Závist a naschvály, už jsem zoufalá

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
365
11.7.12 13:48

@simoušek tak se nečil! Jde jen o to, že pořád nevíme, s čím ti poradit. Nepopsala jsi nic konkrétního, nepoložila jsi otázku! To je pak těžko odpovídat.

• načítám...
8040
@sieta.m píše:
Musíš si nahoře kliknout na- zapnout podpisy

Sieto, dík. :)

• načítám...
2882
@Nikynka86 píše:
ale pokud si nehrajou, je to trochu krute obvineni ne? Zvlast kdyz pani ma pres 100prispevku a zalozeny blog uz nejakou dobu a prisla si sem vylit srdce, trebama depku a nebo ji to opravdu trapi!

Asi dalsi zavistivec :twisted:

Me prijde, ze tady uz seclovek fakt nedocka niceho, jen obvineni a rad uplne mimo misu.Lidi jsou ruzno, nekdo na pravopis a vyjadrovani proste neni, nekomu muze lezet v hlave dieta druhemu penize :nevim: :nevim: :nevim:
a to prece neznamena, ze je to lez 8o

Příspěvek upraven 11.07.12 v 13:46
:palec:
  • načítám...
Nikynka86
11.7.12 13:49
@simoušek píše:
Me neserou nejaky penize zasrany, me by zajimalo, proc se lidi takhle chovaji, co je k tomu vede ale jinak uz dekuji za rady sem fakt clovek uz nemuze se na nic zeptat!

protoze zavidi to, co oni nemaji :pankac: :pankac: :pankac:
krasna povaha ceska! Odstehuj se do mesta a na vesnici se vyprdni, tady si te nikdoani nevsimne, na vsi se hned vsechno sustne a pokud je nekdo zamoznejsi kazdy vse vi! :nevim:
jinak bych prestala zdravit nespravne osoby a nebo bych byla dokonce tak drza a sla se osobne zeptat po nepozdraveni, proc mi neodpovi, ze je to snad slusnost ;) 8o

ja bych se nedala a urcite by mi to v zaludku nelezelo :mrgreen: a just bych si sla neco pekneho koupit a detem taky :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• Upravit
2882
11.7.12 13:49
@adhelaid píše:
@simoušek tak se nečil! Jde jen o to, že pořád nevíme, s čím ti poradit. Nepopsala jsi nic konkrétního, nepoložila jsi otázku! To je pak těžko odpovídat.

Ano já to taky zatím nechápu. Zkus to víc rozepsat :nevim:

• načítám...
8040
11.7.12 13:56
@lovesmile píše:
Hold „moc“ internetových diskusí. :roll:

Lovesmile, čeština je bohatý jazyk. :)

• načítám...
31594
11.7.12 13:57

Ne nadarmo se ve spoustě společností lidé dobrovolně i povinně kastují. Když se pak stýkají se svou kastou, tak odpadá problém závisti a půjčování, protože nikdo nemá výrazně víc jak ten druhý.
A aby nevznikla mýlka, nemluvím tady jen o kastách tak, jak jsme se učili v dějepise, ale i o současné euroamerické společnosti, akorát se kasty nazývají třídami a jsou víceméně volně prostupné.

• načítám...
barcas11
11.7.12 14:01
@simoušek píše:
Me neserou nejaky penize zasrany, me by zajimalo, proc se lidi takhle chovaji, co je k tomu vede ale jinak uz dekuji za rady sem fakt clovek uz nemuze se na nic zeptat!

No já myslím, že tohle přesně je ten důvod proč se stebou nikdo nebaví…tvoje chování a styl jednání a to s pěnězma nemá co dělat :roll:

• Upravit
6578
11.7.12 14:02
@carola píše:
Lovesmile, čeština je bohatý jazyk. :)

Jak to myslíš? :think:

• načítám...
Anonymní
11.7.12 14:04
@simoušek píše:
Ahojky potrebovala bych poradit, jde o to ze jsem uz se vseho smutna a nebavi me jak se lidi okolo smejou a delaji naschvaly, pochazim docela s bohate rodiny aji muj manzel ma silene moc penez, nechci se tim vubec chlubit spis naopak se mi hnusi to ze mi lidi delaji naschvaly, smejou se nevim jestli je to zavíst nebo co, ale skoro vubec se semnou nikdo nebavi, nemuzu za to co mame, proc me lidi nemaji radi nic jsem jim neudelala a spatnyho nerekla, kamaradek mam hodne, ale tem bych taky neverila jen ze me tahaji penize.diky za rady.

je to jen o závisti…
bohužel bohatí lidé nebudou nikdy u „normálních“ lidí populární.
Tak to je a bude…
Zažívám cely život něco podobného. Žádné kamarádky nemám (jen z důvodu závisti) - jsem hodná a každému chci jen pomoci. ale bohužel, oni vidí jen peníze, tak jen proto mě nemají rádi, i když mě neznají uvnitř jaká jsem.
Prostě to tak je a bude, musíme se s tím smířit.

Úplně s tebou cítím :hug:

• Upravit
402
11.7.12 14:04

A jak tu manzelku mam pozvat kdyz nas nema rada a pomlouva manzela.ale to nereste omlouvam se ze jsem zalozila toto tema kazdy jsme nejaky kazdy nejak zijem a nemuzem za to ze nas lidi nemaji radi

• načítám...
684
11.7.12 14:06
@Gladys píše:
Ne nadarmo se ve spoustě společností lidé dobrovolně i povinně kastují. Když se pak stýkají se svou kastou, tak odpadá problém závisti a půjčování, protože nikdo nemá výrazně víc jak ten druhý.
A aby nevznikla mýlka, nemluvím tady jen o kastách tak, jak jsme se učili v dějepise, ale i o současné euroamerické společnosti, akorát se kasty nazývají třídami a jsou víceméně volně prostupné.

No s tim ja celkem souhlasim.
Ja to praktikuju stejne, pak mi nikdo nic nezavidi.
Nezavidi, ze neco nemaji, pac to maji/muzou mit taky…

• načítám...
8040
11.7.12 14:07
@lovesmile píše:
Jak to myslíš? :think:

Jak jsi psala, že je to moc internetových diskuzí, tak jsem přemýšlela, proč jich je moc, až mi došlo, že je to „moc“ internetových diskuzí. :)

• načítám...
8040
11.7.12 14:10
@Anonymní píše:
je to jen o závisti…
bohužel bohatí lidé nebudou nikdy u „normálních“ lidí populární.
Tak to je a bude…
Zažívám cely život něco podobného. Žádné kamarádky nemám (jen z důvodu závisti) - jsem hodná a každému chci jen pomoci. ale bohužel, oni vidí jen peníze, tak jen proto mě nemají rádi, i když mě neznají uvnitř jaká jsem.
Prostě to tak je a bude, musíme se s tím smířit.Úplně s tebou cítím :hug:

Anonymko, já ti nevím. Mám kamarádku, která je taky hodně za vodou, ale naopak má kamarádek okolo sebe dost. Určitě se potýká i se závistí, ale ona je od přírody velká pohodářka a s ničím si hlavu neláme a je to taky moc hodná holka.

• načítám...
46669
11.7.12 14:11

simoušek, já si myslím, že to primárně není v penězích. Jak už tu někdo psal, možná je to v tom, jak na lidi působíš. Třeba nevědomky, ale člověk dokáže vyzařovat vnitřní pocity. Možná už preventivně počítáš s tím, že tě nebudou mít rádi a je to z tebe „cítit“. Nemyslím to zle, jen vím, o čem mluvím. Já mám zase problém lidem důvěřovat, pustit si je k tělu a ač nerada, možná to vypouštím na povrch. Často jsem o sobě slyšela, že jsem namyšlená. Ale nejsem a lidi, co mě znají a mají mě rádi, to ví :*

A co se týká manželky kamaráda, to bych si líbit nenechala. Pokud bychom měli takového kamaráda a jeho manželka by o nás takhle mlela, tak bych požádala manžela, aby to s kamarádem vyřídil. Eventuelně bychom se přestali stýkat. Člověk, ať je jakýkoli, nemá zapotřebí se bavit s každým. Všichni máme právo si přátele vybírat stejně jako oni si vybírají nás :nevim:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová