Září 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1.2.11 13:04

tak k profilu se mi fotky nepovedly dát, posílám alespoň takto

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5639
1.2.11 13:10
:-D
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.2.11 13:12

a ještě první UTZ, krádsně tlouklo srdíčko

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1730
1.2.11 13:13
Tláčátko píše:

fazolka mala :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.2.11 13:21
Andule píše:
Tláčátko píše:
fazolka mala :-)

teď už prý oliva :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1730
1.2.11 13:28

tak ja pouzivam velky fazole :-)) vetsi nez olivy :-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14064
1.2.11 13:30

Andule, měla jsem velice podobný průběh porodu jako ty :poblion: doufám, že tentokrát to stihneme během jednoho dne :wink:

**Holky prosím vymažte tu PM, mně to přijde takové intimní :nevim: nebo prosím vymazat aspoň tu moji, děkuji :kytka: **

**Tláčátko ** :potlesk: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5639
1.2.11 13:30

Tláčátko, krásná fotečka :-D Já už bych taky chtěla vidět moje mimi :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5639
1.2.11 13:36

Tak jsem teda vymazala PM…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17258
1.2.11 13:47

LeniD, krásná tabulka :palec: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5331
1.2.11 13:52

Ahojky.Holky všem co se podílely na zpracování tabulky děkuji. :srdce: Ted tu na mě zase byla soudsedka.Uklízela jsem 45 minut a Marta to proječel.Prej jsou z nás špatní.Já je chápu ale nevím co s tím. :twisted:To ještě nevědí že jsem těhu a upřímně se děsím co bude.Když byl jen jeden tak nebyl problém se dvěma to už je dost probléma se třemi to bude jekot pořád.
A to jsem byli od půl 10 -12 v herně, se vyřádit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5499
1.2.11 14:02

ahojky,
ja cely dopo vylitavala lekare.
na gynde jsem dostala prukazku,brala mi krev,mam dalsi fotku a vypada to ze ta moje bolest v podbisku je zanet mocaku,takze si v pondeli volam na vysledky,ale jinac je vse v poradku.dalsi kontola bude az 1.3.mezi tim musim jeste se objednat na screaning ve 12. tydnu a jeste jit pristi tyden na dalsi odbery kvuli tomu.pristi tyden me ceka jeste vysetreni u prakticky lekarky a taky jsem se objednala na kveten na tehu cukrovku.

stihla jsem i urad,budu delat tomaskovi pas a pak na koznim,co jsem tehu,mam ekzem na rukach.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1730
1.2.11 14:06

Rozumbrada… boze ty nadelas :-/ nejak nechapu proc si ji hlasila.

ja chapu ze je vzdycky nekdo nespokojenej a nekdomu tam zase necho chybi, ale proc teda nenahlasi jen co mu vyhovuje a zbytek neresi..to nepochopim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1730
1.2.11 14:08
kralicinka1 píše:
Ahojky.Holky všem co se podílely na zpracování tabulky děkuji. :srdce: Ted tu na mě zase byla soudsedka.Uklízela jsem 45 minut a Marta to proječel.Prej jsou z nás špatní.Já je chápu ale nevím co s tím. :twisted:To ještě nevědí že jsem těhu a upřímně se děsím co bude.Když byl jen jeden tak nebyl problém se dvěma to už je dost probléma se třemi to bude jekot pořád.
A to jsem byli od půl 10 -12 v herně, se vyřádit.

Bydlis v panelaku? ajajaj to je neprijemne :-( casto si rikam, ze diky bohu nebydlime v panelaku, kdyz treba mala vezme kostku a tluce s ni pul hodiny do topeni…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1730
1.2.11 14:10
Zuzlína píše:
pristi tyden me ceka jeste vysetreni u prakticky lekarky a taky jsem se objednala na kveten na tehu cukrovku.

proc se chodi k praktickemu? pokud to ma teda souvislost s tim tehu a nemas dalsi problemy. Pac ja tam nebyla a ani ted se nechystam…

a minule si mela tehucukrovku? nebo jdes jen tak preventivne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí