Zbytečná žárlivost?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
33828
29.5.21 15:59
@Anonymní píše:
@martina.se tak on moc dobre ví ze mě vadí. Takže občas přestal o ni chvíli mluvit ale pak zas začne. A teď mě to proste nějak rozsekalo ze má jet na víkend pryč a bude tam i ona. Já manželovi věřím, ale ten strach mám a hlavně,,ji,, nesnáším, na ni mám averzi. Nejhorší je, ze s ni asi nic nezmuzu.

No, neuděláš nic. Máš problém ve své hlavě. Máš averzi na někoho, koho ani neznáš. Manželovi nevěříš, kdyby ano, tak tě tohle ani nenapadne. Tak ještě chvilku pokračuj, a chlap tě bude mít plný zuby.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13228
29.5.21 16:33

Tobě vadí, že někam spolu jedou?? Vždyť pokud by něco spolu chtěli mít, tak to klidně zvládnou v práci… Smutná buď až manžel odjede. Tímhle ho akorát otrávíš… A víš o tom, že věrnost se dokázat nedá? Ještě chvilku se takhle chovej, ale pak se nediv až si řekne, že když žárlíš, tak ať máš teda důvod…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
667
29.5.21 19:09

On ti klidně může zahejbat už teď. Za 3 roky to klidně dělal několikrát a nevíš o tom. Nemá smysl si z tohohle dělat žaludeční vředy. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.5.21 20:04

Souhlasím se všemi víš, že by si to neměla hrotit atd., ale naprosto tě chápu…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
29.5.21 21:07

Asi mate všichni pravdu, moc to hrotim :roll: je to sice pro mě těžký se smířit, ze zrovna s ni stráví manžel víkend ale musím to zkousnout… jenom otázka, řekli by jste to i přesto manželovi, ze vás to trapi nebo to v sobě dusili a nechali to být?

• Citovat
  • Upravit
13228
29.5.21 21:09
@Anonymní píše:
Asi mate všichni pravdu, moc to hrotim :roll: je to sice pro mě těžký se smířit, ze zrovna s ni stráví manžel víkend ale musím to zkousnout… jenom otázka, řekli by jste to i přesto manželovi, ze vás to trapi nebo to v sobě dusili a nechali to být?
Řekni to kamarádce. V sobě to nedus, ale manželovi to taky neříkej.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.5.21 21:11

@Magical-eyes a neměl by o tom přeci jen vedet? Nějak šetrně, nemyslím, ze bych udelala scénu…

• Citovat
  • Upravit
13228
29.5.21 21:23
@Anonymní píše:
@Magical-eyes a neměl by o tom přeci jen vedet? Nějak šetrně, nemyslím, ze bych udelala scénu…

A co od něj očekáváš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.5.21 21:24

@Magical-eyes ze mě třeba uklidni, malinko pochopí…

• Citovat
  • Upravit
13228
29.5.21 22:21
@Anonymní píše:
@Magical-eyes ze mě třeba uklidni, malinko pochopí…

Uklidní jak? Že ti bude přísahat že spolu nic nemají anebo ti přestane o její účasti na firemních akcích říkat? No nevím. Udělej si to, tak jak cítíš, ale já bych ho do toho netahala. To ty máš problém, ne on.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
667
29.5.21 22:24

Když se mu s tím svěříš, co očekáváš za reakci? I kdyby tě už podvedl, podvádí nebo se tě chystal podvést, řekne ti buď romanticky, že tě miluje a v životě by ti to neudělal, nebo v horším případě z tebe stejně udělá tu přehnanou žárlivku, která je padlá na hlavu… pohádáte se a on si už s klidným svědomím užije výlet. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9757
29.5.21 23:06

X

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.5.21 16:39

@Magical-eyes tak jsem mu nakonec nic neřekla. Já si svůj problém uvědomuji, ale jak s tím bojovat :roll: nebo jak to vyřešit?

• Citovat
  • Upravit
13228
30.5.21 18:57

A co ti na tom vadí nejvíc? Ohrožuje vás? Máte v manželství problémy? Myslím, že je to i o tvém sebevědomí. Proč o sobě a i o něm pochybuješ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106491
30.5.21 19:56
@cecetka píše:
Mas problem. Vis to? Aby te casem neprekvapilo, ze se objevi uplne jina zena, nez na kterou ted zarlis. Zapracuj na sobe, muze se stat, ze svymi projevy manzela od sebe jednoho dne odezenes :?

A ty si myslíš, že tam nic nebude? Není to zase úplně slepá duverivost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí