Zákaz styku s vnukem

Napsat příspěvek
Velikost písma:
16694
1.2.19 17:52
@Anonymní píše:
Myslím, že s tím k soudu půjde… Je to zaprvé magor a za druhé je to někdo, kdo strašně rád ubližuje..

U soudu by se případně zjišťovalo, jestli ten magor nejsi spíš ty :lol: Neber si to osobně, ale pokud to fakt dotáhne až k soudu, tak bude potřeba, aby jsi svoje emoce dokázala ukrotit a nejednat tam hystericky. Nahrálo by to pak spíš ji. Ale proti ní zase svědčí to, že neudržela kontakt s žádným z dětí. Zvlášť, pokud by toto byli sourozenci ochotni dosvědčit. Tak ty můžeš jen doufat, že buď matka o možnosti dát tě kvůli tomu k soudu neví nebo ji to nebude stát za námahu. Zamez ji veškerou možnost kontaktovat tě. Blokni si její číslo v telefonu, zablokuj na FB, maily od ní si nech přesměrovat do spamu, kdyby bylo reálné se přestěhovat, zvážila bych i tuto možnost. Už jednou jsi s ní kontakt přerušila, tak to zvládneš i po druhé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.2.19 18:06

@muffin98 mám pocit, že jsme měli stejnou matku.. Tyjo a to jsem si říkala, jak je ta moje unikát… Mě se z toho chce zvracet normálně… Jinak už nahoře mám zprávu, že bych měla mít větší úctu, že mi dala život… 🙈 Jinak mlč díky za radu a zprávy samozřejmě už mám všechny vytisknutý

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
1.2.19 18:09

@Kakika to je mi jasný :lol:. Ale naštěstí všechno hraje proti ní.. Jak jsem psala 4 děti, všechny ji nenávidí, 8× rozvedená. Časté stěhování, socialka řešila xkrat jak jsme chodili zmlácený do školy. Takže si myslím, že o tom kdo je tady magor máme jasno my, a bude mít i soud, pokud k němu dojde…

• Citovat
  • Upravit
16694
1.2.19 18:14
@Anonymní píše:
@Kakika to je mi jasný :lol:. Ale naštěstí všechno hraje proti ní.. Jak jsem psala 4 děti, všechny ji nenávidí, 8× rozvedená. Časté stěhování, socialka řešila xkrat jak jsme chodili zmlácený do školy. Takže si myslím, že o tom kdo je tady magor máme jasno my, a bude mít i soud, pokud k němu dojde…

Tak pokud tam bylo i šetření sociálkou z důvodu fyzického násilí, tak můžeš být asi úplně v klidu. Já samozřejmě nevím, jak moc je odhodlaná si ten styk vynutit, ale tak nějak obecně jsou takoví lidé silní spíš slovy než činy (příklad z rodiny - nebudu více specifikovat, ale ten už byl i u nejvyššího soudu - samozřejmě jen ve výhrůžkách).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
156
1.2.19 19:59
@Anonymní píše:
@muffin98 mám pocit, že jsme měli stejnou matku.. Tyjo a to jsem si říkala, jak je ta moje unikát… Mě se z toho chce zvracet normálně… Jinak už nahoře mám zprávu, že bych měla mít větší úctu, že mi dala život… 🙈 Jinak mlč díky za radu a zprávy samozřejmě už mám všechny vytisknutý

Dala život.. jestli někdo vyprdne dítě a ještě ho psychicky a někdy i fyzicky ničí, tak to není matka a nezaslouží si úctu. Každý má své mouchy, nikdo není dokonalý, ani dokonalá matka neexistuje, ale pokud je alespon trošku milující a chce pro své děti prospěch, nestará se jen o sebe, pak je to samozřejmé, že si zaslouží úctu a je to matka, ale jinak je to jen zploditelka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ziuatanejo
3.2.19 17:09

@plenkovedorty
Bohužel si svoje rodiče nemůžeme vybírat, a je celkem nefér, že zatímco rodiče dítě vydědit můžou, dítě žádný takový právní prostředek nemá - přitom ono se „o život“ rodičů neprosilo, to oni se rozhodli si ho pořídit (případně se nechránit při sexu).

Moje matka například rozeštvala vztahy v celé rodině, je manipulativní, násilnická a prolhaná. Žádný vděk za to, že si mě pořídila, rozhodně necítím a vadí mi, že pokud si já pořídím dítě, musím složitě vymýšlet, jak vyloučit jakoukoliv možnost, že by nás nějak našla, namísto abych měla právní prostředek, jak jí ze svého života vymazat.

Buďte ráda, že to zkušenost nemáte, ale tu pokoru o které mluvíte zkuste aplikovat spíš u sebe - každý takové štěstí jako vy nemá. Někteří rodiče si opravdu nezaslouží být v životě svých dětí a vnoučat, protože jsou to toxičtí jedinci, kteří působí nenapravitelné škody. Zkuste to, prosím, pochopit.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová