Zákaz styku s vnukem

Napsat příspěvek
Velikost písma:
27698
1.2.19 15:47

já nevím myslíte holky že soud uzná že babička dítěte lhářka a proto zakáže styk? nemám pocit že tohle budou vážné důvody

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kobliha51
1.2.19 15:49
@ka2ka píše:
já nevím myslíte holky že soud uzná že babička dítěte lhářka a proto zakáže styk? nemám pocit že tohle budou vážné důvody

Kdoví, jak to vlastně je.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
1.2.19 15:50

@plenkovedorty dala mi život? Upichnout si dítě umí kazdej.. Otěhotněla po tom, co se s chlapem vyspala na diskarne na WC. 😊 Ma 4 děti 8× rozvedená. Žádný dítě se s ní nebaví, nikdy se k nám nechovala jako máma, kazdyho nás vyhodila z baráku co to šlo. Mě konkrétně v 16. Takže to poslední co bych k ní měla je úcta. A tohke není asi ždibec toho jaká byla máma.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
1.2.19 15:51

@Kobliha51 díky za radu!! 😊 Přesně jak píšeš.

• Citovat
  • Upravit
5487
1.2.19 15:51
@Anonymní píše:
Vůbec nevím, jak vyjádřit tu nenávist k ní.. Byla bych ráda až umře aby mi nikdo nevolal. Aby to prostě věděli dopředu.. :think: možná zbytečné a vysilující, ale já bych nejradši aby mě s tímhle člověkem nikdo už nikdy nespojoval

I kdyby jsi napsala 20 závětí a ona 50 listin o vydědění, stejně tě bude po smrti notář kontaktovat. Teď musíš vychladnout a uklidnit se. ;) Jste svoji dědici ze zákona, nedá se svítit. Leda se nechat adoptovat někým jiným. Ale pokud tvoje matka žije, těžko se do toho pouštět. Vybodni se na to. Jeď si koupit víno, nové boty a dort a pusť to teď z hlavy :palec: Kluka jí nedávej a zablokuj si ji v telefonu. To stačí ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.2.19 15:53

@mau-mau asi máš pravdu.. 🙈 Mám strašnej vztek.. Potřebuju v první řadě vychladnout… A jak tu tak čtu, tak ono stejně asi nic moc dopředu dělat nejde… Jen čekat, co bude dělat ona..

• Citovat
  • Upravit
458
1.2.19 15:56

Pises, ze mas dalsi 3 sourozence - ti uz maji take deti? Vy bydlite ve stejnem meste? Neni moznost se odstehovat? - sejde z oci…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5487
1.2.19 15:56
@Anonymní píše:
@mau-mau asi máš pravdu.. 🙈 Mám strašnej vztek.. Potřebuju v první řadě vychladnout… A jak tu tak čtu, tak ono stejně asi nic moc dopředu dělat nejde… Jen čekat, co bude dělat ona..

No vidíš.. mysli si něco o prdeli,a vyraž si koupit něco pro radost :palec: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.2.19 15:58

@zelfka ano. Mají už děti, ukončili s ní veškerý kontakt hned jak se odstěhovali (hned jak je vykopla). Jen já si pořád říkala že se změní… No chyba.. Ano ve stejném městě. Stěhovat se nechceme. Ani já ani manžel..

• Citovat
  • Upravit
3823
1.2.19 16:00
@Anonymní píše:
Vůbec nevím, jak vyjádřit tu nenávist k ní.. Byla bych ráda až umře aby mi nikdo nevolal. Aby to prostě věděli dopředu.. :think: možná zbytečné a vysilující, ale já bych nejradši aby mě s tímhle člověkem nikdo už nikdy nespojoval

Chudinko, mas zadelano na peknou psychozu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
458
1.2.19 16:03

Aha, u toho soudu pripadne by pro ni bylo urcite pritezujici, ze se nestyka se svymi detmi a ani s ostatnimi vnoucaty, nebala bych se. Drzim palce at vas necha na pokoji a hlavne se nenechte ukecat do dalsiho kontaktu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.2.19 16:36

@zelfka díky, už jsem vyléčená :potlesk: žádný další kontakt z mé strany rozhodně nebude.

• Citovat
  • Upravit
5040
1.2.19 16:41

A není nějaký zákon o právu příbuzných osob na styk s dítětem? :think: Já bych řekla, že asi nebude jednoduché vnuka vzít a babičku vyškrtnout, pokud ona proti tomu bude bojovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
156
1.2.19 17:08
@Anonymní píše:
@zelfka díky, už jsem vyléčená :potlesk: žádný další kontakt z mé strany rozhodně nebude.
¨Připrav se, že se najdou moralistky, co tě za to budou chtít sežrat - je to přece matka, živila tě, šatila, vychovala a ty jí nedopřeješ vnouče ? A podobné kecy. Neber vážně.
Pokud je to nemocný a nebezpečný člověk, tak ji k dítěti nepouštěj ! Je to tvoje dítě, tvoje zodpovědnost a takový člověk je pro něj nebezpečný. Já se ze své matky dostávala dlouho, taky ji k naší malé nepustím, ani na kilometr. Schovávej si všechny zprávy, pokud možno si je zazálohuj - vytiskni - nikdy nevíš, kdy ti klekne mobil, počítač, cokoliv. Lidi, co mají informace o tom, co dělala, tak s těma to prober pokud možno co nejvíc podrobně, můžou ti jít svědčit. Pokud se chová ještě k někomu jinému nějak závadně, tak ho popros, aby si zprávy taky zálohoval, popř. ti dal kopie.

Nejsem zastánce toho, odstřihnout prarodiče jen proto, že mně není sympatický. Manželovu bábu nijak extra nemiluju, ale vím, že ona má manžela ráda a vnouče bude mít taky ráda, tak ona k dítěti přístup mít bude. Ale vlastní matku nepustím na kilometr, je nebezpečná, zlá a vnitřně prohnilá. Umí myslet jen sama na sebe a s radostí, dkyž není po jejím, ti ublíží na nejbolavějším místě a vytáhne proti tobě neosobnější informace + do nich zabalí 80% lží.
Ráda lidi štve proti sobě, je mi jasné, co by mi dělala s dítětem. Mně stačily její scény, doma jsem viděla, co je skutečně zač, jaký závistviý zlý chudák, co dělala mně, vlastnímu dítěti, kolikrát mi řekla, že mě dá pryč a bude mít pokoj, nebo že mě měla hodit k popelnicím, spláchnotu do záchodu, slýchávala jsem jak jsem hnusná, blbá, k ničemu, potom si všem stěžovala, jak to má sem nou chudák maminka těžké, jak se snaží, pracuje, jak pro mě vše dělá a já jsem byla pro všechny ten zmetek, herečka dokázala dělat takové scény, že tu by do filmu brali hned. A to jí všichni litovali.
Ted mi vypisuje jak byla posedlá, že už je čistá, chvíli za to mi vynadá do mrch, hadů, lhářek, mého manžela nazve jako „cosi“, řekne, že jsme rodina addamsova a chvilku na to si zase hraje na hodnou maminku a zeptá se mě, co mi má koupit pro dítě, prý jsem na fb psala, že nemáme peníze.
(mimochodem s termínem v květnu mám už až na pár věcí komplet výbavu, kočár budeme mít nový za 12 tis, kvalitní terénní, novou sadu látkových plen, v březnu budeme kupovat auto, stavět plot a malovat, mně bude mnažel platit školné a půjdu na soukromou sš, tak si spočítejte, jak na tom jsme a jestli bych měla sebemenší důvod někam psát, že nemáme peníze)

A takopvých matek je spousta, akorát tyto nejvíc vyřvávají, jaké jsou chudinky, jak se s tím frackem natrápily a stejně ho milují.
Takže ano, dokážu pochopit, že někdo ke svému dítěti nechce pustit rodiče, když dodrbal psychiku mně a nezměnil se, tak nebudu ohrožovat vlastní dítě v jeho vlastním zájmu!

Jinak jak jsem psala, archivovat, archivovat, archivovat + poradit se s právníkem, tím nic nepokazíš.
A dávej si bacha, v jakém stavu máš domácnost, u těchto lidí není neobvyklé, že na tebe pošlou sociálku. A šetřete na dobrého právníka, neberte to nejlevnější, co je nejblíž, ale někoho s praxí a dobrým hodnocením

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
156
1.2.19 17:18

Jinak sama se asi nemůžeš nechat vydědit. Moje mě chtěla vydědit a snažila se ze mě dostat větu, že se jí zříkám. Nenapsala jsem jí to, at mě vydědí, nic po ní nechci, stejně by to byly jen dluhy, ale když ona mně vypisuje, jak mě nenávidí, že mi matka umřela a už ji nemám, že už mě nikdy nechce vidět (to zpravidla vydrží tak týden), tak ze sebe nenechám udělat toho zmetka, který se zříká své vlastní matky, ona se mě svým chováním zřekla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová