Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Jaký máte názor na to když žena žádá o ruku může? Vím že je to takové netradiční. On se ten můj přítel k tomu nějak nemá. Jsme spolu přes 3 roky a myslím si že to není nějak brzo. Kdyžtak jak ho požádat? Mám to naplánované na Vánoce ale mám to udělat s prstýnek nebo ho nemám kupovat?
@Eka3 píše:
Jaký máte názor na to když žena žádá o ruku může? Vím že je to takové netradiční. On se ten můj přítel k tomu nějak nemá. Jsme spolu přes 3 roky a myslím si že to není nějak brzo. Kdyžtak jak ho požádat? Mám to naplánované na Vánoce ale mám to udělat s prstýnek nebo ho nemám kupovat?
Trapné a zoufalé
Strašný
za mě úplná potupa a chlapa, co nemá koule bych si nevzala.
Každopádně nemám obecně rada spojení nějaké takové události s něčím tradičním. Když se to pokazí, každý rok na Vánoce si na to oba vzpomenete.
Jestli mas ale nějakou hrdost, tak si s nim o tom promluv, lepší se nějak domluvit, než žádat chlapa, aby si mě vzal.
Svět se v p.rdel obrací ![]()
@Verurizeckova
Dobře, děkuji tak na Vánoce to neudělám. Zkusím znovu na to nahodit téma. Vždycky když to řeknu tak on jo jednou jo
Kruciprdel pochopte to uz. Muzi se zenit nechteji. Nechteji nema to zadne plusove body. Vsechno to bere a nic neprinasi. Pro chlapa naprosto k nicemu
@Pavlik Morozov píše:
Kruciprdel pochopte to uz. Muzi se zenit nechteji. Nechteji nema to zadne plusove body. Vsechno to bere a nic neprinasi. Pro chlapa naprosto k nicemu
Nesouhlasím absolutně! Tohle může napsat jen nešťastný člověk, který snad v životě nemiloval a sobec, který myslí jen na sebe.
@Eka3 píše:
Udelat to mne, tak z principu reknu ze ne. A neustale o tom mluvit a nadhazovat to, tak me to utvrdi v tom si dotycnou nevzit. Kdyz nekdo po necem tak prahne, tak ne bezduvodne (zurive blikajici cervene svetlo jako ze NEDELEJ TO)
Tyhle diskuze tu občas proběhnou a většinový verdikt bývá stejný.
A já jak ráda chodím proti davu tak musím souhlasit - je to trapas jak kráva ![]()
Hodně zoufalý a trapný. Nikdy bych se takhle před takovým chlapem, co vubec nestojí o svatbu, neponížila. Když nechce, nebude chtít, ani když ho požádáš ty, maximálně z donucení, aby měl klid.
@Tinunka píše:
Nesouhlasím absolutně! Tohle může napsat jen nešťastný člověk, který snad v životě nemiloval a sobec, který myslí jen na sebe.
Milovani s aktem svatby nema nic spolecneho. Naprosto stupidni uvaha. Muzu milovat jak chci i bez nejakeho stupidniho papiru a sracek okolo. Jedine co to zpusobuje je to, ze to co ponsvatbe prshne vice se jako mavnutim kouzelneho proutku meni a ubyva snahy pracovat na vztahu. Protoze uz ma takrikajic spleno.
Zakladatelko nedělej to, opravdu je to potupné a je dost možný, že o tom třeba uvažuje a tímto ho úplně odrovnáš, vylekáš a zazdíš.
Ačkoli s Pavlikem většinou nesouhlasím, tady teda budu v jedný lajně: kdyby si tě chtěl vzít, začne o tom mluvit sám. Tyhle vyhýbavé “jo, jo, jednou” nejsou nic jiného než chlácholením a doufáním, že tě to přejde. Pokud ho o tu ruku požádáš, nejspíš si neřekne “a jo! Vlastně svatba! Super! Že mne to nenapadlo dřív?” Mnohem pravděpodobnější je, že z toho bude rozpačitý trapas, pokud ne rovnou odmítnutí
Nic trapnějšího už udělat nemůžeš. To nemáš žádné sebevědomí, sebeuctu?