Zánět ledvin - příznaky

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
22.2.19 13:43

@klamonožka a predepsala mi clotrimazol tablety a masticku

• Citovat
  • Upravit
7188
22.2.19 20:48
@klamonožka píše:
Já jsem se zánětem ledvin chodila týden do práce, že mě asi jen „bolí záda“, než se to doopravdy rozjelo. Takže to, že to teď nějak tragicky nebolí, fakt nemusí znamenat, že to zánět není.

Přesně tak, taky jsem ještě tři dny zvládla v práci, snědla jsem snad plato Panadolu za den. Když už jsem pak nemohla doma ani spát, tak mi došlo, že to asi záda nebudou. Letěla jsem k doktorovi, hned mi nasadil Biseptol, ale ještě snad týden trvalo, než to zabralo. Budila jsem se i v noci, abych si dala Algifen. Při čůrání mě taky nic zásadně nepalilo. Ale fakt je, že ta bolest vzrůstala a pak mě to k doktorovi vyloženě vyhnalo. Už jsem ten den nemohla ani dospat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.2.19 15:03

@Maaja16
Asi ti tu každý nějak odpoví na tvou konkrétní otázku. Já si dovolím trošku rejpnout: Stačí ti vědět jak se zánět ledvin pozná? Nebo tě zajímá, co s ním?? Když půjdeš k doktorovi, bude se zabývat jen symptomy zánětu bez příčinných souvislostí. Tím se léčba zaměří taky jen na symptomy, zatímco příčina bude „bujet“ dál a spolu s vedlejšími účinky „léků“ způsobí další škodu. Převezmi vlastní zodpovědnost a zbývej se komplexními souvislostmi a efektivnějším řešením problému. Žádné prášky nikdy neřeší příčinu problému, jen regulují symptomy a pěstují jiné problémy. Takže určitě není „řešení“ na ně spoléhat, i když si to doktoři rádi myslí.
Je možné získat jiné informace, než máš od doktorů, a zjistíš, že existuje jiná možnost. Věnuj pozornost těmto odkazům. Buď dělej doktorům "pokusného králíka, nebo vezmi vlastní zodpovědnost a vyhni se problémům. ***

Myšlení je možné změnit, To je nadprirodzené 30

Edit admin – spam, smazané odkazy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6664
24.2.19 17:28

@Královská dcera
Reaguješ na příspěvek z roku 2011…

Kromě toho, že tvrdit, že „žádné prášky nikdy neřeší příčinu problémů“ zrovna v případě bakteriální infekce mi přijde dost odvážné… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9658
24.2.19 17:34
@Královská dcera píše:
@Maaja16
Asi ti tu každý nějak odpoví na tvou konkrétní otázku. Já si dovolím trošku rejpnout: Stačí ti vědět jak se zánět ledvin pozná? Nebo tě zajímá, co s ním?? Když půjdeš k doktorovi, bude se zabývat jen symptomy zánětu bez příčinných souvislostí. Tím se léčba zaměří taky jen na symptomy, zatímco příčina bude „bujet“ dál a spolu s vedlejšími účinky „léků“ způsobí další škodu. Převezmi vlastní zodpovědnost a zbývej se komplexními souvislostmi a efektivnějším řešením problému. Žádné prášky nikdy neřeší příčinu problému, jen regulují symptomy a pěstují jiné problémy. Takže určitě není „řešení“ na ně spoléhat, i když si to doktoři rádi myslí.
Je možné získat jiné informace, než máš od doktorů, a zjistíš, že existuje jiná možnost. Věnuj pozornost těmto odkazům. Buď dělej doktorům "pokusného králíka, nebo vezmi vlastní zodpovědnost a vyhni se problémům. ***

Myšlení je možné změnit, To je nadprirodzené 30

Edit admin – spam, smazané odkazy

aha, takže když měl syn v 6 měsících zánět ledvin, tak to bylo bylo z nějaké vyšší příčiny… při 41 stupňových horečkách jsem doktorovi měla říct sorry, ale já si to vyřeším sama, nebo jak je to jako myšleno? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.2.19 13:44

@klamonožka Nemusíš tomu věřit, ale „léky“ skutečně neřeší PŘÍČINU nemocí, JEN tlumí symptomy - a pomáhají vybudovat další zdravotní problém širokou nabídkou nežádoucích vedlejších účinků. ZKUS o tom přemýšlet http://jdem.cz/eqt946- Zavirovaný mozek (youtube To je nadpřirodzené 83).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4100
4.2.20 17:21

Pred 13 lety jsem mela zanet ledviny - 2 dny bolest, pak strasna nevolnost, horecka pres 40 a uz jsem jela na pohotovost.. na sonu nic, z krve zjistili ze mam nekde zanet, CT objevilo ze leva ledvina, 14 dni na atb v nemocnici. Ted me boli cca pul roku bricho (Ne denne) - pravy podbrisek, prave podzebri az do zad. Bojim se, ze zase ledvina. Nekolikrat vysetreni, vzdy sono a krev, vzdy vse v poradku. Naposledy jsem byla v nedeli na pohotovosti, ze me pravy bok pod zebry fakt boli, na poklep nic, na sonu nic, jen pri prilozeni sondy na pravou ledvinu jsem sebou uplne skubla, ale nic tam pry neni. Rentgen bricha takx ok. Odebrana krev se bohuzel srazila, vysla jen jedna zkumavka, pry ta nejdulezitejsi, kde je videt ze v tele neni zanet (crp predpokladam) a ze funkce jater a ledvin je ok. Boli me to porad. Teplotu nemam vubec. Pry zrejme srusty (jsem po 2 SC) - ale ty asi neboli do zad ne? :think:
Bojim se ze je to ledvina, ale to by se poznalo z krve, nebo ne?
Dekuji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
4.2.20 17:27

A nemůžeš mít pásový opar? Já ho měla bez výsevu puchýřů, jen jsem měla pekelnou bolest, podobnou jako při ledvinové kolice.

• Citovat
  • Upravit
4100
4.2.20 17:32

@Janli funguju. Chodim do prace, staram se o rodinu, neni to ze bych neudelala krok. Pasovy opar nevim, nikdy jsem nemela a ani me toto teda nenapadlo. Jak ti na to prisli?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4100
4.2.20 17:59

Napadl me spis chronicky zanet. Nevim jestli se pozna z krve

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4100
4.2.20 21:49

Mate prosim jeste nekdo zkusenosti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35323
4.2.20 21:59

Zanet nemas, davno by se projevil v krvi. Nejspis to mas id pogyboveho aparatu, od zad, bolet to muze podobne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4100
5.2.20 17:19

@mroe dekuju za uklidneni. Jsem z toho na nervy uz, porad si saham na misto te ledviny, pod zebry, boli to proste i na dotek :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.12.20 09:23

Dobrý den prosím chodí se s podezřením na zánět ledvin k obvodní nebo na gyndu? Mám silné bolesti podbřišku celých zad už. Křeče do ledvin takový divný pocit. Zvýšenou teplotu. Bolest hlavy. Nevolnost.

• Citovat
  • Upravit
35323
28.12.20 10:59

Mas potize pri moceni?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat