Zase ty tchýně :-(

Napsat příspěvek
Velikost písma:
24
31.5.10 11:25

No vzala z náručí, to mi dělá pořád
malá je chudinka, nachlazená, to chytla od tchána. Tchýni jsem minulý týden řekloa, že tam nepůjde když je nemocný, no byla uražená. V pátek si stejně byla u našich pro tu malou, takže to chudinka chytla. Hlavně, že se furt strachuje, aby byla malá dobře oblečená. A potom ji klidně vezme mezi bacily.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1180
31.5.10 11:25

jak vzali?? nedávej ji, prostě si dupni, i za cenu scény, jinak to bude horší a horší, tohle by si přeci neměl nikdo dovolovat.
Jedna kamarádka řešila něco podobného, její tchyně si po čase vsugerovala, že ona je matkou, bylo strašně zle, ale kamarádka si to nenechala líbit, sice byla scéna jak mraky, ale zase má klid. Tchýně se taky uklidnila, nic jinýho ji nezbývalo, hrozilo ji, že pokud se neuklidní, neuvidí vnučku vůbec

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1180
31.5.10 11:27
Pitrísek1 píše:
malá je chudinka, nachlazená, to chytla od tchána. Tchýni jsem minulý týden řekloa, že tam nepůjde když je nemocný, no byla uražená. V pátek si stejně byla u našich pro tu malou, takže to chudinka chytla. Hlavně, že se furt strachuje, aby byla malá dobře oblečená. A potom ji klidně vezme mezi bacily.

hned si ji vem zpátky, vůbec se s ní nebav

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
341
31.5.10 11:28

Teď bych zase šla já pro ni a nekompromisně. A nashledanou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1180
31.5.10 11:29

já nechápu, že ti ji, přes tvou vůli, normálně vezme z náruče a odejde, to mi hlava nebere. Bych s ní vyběhla tak, že by na to do smrti nezapomněla, fakt že jo :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1030
31.5.10 11:30

ježiiiiiiiiiiiš to snad není možný 8-o 8-o 8-o
mi tu zůstává rozum stát!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26574
31.5.10 11:36
Lizbeth píše:
Bych neotevřela - to není jejich dítě proboha :cert: :cert:
jak jako vzali????
Pitrísek1 píše:
Holky, oni tady byli zase, to jim nestačilo, že ji měli od pátku každý den. Jsme se hráli, přišli bez ohlášení. Vzali mi malou. Jsem to psala manželovi, že už opravdu nemůžu, že odejdu. Tak mi jen napsal, že je to dětinské.

Jak si to můžeš nechat líbit? A nechápu, jak můžeš dovolit, aby si ji vzali, když tchán je nemocný. Že si pro ni někam přijedou…okamžitě bych si pro ni jela k nim a udělala scénu. Obávám se, že bez hodně tvrdého přístupu se tohle nezvládne. :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1030
31.5.10 11:42

to jako přišli,vzali z náručí,otočili se a odešli?a co ty na to?řeklas jim něco?tohle nějak nechápu.. :nevim: jsi její matka,to musejí pochopit a respektovat!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
31.5.10 11:49

Holky, mám strach udělat scénu. Je mi to nějak blbé. Radši nekomunikuji a mám sklopený zrak:-)
Ale štve mě to pěkně. MM mi jen řekne, že on s našima nic podobného neřeší. Ale naši k nám pomalu nechodí. Spíš tam chodím já. Pořád říkají že nechtějí otravovat.atd.
Třeba mě hodně mrzí, že sotva přuijde MM z práce, tak tady jsou nebo volají at ji doveze. Oo s ní ani není. Si neuvědomuje, že mu to nejkrásnější období uteče.
Naši si malé raději vzdají, jen aby ji měli oni a pořád mi říkají. Víš, oni mají jen jeho. Ale co já s tím.
Jo, a malá je na MM strašně podobná, takže si ji někdy i doma převlečou do oblečení po něm a fotí si ji.
A doma mají fotku MM a pod ním malou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12959
31.5.10 11:50

Cože? To si snad dělají srandu ,ne?
Tohle už víckrát nedovol! Fakt tomu nemůžu ani uvěřit,co si to dovolují.. 8-o
Já bych to fakt řešila jak píše Eva s tou kamarádkou,i přes tu scénu,prostě se uklidní jinak malou neuvidí..tohle mi vážně nepřijde normální,aby si přišla kdy se jí zachce a klidně ti vzala malou z náruče,ty jsi její matka,ne ona!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8911
31.5.10 11:51
Pitrísek1 píše:
Holky, oni tady byli zase, to jim nestačilo, že ji měli od pátku každý den. Jsme se hráli, přišli bez ohlášení. Vzali mi malou. Jsem to psala manželovi, že už opravdu nemůžu, že odejdu. Tak mi jen napsal, že je to dětinské.

Mankote a proč jsi jim ji dala?! Ostatní se k tobě budou chovat jenom tak, jak ty jim sama dovolíš. Ano, napsat SMS, že odejdeš je dětinské, ale říct tchýni, že jdete s malou na procházku (do MC, na pískoviště, nakoupit, k doktorce na kontrolu, prostě cokoliv, zkrátka, že máte jiné plány…) a nedat jim ji, je dospělé. I za cenu konfliktu.

Já chápu, že je to těžké, ale na druhou stranu, pokud se neozveš, jak má tchýně vědět, že ti to vadí? A když jen něco namítneš, ale stejně dovolíš, aby si ji odvedli, jak má vědět, že ti to OPRAVDU vadí?!

Nevím, jestli já to mám s tchýní a mámou OK proto, že jsou rozumné a nebo proto, že si na mě nic ani netroufnou zkoušet, jelikož ví, že by rozhodně nepochodily. :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1180
31.5.10 11:53

Pitrísku,přijde mi to, že to je docela vážná situace, musíš se vzchopit, musíš se bránit!!! Nebo se ti taky může stát, že jednoho dne zjistíš, že tvoje dcera chodí vlastně na návštěvu od babičky k tobě. Čím dýl to necháš bejt, tím to bude horší, já věřím, že se tě manžel zastane, prostě se braň a neboj se, tchýně se k vám rozhodně zády neotočí, nicméně, čím víc jí budeš dovolovat, tím to bude horší

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8911
Pitrísek1 píše:

Teda jak jsou moje máma i tchýně v pohodě, tak kdyby si tchýně přišla pro malýho k našim, tak mamka by jí ho rozhodně nedala. :mrgreen: Ta by se rvala jak lvice…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24

Wiolla, to víš, že jsem řekla, že jdemk ven. Máme u domu koně. Noa co ona?? Chtěla jít s náma :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
31.5.10 11:56

Eva 76, no právě. Jí to divné nepřipadne. MM totiž spával u babičky (její matky) třeba celý týden a chodil odtud do školky. Takže ona klidně řekne, že babku má radši než ji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová