ho vyžeň z hlavy
Jen ho ulov, když si tak rozumíte. Jen buď za pět let takhle volnomyšlenkářská, až se budeš starat o jeho třináctiletého puberťáka, vaše společné dítě, přičemž on bude hladit v práci nějakou další spřízněnou duši. To bude asi taky osud.
@Tichošlápek takhle jsem to ale vubec nemyslela, chytate me za kazde slovo co napisu, proto vam prijde, ze se v tom placam
nic neobhajuju
@Čičorečka to je taky moznost, jak by to mohlo dopadnout, no ![]()
@truelly to jsem uz rekla nekolikrat, povetsinou mlcel a nic nerikal na to
na druhou stranu jsme se bavili jako kamaradi ![]()
Můj názor? Jediný teoretický způsob, jak spát se ženáčem, a mít to průběh, ze kterého se jeden nebo oba, případně všichni, nezblázní, je ten, kdy je v tom jen (občasné) fyzické uvolnění. Nic víc, nic míň, prostě přátelská výpomoc…A i tak je to o hubu.
Každá jiná varianta je cesta do pekel
A vždycky někdo zapláče… ![]()
Takže ruce pryč…
Příspěvek upraven 05.08.19 v 13:42
@Anonymní píše:
@truelly to jsem uz rekla nekolikrat, povetsinou mlcel a nic nerikal na tona druhou stranu jsme se bavili jako kamaradi
Protože na to nemá co říct. Tohle on ti nabízet nechce. Ale na občasný sex bys asi dobrá byla.
Hlavně s ním nezačni spát. ![]()
@Mar__tanka1983 prave je to o hubu, protoze driv nebo pozdejc by jeden chtel vic, a obavam se, ze vzhledem k jeho situaci bych to byla ja
@truelly
to by zavanelo drbama v praci, jsem tam nova a neudelala bych si tam moc hezky obrazek
@Anonymní píše:
@Mar__tanka1983 prave je to o hubu, protoze driv nebo pozdejc by jeden chtel vic, a obavam se, ze vzhledem k jeho situaci bych to byla ja@truellyto by zavanelo drbama v praci, jsem tam nova a neudelala bych si tam moc hezky obrazek
Upřímně? V tom případě se na to vykašli, měň si služby tak, abyste se zbytečně nepotkávali (jeslti to jde a není to nápadný) a dej jasnou stopku. Protože to budeš ty, kdo bude pak po nocích plakat do polštáře… ![]()
Pokud ve vašem případném vztahu romanticky vidíš víc, počkej si, až se rozvede. I bych mu to takhle řekla, kdyby začal tlačit na pilu…A viděla bys, jak rychle hodí zpátečku, a budeš mít klid.
@Anonymní píše:
@Mar__tanka1983 prave je to o hubu, protoze driv nebo pozdejc by jeden chtel vic, a obavam se, ze vzhledem k jeho situaci bych to byla ja@truellyto by zavanelo drbama v praci, jsem tam nova a neudelala bych si tam moc hezky obrazek
a myslíš, že teď už ty drby nejsou, když na tebe v práci šahá/pohladí tě, když projde okolo? kolegové na určité profesionální úrovni na sebe opravdu nesahají, nechávat na sebe v práci sahat od kolegy je nejenom neprofesionální, ale staví tě do pozice „laciné“, co na sebe nechává kolegy/nadřízené šahat a v kolektivu díky tomu moc oblíbená nebudeš...…..
@Mar__tanka1983 ted spolu slouzime minimalne, ale od rijna jsme spolu ve “dvojici”, vzdy to tak mame a meni se to po 3 mesicich. To menit bohuzel nepujde ![]()
Hele, pokud je moje dedukce správná-sloužíme spolu-jestli se jedná o vztah sestra-doktor-tak do toho bych nešla už ani omylem, jo a kdyby po Tobě toužil tak, jak bys chtěla, tak, když by dojel z dovolené, tak to „odloučení“ by udělalo své a tím spíš by Tě chtěl vidět, takhle si sTebou jen hraje, a že Tě vozí z práce a do práce? proč ne, v autě se dá střihnout taky skvělej orálek ![]()
Fajn chlapi se chovaji pozorne predevsim ke svym partnerkam a matkam svych deti. Ale treba budes taky tak tolerantni, az bude za par let tokat s jinou kolegyni, zatimco ty budes doma menit pliny. I kdyz pardon, s tebou je to uplne neco jinyho, protoze bude konecne stastnej a naplnenej
.