Závist a naschvály, už jsem zoufalá

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
3200
11.7.12 15:56

A proč Ti záleží na okolí, když si o nich evidentně nemyslíš nic dobrého? Mimochodem - prachy z vás automaticky lepší lidi nedělají, ale z Tvých příspěvků to vypadá právě naopak.

• načítám...
sophinka
11.7.12 15:59

To zase jednou zírám 8o

• Upravit
12154
11.7.12 15:59
@simoušek píše:
Jinak dekuji za rady a mate pravdu nesrat se s lidma ja je nepotrebuju k zivotu, at si mysli co chcou ja si taky myslim, a vzhuru do boje!

No, jestli je tvé vyjadřování k okolí takové, jak se tady prezentuješ, už se jim ani nedivím. Úvodní příspěvek zněl zkroušeně, tohle ovšem nemá chybu :palec: :potlesk: :potlesk: :potlesk:
:roll:

• načítám...
15319
11.7.12 16:00
@simoušek píše:
Presne tak manzel ja pisi.ma z toho radost.

Njn, jenže lidi vás berou jako pár, jako lidi, co k sobě sednou, patří, jak píšou holky, podstata problému je pak ve tvém manželovi a ty se můžeš sice snažit, ale u některých lidí ti to nepomůže. Na druhou stranu pokud se nechováš jako manžel, tak ti normální sousedi, známí, kamarádi by měli odlišit tebe a manžela. Takže se vracím zpět ke své radě ignorovat ty, co pomlouvají. A samozřejmě zkusit hodit řeč s manželem, i když podle toho, jak to popisuješ, tak dost pochybuju, že by měl potřebu se v tomto měnit.

• načítám...
402
11.7.12 16:01
@Katka-1 píše: Že by se bavila podle všeho další -náctka a plno lidí tady naletělo?..pravopisem mi někoho připomíná :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Určitě, jsem matka od dětí ne žádná nácka.

• načítám...
29350
11.7.12 16:01
@simoušek píše:
Jinak dekuji za rady a mate pravdu nesrat se s lidma ja je nepotrebuju k zivotu, at si mysli co chcou ja si taky myslim, a vzhuru do boje!

Jasně… tak na ně… přece je nenecháš, aby si to o tobě mysleli neoprávněně… musíš ukázat, že jsi ještě větší kalibr než tvůj manžel… :cert: :cert: :cert: :cert: :cert:

Evidentně jsi nic nepochopila, ale říká se „svůj k svému“… takže tak :mrgreen:

• načítám...
4112
11.7.12 16:04

@simoušek Pokud tomu je tak..tak se omlouvám :oops:

• načítám...
sophinka
11.7.12 16:04
@Regina Hero píše:
Jasně… tak na ně… přece je nenecháš, aby si to o tobě mysleli neoprávněně… musíš ukázat, že jsi ještě větší kalibr než tvůj manžel… :cert: :cert: :cert: :cert: :cert:Evidentně jsi nic nepochopila, ale říká se „svůj k svému“… takže tak :mrgreen:

být zakladatelkou rychle smažu místo odkud je :mrgreen:

• Upravit
15319
11.7.12 16:05
@simoušek píše:

Ale houbelec, snažit se normálně bavit s těma, co jsou v pohodě a nenechat se vyprovokovat k čemukoli od těch, co jsou nepříjemní, maximálně se na ně usmát (ne vysmát či ušklíbnout ;) ).

• načítám...
myšanda26
11.7.12 16:05

.....tak ja na ty lidi zacnu byt taky pomlouvat smat se jim a rikat je ta ma smesny boty takovy bych si nekoupila, a ty plavky atd…nesrat se s lidma ja je nepotrebuju k zivotu…
Jo tak přesně tohle ti pomůže získat kamarády a přátele, kteří tě budou brát takovou jaká jsi a nebudou tě brát podle toho kolik máte peněz. Taky tím jistě docílíš aby tě lidi zdravili a nepomlouvali :zed:

• Upravit
402
11.7.12 16:06

No tak někdy jsou lidi v poho někdy ne, tak nebudu za nima lezt a řikat pojdtte semnou kámošit musím jinak na ně když jsem hloupá at mi to řeknou osobně ne za zády. ja pak udělam svoje.

• načítám...
8566
11.7.12 16:08
@simoušek píše:
No tak někdy jsou lidi v poho někdy ne, tak nebudu za nima lezt a řikat pojdtte semnou kámošit musím jinak na ně když jsem hloupá at mi to řeknou osobně ne za zády. ja pak udělam svoje.
? Simoušku promiň ale já tvoje příspěvky vůbec nechápu a popravdě se nedivím, že se s tebou lidi moc nechtějí kamarádit. Já bych nejspíš taky nechtěla, jestli se chováš ve skutečnosti tak, jako tady.. :oops: :oops:
  • načítám...
402
11.7.12 16:10

Načítám citovaný příspěvek, čekejte prosím…Proč? ja nejsem odtud co mam napsany na profilu

• načítám...
2901
11.7.12 16:11
@Kallkapa píše: ? Simoušku promiň ale já tvoje příspěvky vůbec nechápu a popravdě se nedivím, že se s tebou lidi moc nechtějí kamarádit. Já bych nejspíš taky nechtěla, jestli se chováš ve skutečnosti tak, jako tady.. :oops: :oops:

Asi tak. Styl tvých příspěvků mě osobně velmi odpuzuje - a nemá to co dělat s výší tvého konta :mrgreen:

• načítám...
sophinka
11.7.12 16:12
@simoušek píše:
Načítám citovaný příspěvek, čekejte prosím…Proč? ja nejsem odtud co mam napsany na profilu
:mrgreen: no po dnešku si určitě myslíš, že si potkala další prudiče na emiminu
  • Upravit

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová