Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
A tady to jenom dokazuješ. Někdo ti napíše něco negativního a hned se oháníš dovolenou, aby teda všichni viděli. To už jsi mi taky nesympatická a peníze ti fakt vůbec nezávidím, mám jich sama dost. Ale nesnáším vytahování, naše mladá když někde vypráví co máme, dostane ode mě pěknej céres.
@AleradšiNic píše:
Oni jsou tak bohatí, že se simoušek ptá jak má vyjít s mateřskou. Viz diskuze.https://www.emimino.cz/…skou-114556/
Kazdopadne je pravda ze jsem tuhle diskuzi zalozila pro legraci, penize mame hodne hodne je treba i miliony ale jinak prca lidi. vsichni nas tady maji hodne radi opravdu moc.
No, Simoušku, tak ty musíš být fakt hóódně zoufalá, ale závistí to asi nebude ![]()
Člověk by řekl že matka dvou dětí bude mít už trochu rozum, co se ty děti od takového člověka naučí? No to potěš teda.
@AleradšiNic píše:
Oni jsou tak bohatí, že se simoušek ptá jak má vyjít s mateřskou. Viz diskuze.https://www.emimino.cz/…skou-114556/
@papavlinka33 píše: Člověk by řekl že matka dvou dětí bude mít už trochu rozum, co se ty děti od takového člověka naučí? No to potěš teda.
Asi tak.
Mám kamošku co maj fakt balík její manžel má asi 250 mega vlastní sít heren. Maj nádhernou vilu s bazénem a luxus naprosto všude. Má kolem sebe spoustu lidí a všichni je maj rádi. Ona je bezvadná super vaří a peče prostě fajn mamina. Chová se naprosto normálně nepovyšuje se je to inteligentní ženská a mám jí moc ráda. Děti si taky rozumí prostě bez problámu. Nikdy by mě nenapadlo jí závidět.
Myslim že problém bude asi v tobě. Možná ač nevědomky přece jen dáváš najevo že jste jinde a nebo to tak aspon vypadá ale opravdu taková banalita jako finanční nadbytek není důvod abych někoho nesnášela nebo mu záviděla. Lidi opravdu posuzuji jinak podle jiných hodnot a myslím že nejen já. Zkus se na své jednání víc zaměřit a uvidíš někdy člověk jedná tak automaticky že si spoustu věcí neuvědomí.
Aha, tak teď už se ničemu nedivím. No ale jestli chlap vydělává 80tis, jak uvádíš v jiné diskusi, tak to není zas takové terno
Jsem si představovala tak čtvrt milionu minimálně
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat