Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
A proč Ti záleží na okolí, když si o nich evidentně nemyslíš nic dobrého? Mimochodem - prachy z vás automaticky lepší lidi nedělají, ale z Tvých příspěvků to vypadá právě naopak.
@simoušek píše:
Jinak dekuji za rady a mate pravdu nesrat se s lidma ja je nepotrebuju k zivotu, at si mysli co chcou ja si taky myslim, a vzhuru do boje!
No, jestli je tvé vyjadřování k okolí takové, jak se tady prezentuješ, už se jim ani nedivím. Úvodní příspěvek zněl zkroušeně, tohle ovšem nemá chybu
![]()
![]()
@simoušek píše:
Presne tak manzel ja pisi.ma z toho radost.
Njn, jenže lidi vás berou jako pár, jako lidi, co k sobě sednou, patří, jak píšou holky, podstata problému je pak ve tvém manželovi a ty se můžeš sice snažit, ale u některých lidí ti to nepomůže. Na druhou stranu pokud se nechováš jako manžel, tak ti normální sousedi, známí, kamarádi by měli odlišit tebe a manžela. Takže se vracím zpět ke své radě ignorovat ty, co pomlouvají. A samozřejmě zkusit hodit řeč s manželem, i když podle toho, jak to popisuješ, tak dost pochybuju, že by měl potřebu se v tomto měnit.
@Katka-1 píše: Že by se bavila podle všeho další -náctka a plno lidí tady naletělo?..pravopisem mi někoho připomíná![]()
![]()
Určitě, jsem matka od dětí ne žádná nácka.
@simoušek píše:
Jinak dekuji za rady a mate pravdu nesrat se s lidma ja je nepotrebuju k zivotu, at si mysli co chcou ja si taky myslim, a vzhuru do boje!
Jasně… tak na ně… přece je nenecháš, aby si to o tobě mysleli neoprávněně… musíš ukázat, že jsi ještě větší kalibr než tvůj manžel…
![]()
Evidentně jsi nic nepochopila, ale říká se „svůj k svému“… takže tak ![]()
@Regina Hero píše:
Jasně… tak na ně… přece je nenecháš, aby si to o tobě mysleli neoprávněně… musíš ukázat, že jsi ještě větší kalibr než tvůj manžel…![]()
![]()
![]()
![]()
Evidentně jsi nic nepochopila, ale říká se „svůj k svému“… takže tak
být zakladatelkou rychle smažu místo odkud je ![]()
@simoušek píše:
Ale houbelec, snažit se normálně bavit s těma, co jsou v pohodě a nenechat se vyprovokovat k čemukoli od těch, co jsou nepříjemní, maximálně se na ně usmát (ne vysmát či ušklíbnout
).
.....tak ja na ty lidi zacnu byt taky pomlouvat smat se jim a rikat je ta ma smesny boty takovy bych si nekoupila, a ty plavky atd…nesrat se s lidma ja je nepotrebuju k zivotu…
Jo tak přesně tohle ti pomůže získat kamarády a přátele, kteří tě budou brát takovou jaká jsi a nebudou tě brát podle toho kolik máte peněz. Taky tím jistě docílíš aby tě lidi zdravili a nepomlouvali ![]()
No tak někdy jsou lidi v poho někdy ne, tak nebudu za nima lezt a řikat pojdtte semnou kámošit musím jinak na ně když jsem hloupá at mi to řeknou osobně ne za zády. ja pak udělam svoje.
@simoušek píše:? Simoušku promiň ale já tvoje příspěvky vůbec nechápu a popravdě se nedivím, že se s tebou lidi moc nechtějí kamarádit. Já bych nejspíš taky nechtěla, jestli se chováš ve skutečnosti tak, jako tady..
No tak někdy jsou lidi v poho někdy ne, tak nebudu za nima lezt a řikat pojdtte semnou kámošit musím jinak na ně když jsem hloupá at mi to řeknou osobně ne za zády. ja pak udělam svoje.
Načítám citovaný příspěvek, čekejte prosím…Proč? ja nejsem odtud co mam napsany na profilu
@Kallkapa píše: ? Simoušku promiň ale já tvoje příspěvky vůbec nechápu a popravdě se nedivím, že se s tebou lidi moc nechtějí kamarádit. Já bych nejspíš taky nechtěla, jestli se chováš ve skutečnosti tak, jako tady..![]()
Asi tak. Styl tvých příspěvků mě osobně velmi odpuzuje - a nemá to co dělat s výší tvého konta ![]()
@simoušek píše:
Načítám citovaný příspěvek, čekejte prosím…Proč? ja nejsem odtud co mam napsany na profilu
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat