Září 2006

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
317
13.1.06 09:51

holky, ved to je ok :wink: ja si z toho zatial tazku hlavu nerobim a manzel to berie statocne, myslim, ze to je momentalne to posledne, z coho by sme sa mali stresovat. ved si to uzijeme potom, ked uz to neohrozi miminko.

inak vam tie svadby v dobrom zavidim, vychutnajte si tie pripravy, su to krasne starosti… a dufam, ze vam nebude zle, bola by to skoda, keby ste si neuzili vlastnu svadbu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11935
13.1.06 09:55

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
329
13.1.06 09:55

to nevadí,zase ti bude koukat vyčnívající bříško,to je taky hezký :D J á taky na šaty nejvíc koukala na netu,pak jsme do tý půjčovny přišly,viděla jsem 1.šaty a věděla jsem,že přesně ty chci..a taky je mám :D Měla jsem úplně husí kůži,když jsem tam v nich pak stála..víš člověk v tu chvíli vypadá úplně jinak.Jen mám trošku " trápení" s prstýnkama,jelikož přítel má velikost prstu 62-63,a musí tím pádedm na prstě obruč :D ,a můj výběr prstýnku se bude odvíjet od jeho..Mě se moc líbí jemnounký,ale on by to měl jak nitku :( ..
No hlavně,že jsi v pořádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11935
13.1.06 10:04

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
329
13.1.06 10:04

SISA taky děkuju,my teda s přítelem můžeme,ale já pořád spím :D .včera mě chtěl chudák probudit,ale nepodařilo se mu to :P ,tak dneska musím vydržet a být vzhůru..Dneska ráno mi psal,jestli nečekáme medvěda??(zimní spánek)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
329
13.1.06 10:05

EnkaL-proč se berete??z lásky přece. :D a mimísek je toho důkazem..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11935
13.1.06 10:07

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11935
13.1.06 10:08

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
222
13.1.06 10:22

Elka L., Jannis: mně se chce taky furt spát. Manža si ze mě děla srandu.
Já se vdávala v červnu - ty svatební přípravy mě taky straaaašně bavily. Svatbu bych si hned zopákla :D Plánujete nějakou svatební cestu s bříškem? Nám tchyně říkala, že bysme ještě někam měli určitě jet, než se mimi narodí, že pak už se nikam dlouho nepodíváme (3 dny po svatbe jsme letěli do Tuniska). Ale já furt nevím :? mám strach někam letět a v Čechách bude teplo až tak od června, a to už zase budu mít bříško :wink:
A s tím sexem: já mám taky strach, minule mi pak píchalo v podbříšku. Manžu to štve, včera dokonce říkal, že jsme měli ještě počkat :( To mě teda naštval :twisted: Je mi 25, jemu 26 - takže si myslím, že je to akorát…
Janca 6tt+5

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
89
13.1.06 10:25

EnkaL: dívám se dívám,stejný termín? :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11935
13.1.06 10:46

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
329
13.1.06 10:48

ENKAL-mě i přítelovi je 22(letos 23)at si každej myslí co chce.Já jsem taky rodin.typ,už od 12let jsem nakukovala do kočárku :D ..a potom co jsem byla v létě u sestry u porodu,jsem se jen utvrdila v tom,že miminko chci co nejdřív. :) včera než jsem usnula,tak mu říkám,chápeš my jsme ted unavený,a on dostal záchvat smíchu,že prý z čeho… :evil: no jo chlap,nepochopí,že je to nápor na organismus-změna..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
329
13.1.06 10:50

JANCA25-my asi nikam,byli jsme loni ve Španělsku,a asi až bude prdolka větší,chci trošku šetřit korunky,a doděláváme byt. :( Ale třeba mě přítel-manža - překvapí,a někam pojedeme..No to byl dobrej vtip :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11935
13.1.06 11:16

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
329
13.1.06 11:21

to je hezký-jakože takový mladý(néé že bych si přišla stará :) ).tak moc držím palečky.at vám to všechno vyjde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí